Big and bright






Tygkasse




Denna gjorde jag i slöjden, eller kanske inte riktigt själva tygkassen för hehe Lova, Alva och jag hade gjort likadana innan vi gjorde trycken så jag råkade ta fel och sen då jag redan hade börjat trycka så märkte Alva att det var hennes ;P Så hon har min, fast de är ju i stort sett likadana ;) Men det var lite kul.

Fler bilder från Påskafton








Ligger ute i solen på gräsmattan med Natalie bredvid mig. Senare ikväll ska vi iväg till Gudrun och Kenneth  på påskmiddag!

GRATTIS SOOOFIA PÅ FÖDELSEDAