Sims + Alva :)

Tjabba bloggen !
Nu sitter Alva och jag i arbetsrummet och spelar sims :) Hon ska sova här i natt, ruuuligt ! ♥
Vi ska mumsa Ben & Jerrys och titta på film :) Ha det riktigt mysigt alltså :D 

Vi var ju tidigare idag och tittade på Avatar 3D, det var grymt bra. Först kom vi kanske 10 minuter sent och det var kol svart så vi såg ingenting men vi fick klämma oss fram på den raden vi skulle sitta, men vi hittade inte våra platser för det var typ några som hade satt sig där så vi gick och frågade någon som jobbade där vart våra stolsnummer fanns, men han sade bara att vi kunde sätta oss på två stolar som var i utkanten av allt annat, haha:P Så där satt vi, utstötta från alla andra och höll på att garva ihjäl oss! Stolarna var nummer ett och två och satt inte ens ihop med det andra! Gud vad det var roligt! Vi garvade även ihjäl åt oss varandra med 3D glasögonen på, haha:P Flummiga? Kan bero på det ja! :D Såklart behövde vi också springa ut och in tre gånger för olika behov (popcorn & toalett) och Saras armband rasslade så att alla i hela salongen borde ha hört! Varje gång vi kom tillbaka så var det så roligt att vi började asgarva:) hahahah! Aja, vi hade i alla fall sjuuuukt ruuligt! haha:P

Nu ska jag återgå till sims, jag tror att Sara behöver hjälp, hon bev väldigt koncentrerad så jag fick ta över skrivandet:P
PUSS ALVA&SARA


    

Avatar

Hejj på er<33
Va ett litet tag sen nu men nu är jag back on track;) Jag kom precis hem från träningen och jag ska snart hoppa in i dushen. Jag och Sara gick en timma tidigare från träningen eftersom vi sen tidigare hade bokat biljetter till Avatar 3D. Har inte sett avatar än och vi bokade innnan vi visste att vi inte skulle ha vanlig träning så... :)
Ikväll ska jag och Sara nog sova över och kolla på lite film och hade det allmänt kuul! Som vanligt allstå:P

Skönt att veta att man har en hel veckas till ledighet nu och inte ska till skolan som vanligt imorgon! Grymt skönt, eller vad tycker ni? hehe:P

Men nu ska jag dra så jag hinner fixa allt innan vi drar:) Ska kolla ända borta på Heron City så vi måste åka lite tidigare:D
Ha de så bra så hörs vi senare!
KRAM ALVA♥




Vart tog de här vägen?! Vill ha sommar och vår men kan man inte hoppa över alla slask och mörker!?

G Y M N A S T I K

Morsning :)

Har ätit frukost för ett tag sen och nu har jag borstat tänderna och satt på min träningskläderna, strax kommer Alva och hämtar upp mig så ska vi åka vidare till träningen. Hoppas det bli roligt ! :)
Ja det är det som har hänt den senaste timmen, ni får veta mer då jag kommer hem :) 
kram Från Sara :) <3 

Ingen aning

Hej blogggen !
Nu sitter jag i  arbetsrummet vid datorn, tänkte snabbt göra ett inlägg och sedan tänkte jag spela lite Sims, jag fick väldigt mycket lust helt plötsligt att spela det, det var ett tag sen.

Idag åkte jag och Marcus ju Gokart, mamma tog några bilder med min mobil som jag inte hunnit ladda över än men ska göra det ( någon gång ) :) 
Om ett tag  ska jag och mamma hjälpas åt att göra middag tror jag, det blir mumsig kyckling och nudlar. Smaskens !

Juste efter vi hade åkt gokart så åkte vi en sväng förbi Forum för att fixa lite grejor och åt bla lunch.
Jag hittade en t-shirt och ett par shorts på Åhléns men båda dem grejorna ska jag lämna tillbaka för det passade inte så bra :/ ska göra det någon gång under veckan tror jag :)

Men nu ska jag sätta igång Sims, hoppas ni haft en fin dag !


En rolig bild som togs för ett par år sedan :)
Undra vem som gömmer sig bakom  paraplyt ? :)


Fattigariddare + Godmorgon

Godmorgon ! ♥
Nu har jag precis ätit upp mina mumsiga fattigariddare :) Ska strax gå upp och borsta tänderna.
Tidigare i morse väckte Marcus mig för vi skulle ju gratta Mamma. Hon blev jätte glad för alla presenterna,så det var roligt !
Idag ska jag och Marcus åka iväg och åka Gokart, vi har ju en sån här smart box grej och den går ut imorgon så vi tänkte använda den idag ! Det ska bli roligt !
Senare ikväll blir det melodifestivalen med familjen :)
Ha en fin dag, vi hörs senare idag, ska föröka få med några bilder :)
Min frukost idag :)

Trötter

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott :) Hoppas ni haft en bra dag ! ♥
Lite musik är väll heller aldrig fel :P
Sov gott ! 

SaraMinSara, det är GOTT med melon!

Hejj på er människor:)
Eftersom Sara har bloggat så vet ni vad jag har sysslat med idag efter skolan:P Var ju i forum och gick runt planlöst, luktade på lite hundskit, träffade människor och shoppade lite:) Fick med mig två armband, eller ska man säga fem?! Hihi:P nejj men jag är ju en lite copycat, eller ska man säga vi, idag köpte jag och Sara nämligen två saker var, och det var samma saker, hehe:P  Men det gör inget för mig eftersom Sara har så bra stil, eller?! skojja:P hihi

Imorse fick jag en shock när jag kollade på termometern och såg att det var 0 gradit, jag menar 0 gradit. Det var väll typ flera år sen som det var det senast, eller? :P :) Nejj men det första jag tänkte var gympadojjor, och det andra var ingen stor grön everest, haha:P Nejj men det var vääldans skönt tycker jag! Fast enligt mej borde man hoppa över slasken och gå direkt på våren och sommarn:)Eller vad tycker ni?

Nu sitter jag och skypar med Sara och äter goó melon:P GOTTT ! haha:P Sara blev vääldigt avis så hon gick ner för att hämta något till sig själv och kom upp med typ 8 olika saker:p du är för söt asså<333 Aja, nu ska jag äta klart min melon och sen får vi se vad som händer, hehe:P

PUSSSSS ALVA

 

1.Glad som en melon! (?) 2. craaaazy & fluuummig i onsdags, 3. Sara sööötis just nu på skype<33

+ några bilder från vägen hem


Nya fina armband

Hej bloggen !
Har ni haft en bra dag ? ♥
Själv har jag haft en super bra dag, först var det ju skolan vi hade tre lektioner som vanligt, efter lunchen åkte jag, Lova och Alva vidare till Forum. Jag hann inte vara där alls länge för jag skulle ju iväg till min naprapat. Så mamma kom och hämtade upp mig efter kanske 30-40 minuter. Det gick bra, jag ska fortsätta göra lite olika övningar men i övrigt tyckte hon det såg bra ut, det känns även mycket bättre.
Det tog kanske 45 minuter så där efter gick jag och Mamma in i gallerian och tog en fika och kollade snabbt runt lite. Jag köpte ett par fina armband till sommaren  som jag har kollat på förut. Är nöjd ! :)
Mamma skjutsade tillbaka mig till Forum där Alva och Lova var. Vi fortsatte kolla runt lite och jag köpte ett till armband på Ur & Pen för endast 25:-, Alva och jag köpte ett likadant :)
Jag köpte även en lite grej till mamma imorgon, hon fyller ju år då! Ska bli kul och se ifall hon gillar mina presenter!
Nu sitter jag i vardagsrummet med datorn i knät och Zingo springer runt med huvudet i soffkanten för att han är så irriterad på sin toffs :P Ska strax äta tror jag, det blir tacos som det flesta andra fredagar. Senare så blir det Solsidan ! SKOJ
Önskar er en fortsatt fin fredags kväll ! Ha det bra !

Gå och lägger mig strax

Hej hej !
är jätte trött nu så det bli jätte kort, träningen var jobbig med hur kul som helst ! :) 
Ville bara säga att jag ska strax går och lägger mig, måste ta igen lite sömn, så sov gott !
Hoppas ni haft en bra dag hörs mer imorgon ! 

Lite fina grejer till sommaren


Slö

Hej hej!
Sitter fortfarande i badrummet, men nu har Lova gått hem så nu är det bara jag och Alva :) 
Vi ska nog gå ner nu och göra lite mellis och sen så kommer nog mamma hem och då gör hon middag till oss och sen så drar vi iväg till träningen tror jag :) Känner att jag verkligen inte kommer orka, fast det är bara fristående idag så det kommer nog gå bra :) 
Hoppas ni har haft en bra dag ! 
kram  Sara och Alva :) <3

Gästblogg av den bästa!

Tjabba! 
Nu sitter jag är i saras badrum med sara och alva och har lite kul kul :)
Vissa ville inte att jag skulle vara den bäst (vill inte säga några namn, ni vet vilka ni är,haha) eftersom de tycker att dom är bäst :P
Haha, ha inget mer och säga nu, så jag tackar väll för mig :P
Den bästa!
Några som kanske inte är lika bra :P

Snow outside

Ska baraslänga in en snabbis:) Går till skolan om 10 minuter 15 någonting:P Ville bara önska er alla en bra dag!
PUSSS ALVA♥

Gymnastic is the thing







(lägg märke till likheten på mig på sista bilden och sara på första, haha:P)

Har precis kommit hem från en Lagnöträning:) Tog det lungt och flummade som vanligt:P Haha:P Alltid lika kul, som jag alltid säger:)

Efter skolan tog jag och Sara sällskap med Emma hem till mig och här hemma gjorde vi lite mellis och satte på Harry Potter, hihi:P Kollade på slutet av femma och hela tvåan, sen fick vi springa ut till bilen:)

Nu har jag precis kommit hem och just nu äter jag lite kvällsmål:) Sen blir det in i dushen och innan jag går och lägger mig ska jag kolla igenom engelskan till imorgon.

Men nu ska jag äta klartt, PUSSS ALVA♥


Har inte hunnit blogga....

Är min ursäkt nu:) haha:P Men imorse tänkte jag men hann inte. Jag kom upp lite sent och vid åtta skulle jag gå och möta Lovisa och gå till skolan<3 Lovisa fyller ju 13 idag så kolla in på hennes blogg och säg grattis!
Men nu ska vi börja, PUSS&KRAM♥
'

Söt bild på Lovisa, fuul bild på mig, men men :P haha:P
Men nu är det 7 år vi har känt varandra, nu är det bara 7 åri till, till att börja med! <3

Nothing to do

Hej hej !
Nu sitter jag vid datorn i arbetsrummet, har nyss fixat i  ordning frukost tills imorgon :) Brukar göra frukost tills i morgon varje kväll innan jag går och lägger mig för det är så skönt i morgon då man bara kan ta ut den ur kylskåpet också känns det iallfall som man sparar tid :)hihi,japp nu  vet ni det om det var någon som ville veta^^

Som sagt har jag inget att göra, det går inget bra på tv:n just nu och sen så är jag jätte trött så funderar på om jag ska gå upp och göra mig i ordning, kanske lägger mig i sängen och spelar lite Bomb Jack :) Det är faktist jätte skoj :)

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag ! Hörs imorgon


En bild som är tagen från i höstas då jag & mamma åkte båt


Bra dag

Hej hej ! 
Nu har både Alva och Lova gått hem, eller Alva gick för ett tag sen och Lova gick alldeles precis.
Idag efter skolan gick Jag, Lova, Emma och Alva hem till mig, föst gjorde vi lite mellis och sedan satte vi på oss rejält med kläder och gick upp till den gigantiska snöhögen som ligger vid lekplatsen. Vi hade tagit med oss spadar och skidglasögon :P Vi grävde lite på gångarna som redan några hade börjat på, vi kom faktiskt en bra bit in. :) 
Det var iallfall jätte roligt ! 
det blev lite kort idag för nu måste jag göra massa läxa, så ha det så bra ! 

By the night

Orkar verkligen inte blogga just nu, men tänkte bara slänga in en snabbis:)
Sitter och kollar bloggar och kläder och lyssnar på musik.
Nu i eftermiddag har Sara varit här och det blev som vanligt mycket skratt och en och annan riktig tabbe, haha:P
Vi kollade också på en film och bråkade om vem som fick ligga längst upp i soffan, och Sara trodde Voldemort skulle knivhugga henne när hon låt innnerst vid trappan, haha:p höll på att garva ihjäl mig! Du är för söt BABYBABE<33
Nu ska jag göra lite läxa och sen bara ta det lungt, najjs:P

PUSS
ALVA

A girl like you is hard to find, and I will never get you of my mind ♥

New Header, again:P

Vad tycker ni?



.



Nu är jag hemma från en riktigt rolig träning! Vi körde lite allt möjligt och jag fick verkligen till det idag! Det där kanske lät lite konstigt men men, s får det vara:P Ibland måste man ju vara lite stolt över sig själv, eller hur! Hihi:P
Nu får jag snart mat och sen ska jag hoppa in i en varm dush:) Ska bli riktigt najjs:P

Får se lite vad jag hittar på senare idag
PUSS ALVA♥

Söt bild på min Lova :)

hej hej !
Kollade igenom  min mobil för ett litet tag sen och hittade den här söta bilden på Lova, tror den är tagen i Fredags i skolan :)
Lite suddig :/ ♥
Spelar ingen roll lika söt iallfall :)

Hungry

Godmorgon ! 
Gud vad fint väder det är ute vill jag först säga, solen skiner ! 
Vaknade för ett tag sen för näsan ville sig inte den var helt täppt, men nu så är det bättre ! 
Ska strax gå ut i köket och fixa i ordning lite frukost för jag känner verkligen hur magen kurrar.
idag ska vi skotta klart andra delen av altanen men det kommer nog gå rätt fort för vi har inte alls så mycket kvar som vi hade igår. Därefter vet jag inte vad jag hittar på det får vi se. :) 
Men nu ska jag ut i köket och fixa lite fil, ha en fin söndag ! Kram Sara ! 

Gymnastic in a sunny morning

Nu ska jag alldeles strax dra iväg på gymnastik. Det ska bli kul, är inte så taggad just nu men jag hoppas att det kommer:P I vilket fal som helst blir det ju kul i alla fall:) <33
I eftermiddag ska vi plocka undan i köket och packa ner allt i kartonger eftersom byggarna kommer imorgon. Lite tråkigt, men jag kanske hittar på något annat:)
Men nu måste jag gå
PUSSSS♥


Godnatt

Nu lir det sova och upp tifigt imorgon till gmnastiken:) Sleep well♥

Hejdå

Kom på att säga hejdå till mina söta grannar som idag har flyttat till Helsingborg! Fina människor som jag kommer sakna! Eftersom det inte blev något riktigt hejdå hoppas jag att vi träffas igen någon dag:) Ville i alla fall säga hejdå och hoppas de får det jättebra!!

Nu har jag inga bilder, men när jag hinner uppdaterar jag detta inlägg med bilder♥

Headlight - Alcazar

Är den låt som är på melodifestivalen just nu:) Sitter med familjen framför TV:n och äter lite godis. gotttt:P Nu på kvällen har jag suttit och fifflat lite med en ny design, är sugen på förendring här på bloggen:P Varken jag eller Sara kanså mycket om sånt (jag menar inget illa BABYBABE) så jag tänkte fråga någon om hjälp med en speciell sak om vi ska fixa om här.men jag vet inte...
Pallar inte att kolla på melodifestivalen så jag ska nog sätta på en film på datorn som vanligt, haha:P Några kan nog gissa vilken film jag ska kolla på:P haha, gud, I´m a NÖRD med stora bokstäver, ahah:P kan inte sluta garva åt mig själv... och det där lät ju inte så  jättenormalt, men varför vara normal, bara tråkigt! Hehe.

Aja, nu började det en lite pinsam låt enligt mig.., ja, han kan gå i takt med musiken, hahah:P
PUSSSS♥



Favoritbild i repris! HAHA:P Nu kan ni se fram imot en sjukt jobbig bild på mig för Sara sitter och kollar igenom alla sina bilder på datorn för att hitta en jätteful bild på mig som hämnd! Men jag kan inte låt bli, haha:P


Home sweet home

Hejhej på er<33 Sitter inne och kollar ut i stomen! Idag önskar jag att jag bodde någon annanstans, möjligen tänker jag på en speciell plats:P Vill ha sol och värme! Jag blir bara trött av all kyla och allt mörker. Känner mig bara frusen och hängig hela tiden:/
Fast jag har mina små solstrålar som alltid piggar upp mig och gör mig glad när jag är nere och ni vet vilka ni är! 4 gånger i veckan, och sen min alldeles egna lilla babe:P <33333 HIHI:P

Imorse tänkte jag sova ut ordentligt men såklart puttar Santos upp dörren vid halv nio och det blir ljust i hela rummet:/ Men sånt är livet, äkte i alla fall till forum vid kanske halv tolv tolv med mamma för att fixa skor till mig:) Vi hittade ett par jättensygga skor på halva priset som jag köpte och sen en skidjacka också:) Ett par drömconverse (eller alla converse är drömconverse) hittade jag också, ett par smala i skinn. Men dem fick stanna i affären eftersom det inte riktigt är läge för sånna skor nu:) Men jag hoppas de blirmin till i vår, elr kommer snön någon gång försvinna?!

Åt en mysig lunch där också och hittade vääldans mycket fina kläder jag vill/måste ha till i vår/sommar, haha:P Varför ska det finnas så mycket finavår och sommarkläder nu, är det till för att känna sig deprimerad över att solen aldrig tittar fram eller, haha:P

Aja, nu ska jag ta det lungt hemma resten av kvällen, är alltid lika mysigt♥






Först min otroligt jobbiga och busiga, men samtidigt min otroligt söta hund<3
Sen lilla jag, hehe

Snö över allt

Hej hej !
Tänkte bara lägga upp några bilder från när jag och Zingo var ute tidigare idag. :)
Orkar inte skriva så ni får nöja er med några bilder :)
Hörs senare !

Just a picture


Sööööta - Bääästa - Snyggaste - Snäällaste - Roligaste - HAHAA<33

Klara (som nu bara drar iväg till Mexiko) hade kamera med sig till träningen igår och det blev lite bilder:)Hon hade lagt upp de på FB så jag tänkte visa er några:) Skulle lägga in några fler men det hackade så jag orkade inte<33
Håller på att somna i soffan så jag ska gå och lägga mig nu:) Ville bara säga godnatt så hörs vi imorgon!

PUSS ALVA ♥


.


Vill såå gärna ha !

Mod. 95, CHILLI
Vill så gärna ha dessa gladiatorskor till sommaren


Kom tillbaka !

Hej hej !
Vill först säga att dagen har varit jätte bra, jätte roligt ! Har spenderat det mesta av dagen med mina käraste vänner Alva & Lova ♥ Var i solan först sedan fick vi skjuts till Pias jobb där vi som sagt fixade i ordning det sista som vi inte hann klart med i Onsdags.
När jag kom hem så åt vi ganska så snart middag och nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver här i bloggen. Strax ska jag nog gå ner och titta på tv tillsamman med de andra. Längta tills Solsidan börjar, gillar det programmet ^^

Jag sitter vid datorn i mitt rum som jag inte gjort på väldigt länge eftersom jag nu förtiden oftast sitter vid min mac, aja nu ska ja komma till saken, jag tittade igenom mina bilder och jag hittade massa fina bilder från i somras, bla då jag, Alva och kicki var nere vid trollan ! Bästa dagen någonsin var det verkligen, längtar såå himla mycket tillbaka !





Saknar verkligen allt ! Kom hem!

Ha en fortsatt fin fredagskväll !

Juste, vill bara ursäkta för det fula bilder som Alva! laddade upp i förra inlägget ! :P


Var tvungen




You going to kill me for these pictures, but I don´t care at all!

Sara Eriksson + Lova Skoglund + Alva Werner

Ni är mer än underbara och jag älskar er



-

Sitter hemma i soffan och ska snart sätta på en film. Har dragit på mig mjukiskläder och gosat ner mig i soffan:P Om en liten stund blir det mat och sen lite godsaker, det är ju fredaa! Riktigt narre! Efter skolan idag blev det Pias jobb och göra klart det lilla jobbet.Mitt i åkte jag in till Forum med mami och fixade en liten sak. Lova drog vityp halv 4 4 och jag och Sara stannade mer än en timma till, haha:P Fick ett litet erbjudande (hahha) som jag berättar om senare, ska i alla fall bli jätteroligt! Ni kon jag hem för drygt en timma sen och sen dess har jag varit lite social och varit inne på daatorn, hehe:)
Ja, nu vill jag kolla på min film! Hörs senare!
PUSS ALVA♥





In the morning ♥

God morgon på er! Blev ingen uppdatering av mig igår på grund av ingen tid helt enkelt. Jaja...
Men idag är det ju FREDAG! Först en halv dag i skolan och sen direkt till Lovas mammas jobb:) Ska bli jättekul! Lite senare kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka iväg och fixa en snabb graj innnan jag kanske återvänder to the work!
Nu hinner jag faktiskt inte blogga så mycket mer.. Måste kanske gå idag och då måste jag gå om en kvart så:)
Ciao ♥


Alva i skolan


Onsdag √

Hejsan !
Nu sitter jag i badrummet på golvet, hehe vet inte varför jag sitter här men det är lite skönt på något sett :P
Idag har jag ju som sagt varit i skolan, som vanligt. Vid två skulle jag vara hos tandläkaren för att kolla mina tänder, dem var det inget fel på vilket var skönt. Direkt där efter skjutsade pappa vidare mig till Pias jobb där vi fixade like saker. Skoj ! Vid 18.00 ungefär skjutsade Pia hem mig och då åt jag lite middag. :) 
I lördags beställde jag ett armband från internet som kom idag, är super nöjd! 
Idag är jag inte på träningen heller för jag har fortfarande ont i halsen och är väldigt hes, men det är inte så farligt det smittar ju inte precis men jag får inte träna för annars kommer det bara bli värre. Japp, så var det med det.
Nu ska jag göra lite ( Övningar ) för min hälsena och sedan hoppa in i duschen. Ha en fin kväll !
Puss Kram / Sara
Idag på Pias jobb :) 
Armbandet ! ♥

Animation Pictures

HEj! Nu sitter vi i skolan och gör animerningar. Ojj, nu skulle vi sluta! HAha:P
PUSSSSS


En bild från våran animering:)

Halv åtta hos mig

Hej hej !
Nu är jag hemma från skolan. Vi var ju där och visade upp våra musikvideos. det var kul att se allas :)
Nu sitter jag med datorn i knät och tittar på Halv åttas hos mig,ganska roligt ^^
Strax ska jag nog gå ut i köket och hämta mig en semla :) Mums !
Dagen har som sagt varit bra, som alla andra dagar så inte så intressant :)
ha det bra  !
KRAM

BÄST

Dagen idag har varit


-

Hej på er alla!
Imorse skulle jag skriva men jag kom inte in på blogg.se, vääldigt irriterande att det ska vara så sjukt segt heela tiden asså!
Nu sitter jag i skolan, kom hit för några minuter sedan och det är bara jag och några killar här än. Vi börjar om 10 minuter så jag kan ta det lite soft och det är skönt! Första lektionen blir engelska och jag hoppas precis som Sara att vi ska fortsätta med animerningarna. Det är så himla kul! JA, vad ksa man skriva...? Haha:P

Nej, men kan ni inte kommentera vad ni gillar coh inte gillar i bloggen här?! och kanske några tips på hur den kan bli bättre! :)
Nu kommer lite folk så jag ska sluta skriva:)
PUSS ALVA



Haven´t met you yet - Michael Bubbel (som jag säger)

Kan inte sluta knarka den här låten!

Går strax

Hej hej ! 
Väntar på att Lova ska komma så ska vi traska vidare till skolan. Vi har sovmorgon idag till 8.30 vi börjar alltså 20 minuter senare än vanligt, så det är inte så stor skillnad. Men jag ska inte klaga det är väll alltid skönt med sovmorgon hur mycket det än är. :) ? 
Första lektionen är engelska hoppas vi ska fortsätta med animeringarna, det är så kul :)
Slutar även idag tio i tre, idag kan varken jag eller Alva komma på träningen för vi ska spela upp våra musikvideos inför föräldrarna och 6B. Hehe, kommer bli roligt ! Tycker faktiskt våran ( Min, Niko, Lova och Emmas ) blev riktigt bra ! 
Nu är klockan tio över så jag ska sätta på mig kläderna så kommer nog Lova alldeles strax !
ha en riktigt fin dag ! 

Bild i skolan

Hej hej !
Nu har vi bild i skolan Alva och jag är inne på stjärnan och fixar med våran animering  :) Det kommer bli succé bra tror jag :) :P
Idag slutar vi tio i 3 och då ska jag gå hem och göra läxa och Alva ska iväg till tandläkaren och fixa ett bankomatkort :)

Nu ska vi fortsätta så vi får något gjort ! Ha det bra !

Ben & Jerry´s

Tjabba  ! 
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och äta min  mumsig Ben & Jerry´s som jag fick av sötaste Alva idag !  
Ska bli super smaskigt ! 
Ha en jätte fin söndagskväll !
Kram Sara ! 

Alla ♥ Dag

Idag är det alla hjärtans dag. Har haft en långtråkig dag, haha:P Eller på morgonen hade jag träning, på vägen dit fick jag världens finaste present av Sara, ett armband jag tänkte köpa själv för det är så fint<3<3 TAck Sara!

På själva träningen gick det väll sådär. Men jag hade kul, I got mjöölksyra when I walk:( It´s ok Alva, I got mjöölksyra when I stand up, hahahah:P Mitt och Linneas skämt, haha. Det är vad jag kallar humor, hahah. Älskar dig Linnea fiisen<3<3 Men jag har ju alltid kul med mina tjejor så det gör inget!

När jag och mamma kom hem stod i alla fall en fint uppdukad frukost och varsin present på bordet. Gott och kulkul:) Fick en shower gel från Body shop med en av mina favoritlukter. Najjs asså<3 Så det blev en härlig dush och sen hade jag ingeting att göra. Spelade lite style boutiqe
(stavning) och halvsov typ.. Inte så jättekul men det var lite skönt!

Nu på kvällen har jag gjort franska, gjort ett armband och nu ska jag äta lite middag med familjen. Mysigt värre :D Imorgon är det skola, inte jättekul men helt okej. Har en ganska rolig dag som brukar gå riktigt snabbt (bilden spelar en stor roll där, haha) så det är skönt:)
Efter skolan blir det tandläkaren, inte så kul! Men jag ska ansöka efter bankkort då efersom jag är tretton nu:)
Men måste rusa!
Ha en bra kväll!



Fiina<3<3

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag vill jag först och främst säga, har ni fått något fint kort eller något annat ? :) ♥

Idag vaknade jag faktist rätt tidigt av mig själv utan att väckarklockan ringde, klockan var kanske halv åtta då jag vaknade och då gick jag upp. Mamma hade gjort i ordningen en mysig fin frukost till mig och Marcus :)
Vid 20 i 9 kom Christina och Alva och hämtade upp mig och då fortsatte vi iväg till Gymnastiken.
Det gick faktiskt hyffsat bra idag tycker jag. :)

Efter träningen skjutsade Christina hem mig då åt jag lite mat och sedan hoppade jag in i duschen.
Då mamma kom hem efter hon hade skjutsat Marcus till innebandyn åkte vi iväg till Forum en snbbis och jag fixade lite saker.
Då vi kom hem gjorde vi i ordning fika vanilj hjärtan blev det, mumsigt !

Japp, och nu sitter jag framför datorn iarbetsrummet och väntar på att mamma ska komma in så ska vi bada Zingo.

Ikväll ska jag nog titta på tv och lite annat skoj :)

ha det bra så hörs vi senare !

Bild tagen av mig från Kroatien sommaren 09 :)
Saknar värmen !


Godnatt människor out there

Nu går jag och lägger mig. Ska upp tiidit imorgon på träning som vanligt. Men är faktiskt gryymt taggad! Det var länge sen. Jag har ju varit sjuk så jag missade 2 träningar i veckan... Så det ska bli kuul :)
Imorgon är det ju alla hjärtans dag också. Ruuligt! Har alltid undrat vad man säger, grattis på alla hjärtans dag (?) glad alla <3 dag (?), vet ni vad man brukar säga? Då får ni gärna kommentera det så jag inte säger helt fel imorgn, haha:P Men nu måste jag sova, blev ett lite tråkigt inlägg utan bilder eftersom jag inte är på min dator:)
Men sov gott i alla fall♥



Hittade en gammal bild i alla fall, har alltid ruuligt värre med dig alltså! <3<3

Och jag för måååånga år sen!

Hahha:p <3<3

Lite bilder från allt möjligt












( sötare än sötast ! )







Hade lite lust för att ladda över lite bilder :)
( Blandat från alla år )


Morsning alla läsare

Godmorgon !
Har nyss ätit frukost och ska strax gå upp och fixa i ordning mig.
Zingo fick sin present i morse och han verkade bli jätte glad, paketet innehöll massa med GODIS, han kämpade för fullt med att få upp den i sin bedd :)

Idag ska jag som sagt vara hemma med Zingo ett tag sen så skulle kanske  pappa, jag och Alva åka iväg in till stan och käka Sushi :)Mums !

Ikväll så blir det iallfall mys framför Melodifestivalen med familjen ♥

Nu ska jag gå upp och borsta tänderna :) Ha en super fin lördag !


Härligt härligt !


Now I fall asleep

Hejj:)

Har haft en myskväll med TV:n (misstolka inte, hehe) och kollat film. Har varit turstig ända sen maten och ligger här och är sjukt irriterad för att jag inte orkar hämta något, haha... What a life?!
Jag blev i alla fall hämtad från Sara av pappa och vi drog och hyrde film och köpte lite fredagsmys och mat. Har ändå verkligen känt mig äcklad så fort jag tänker på chips och sånt i kväll, vill bara ha PROVIVA, haha! Men det är verkligen grymt gott, right?! Tycker inte ni det?

När vi kom hem dressade jag i alla fall om till lite myskläder och åt mat och sen dess har jag väll legat här, orörlig, i soffan med dator, TV & mobil. Herreguud allstå!

Just nu ligger jag ensam hemma i soffan och vill bara sova. Joel är iväg på någon fotbollsak, pappa ute med hunden och mamma på någon jobbfest.
Nu blir det lite proviva och sen SOVA! Imorgon eller när det nu var kunde jag kanske följa med Sara och hennes pappa och äta round-sushi (som jag brukar kalla det, vad heter det igentligen?) och annars ska vi ta måååånga timmar till at ränsa ur hela köket på grejs eftersom de kommer byggare hit och börjar bygga om köket på måndag typ.
På sönda blir det gymnastik (!!!!) som jag har sett fram emot en vecka nu, jag var ju sjuk i torsdags. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske blir Valentines day med någon?! Är sugen på bio:) <3<3

Ojj, nu blev det ett långt inlägg, om ni orkat läsa hit ner önskar jag er i alla fall gonatt så ses vi imorgon ♥




Döda mig inte nu, men jag har cooolaste kompisarna asså, ni gör min dag! Mina små rumpnissar, haha!
(Lova och Sara fattar)





Fick en rolig idé, men den funkade inte, hehe... Men i och för sig så skrattar jag när någon säger hej just nu så det kanske inte va så roligt, haha. Det låter så roligt när någon säger hej snabbt!!

Listen to music

Sitter nu och lyssnar på massa musik. Just nu rullar Michael Bublé :)  
Let´s dance började för ett tag sen men jag orkar inte titta på det :P Istället myser jag för mig själv på mitt rum istället, går också mycket bra ♥ 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som ska hända ska iallfall vara hemma med Zingo ett eftersom mamma och Marcus ska iväg. Imorgon fyller den lille killen år ! :D Har fixat en lite present till honom, hoppas han gillar den !
Ha en fortsatt fin  fredagskväll så hörs vi säkert i morgon ! 
Finns rätt många tankar bakom den här låten just nu 
Mycket man inte vill ska hända är det som händer

Style Boutique

Tjabba !
Nu sitter jag, Lova och Alva i min säng och spealar Style Boutique som vi köpte för jultidningspengarna, vi köpte såklart massa mer som verkade kuul :) <3 Dagen har varit bra, lite seg första lektion som var NO, men annars har det flytigt på bra.
Till linch blev det SUPER goa pannkakor med sylt, bär och grädde. Gottis:P Men nu vill man vara lite social så jag ska gå, PUSSS ♥

Rekomenderar spelat, jättekul! :) <3

Dinner

Tjohej ! 
Nu sitter jag med datorn i knät och middagen bredvid mig, ska strax iväg på träningen ( Gymnastik ) ska bli skoj. 
Dagen har varit jätte skoj förutom första varvet då jag höll på att tappa både fingrarna och fötterna för det var så HIMLANS kallt och att Nikolina mådde inte alls bra så vi åkte in och värmde oss och då kom hennes mamma och hämtade upp henne :/ Krya på dig ! 
Senare på dagen blev det lite varmare så jag, Lova , Fredrik och Gustav tog en sväng ut i spåret igen ! Det var riktigt skoj ! :) 
Det var min dag idag hoppas ni också haft en bra dag ! Nu ska jag äta upp det sista av min paj och sen kommer nog Christina snart och då ska vi iväg till träningen
ha det bra ! 

Frågor & svar

Vad är det för träning?

Både jag och Sara går på gymnastik, vi tränar upp till 4 gånger i veckan och har gjort det ett tag nu. I år tävlar vi på USM nivå (ungdoms-sm) för fösta gången också!

Hoppas du fick svar på det du ville ha svar på, och kanske lite till, ha det så bra!

Uppdate: Såg att ett gammalt inlägg hade publicerats igen, jag håller på att fixa lite osynligt (om man säger så) och det är någ därför:) Bara så att ni vet!

Everything done !

Yess, nu sitter jag i min säng och skypar med Alvaa !
Dagen idag har väll varit som vilken dag ( måndag ) som helst så jag kanske inte behöver säga så mycket.
Efter skolan iallfall gick jag med Alva och Lova hem till Alva, vi gjorde massa so. Aa det var väll det ända vi gjorde istort sett. :P

Fun!

Hej:)

Jätteroligt att vi har fått massor av komentarer! Fortsätt så nu ;)

Tack för grattisarna ( eller vad ska man säga?!) och så, superkul:) Nu när vi får lite frågor och så tänkte jag lägga till en kategori som heter frågot & svar, vad tycker ni om det? :) Samtidigt kan ni ju säga vad ni tycker om att ha en frågestund? :) Annars kan ni fråga vad som helst, när som helst :D


Mums !

Hej hej !
Sitter nu med Lova och äter våra mumsiga muffins ! Vi försökte göra Sesame street muffins men det blev våran lilla egna variant !
Dagen idag har också varit bra, ganska slapp. Vi slutade tio i två och då gick jag som sagt hem till mig Lova. Först gjorde vi klart so:n och därefter våra snyggaste muffins :)
Imorse vaknade jag med ont i halsen och har fortfarande lite ont så jag skippar träningen idag, vill absolut inte bli sjuk tills imorgon, då är det ju friluftsdag. Den ska spenderas i Velamsund med de bästa Lova, Nikolina och Alva :)
Det ska iallafall bli jätte skoj !
Nu sitter Lova och dissekerar den sista muffinsen, det går riktigt bra enligt Lova :)
Aja nu får ni ha det så bra så hörs vi snart !

Lika ?



Tårta

Tjabba bloggen :)
Nu är vi hemma hos Alva eller vi kom hem för kanske i timme sen. Sedan dess har vi bara ätit mellis, dvs macka och tårta, eftersom Alva som sagt fyler år idag ! :) Dagen har varit rätt bra som vanligt kan man väll säga. :)
Nu sitter jag framför datorn och alva pillar med sin Iphone som hon fick i present. Lyckosten ! ♥

Strax ska vi nog byta om och sedan äta lite middag därefter blir det träning ute på Langö, ska bli skoj fast känner juste nu känner jag mig lite seg så vi får se hur alt går.

Nu får ni ha det så bra !





Så då var man 13



Haven´t met you yet

KOM BARA HEM

Sunny

Godmorgon på er :) Sara sov ju här inatt och vi vaknade för ett tag sen. Nu sitter vi och äter lite frukost och kollar bloggar och lite annat.
Vid 11 åker vi till forum. My mother ska åka till jobbet då så vi kunde åka med henne dit, najjs.
Vad ska man skriva om då, fint väder?! Det är det ju i alla fall :)
Blir kort nu, men ha en bra dag!


Jag skulle ta ett kort på Santos, men Sara ville också vara med och då gick han, HAHA!

Myyysig morgonrock, diggar den stark asså, nee skojja:P



B&J












+

http://youngpost.files.wordpress.com/2009/05/meangirls11.jpg

+

http://www.uv.es/capelo/Kopps_cartel.jpg

=

OH YEAAH !

Vi gissar på flumm ikväll, hahahaha!

GratisBio

Båda vi är medlemmar på sidan GratisBio. De kanske inte är så nytt men om du inte är medlem så tycker vi att ni ska bli medlem. Man kan få presentkort på olikas ställen + att man kan vara med i massor av roliga tävlingar :)
Här kan du bli medlem!


Klicka på bilden för att bli medlem



I want the summer to come





Home

Nu är jag hemma från gymnastiken, eller för typ två och en halv timma sen.... HAHA:P Nej men det får bara bli jättekort, ville bara meddela om att jag lever typ, nu blir det dushen, sen ut på promenad med en hund som heter Santos, och senare kommer Sara och slaggar här:) mysigt värre ♥




Älskar dig bästevän♥

Gymnastic is my thing

Nu drar jag iväg till sporthallen och tränar gymnastik, ha en superdag! <3<3

PUSSS♥


Sov Gott

Nu ska jag gå och lägga mig sov gott ! Vi hörs imorgon !
God natt !

Middag

hejhej bloggen !
Nu ska jag strax ner och äta mumsig middag är vrålhungrig eftersom vi inte har ätit någon riktigt lunch utan bara en macka :P
Dagen idag har som sagt varit ultra bultra rolig ! verkligen ! Vi åkte en hel mil så jag är stolt ! :P
Längtar tills på torsdag då vi ska få åka hela dagen igen med skolan eftersom vi har friluftsdag då,ska bli riktigt skoj!
Jag har massvis med bilder på mobilen men det går inte att skicka över de till datorn jag får fixa det så snart som möjligt.
Nu ska jag springa ner för alla har redan satt sig och säker börjat så nu ska jag också gå
ha en fortsatt fin kväll !

I´m still do want ♥

Hello sunshines<3

I´m HOME.Vi har åkt 1 mil, jag menar 1 mil! Haha, jäävligt stolt man är. Men vi hade verkligen roligare än på länge, tog det lungt, träffade människor, hmmm (....) och SKRATTADE. Självklart mycket flumm, fina filmer och fina bilder. Snyggaste bilden blev ändå när jag och Lova skulle hoppa med skidorna, haha<3 Älskar er tjejor ♥
Tog självklart massor av bilder som kommer upp någon gång imorgon ( om inte Sara lägger upp de ikväll). Ska bort om 35 minuter och sitter här i skidkläder ( HJÄLP) och imorgon bitti blir det gymnastik
. Kul Kul<3<3

Nu måste jag skynda mig rejält asså! HAha, men tack Sara och Lova för bästa dagen på länge, älskar er så j**** mycket ♥♥

PUSSS

Vänta vänta vänta

Heejsan !
Nu sitter jag här och väntar på att Lova ska ringa. Sedan ska vi iväg, jag tar med mig kameran för att ta lite foton så ni får säkert se massvis med bilder då vi kommer hem senare :D
ha en fortsatt fin dag ! kram Sara

Music was my life before my life








it´s just me

Tjooo, Alva här:) Har också vaknat nu och nu sitter jag i skidkläder och äter lite frukost. Jag är verkligen på topphumör. För att Först blir det extra lång helg och sen väntar en kanonvecka!
På tisdag fyller ja 13 år! Happy!
På onsdag har jag som vanligt en kort dag
På tordag har jag vinterfriluftsdag då jag ska åka längd med Sara, Lova och söta Nikolina.
Och fredagar är vll alltid bra, right?!

Det skönaste är ändå att vi är lediga på måndag:P Då blir det troligtvis forum och sickla med Sarakvinnan och Lovabebisen:) Tänkte passa på att berätta för er om en jättefin blogg som tillhör min zockha (stavning) kompis, tryck här för att komma till hennes blogg<3<3

Ha en suuperdag nu, PUSSAR från mig ♥

A Wonderful Day

Godmorgon !
Vaknade för ett tag sen och har legat i sängen med datorn i knät tills nu, ska strax gå upp och göra lite frukost är faktiskt jätte hungrig så det ska bli gott !
Som jag skrev igår så ska jag, Alva och Lova åka till Velamsund idag igen tror jag och åka längdskidor det kommer bli SÅ mysigt och framförallt ROLIGT ! :) Så jag tror dagen kommer bli kanon !
Ska gå ner nu och göra i ordning frukost ha det så bra så hörs vi snart !
Inbäddning inaktiverad på begäran

Let´s dance

Nu ska jag gå ner och titta på Let´s dance med Mamma och Marcus, det började nog för ett litet tag sen så jag får kila ner nu :) ha en fortsatt mysig fredaskväll !

Första gången någonsin

Tjabba !
Dagen idag har varit kanon bra verkligen ! I skolan var det engelskskoldag vilket var väldigt slappt, vi hade Tea Time för 4:or och 5:or , det var väll inte jätte roligt men inte tråkigt heller. Efter skolan tog jag, Alva, Lova och Emma sällskap av Gustav,Fredrik och Lukas hem :) Det var jätte kul ! !
När jag,Lova och Alva kom hem så satte vi oss lite vid datorn och tittade på klippet då vi uppträdde i förrgår på Cirkus !
Vid 16.00 kom Christina och hämtade upp oss så åkte vi vidare till Alva så hon fick byta om och sedan till Velamsund där vi åkte längdskidor, det var första gången i mitt liv jag gjorde det  och det var kanon kul även fast man vurpade några gånger:P men jag tyckte det gick bättre än vad jag hade trott att det skulle gå :D
Vi bestämde att vi skulle ta med oss fika och åka dit imorgon med! Det kommer bli SKOJ !
Nu sitter jag i mitt rum och kollar några bloggar, väntar på att mamma ska komma hem och laga mat är vrål hungrig. Efter det blir det kanske Let´s dance eller något annat.
Nu får ni ha det så bra så hörs vi någon annan gång :)
I onsdags då vi uppträdde på Cirkus !

Jag varnar för väldigt oseriösa bilder ♥




Sara såg scenen och behövde sedan stödja sig mot något:P Nej, men har kollade vi scenen först gången. Man kan bara tänka sig när 3400 ögon kollar på en.



Här kunde Sara i alla fall slappna av.... för hon hittade dessa



Nejj, skoojja:P:P



Sen fick vi börja fördriva tiden med bl.a kortspel:P
Här är Ebba, Lisa och Olivia♥



Har precis börjat fixa håret lite till uppträdandet:S really beautiful, haha



Lisa byter om till riktikt vackra oranga tights, HOT ::P:P



Scensmink, CHECK



Här är ju en VÄÄLDIGT seriös bild... Tar upp benet för att man ska se tightsen.. :D



ROCK! HAHA



Sötaa Linnea♥



Amanda<3<3



Min Ebba, älskar dig <3<3<3



Och nu skulle vi ut och rocka lite, nee, skojja:P



Någon timma senare, ser en aaning sjuk ut, men jag var trött, tuperat hår och grymt mkt smink, vilket inte syns på bilden:P



Lisa, Ebba & Linnea hittade barnbänken och den passade jättebra till dem:P



Julia ♥



Var bara tvungen att lägga in den här också, haha:p Det är mina små Glorias det! Lovee you babes:P <3<3

Det var en del av min dag i bilder:)

Nu blir det engelska dag i skolan. PUSSS

All Day long

Efter en heldag med hur mycket kul, en halvtimmas jobb till att borsta lite i håret så jag kunde hoppa in i dushen, och lite mer tvätt för att få bort ALLT smink!
HAHA! BÄSTA dagen jag hade alltså! Mina kompisar är det bästa jag har, dom är verkligen helt underbara, roliga, roliga, roliga och dem är bäst! HAHA! Älskar er mina systrar som jag fick vara med igår.

Det var ju så att jag, Sara och gymnastikgruppen skulle uppträda på cirkus för nästan 2000. Det var en konferens för massa tandläkare, tihihii. Jag och Sara åkte hemifrån vid kvart över 7 och mötte upp alla andra vid djurgårdsfärjan en galvtimma senare. Sedan tog vi färjan över till djurgården. Typ 7 timmar senare skulle vi hem. Det kändes som maxt 1 timme. Hade så himla roligt all day long :P <3<3

Bilder från dagen kommer någon gång. Och det är därför jag inte förklarar så mycket. Det får bilderna göra ♥

PUSS

1/2

Hej hej !
Har inte bloggat på ett tag har inte orkat :P
Idag har jag iallfall varit i skolan, den här veckan har vi engelska vecka, det är rätt skoj :)
Imorgon har vi dansdag och senare på kvällen så är det någon grej :) Hoppas det blir skoj.
Efter skolan gick jag, Alva och Lova hem till mig och gjorde so läxa. Eller vi gjorde inte så mycket utan mest pratade och kollade på annat :P
Innan middagen följde jag med pappa till Sickla för han skulle fixa lite grejs så jag passade på att kolla runt lite.
Nu har jag nyss ätit middag och ska strax fixa lite saker till morgondagen :)
Ha det bra så hörs vi om ett tag ♥

RSS 2.0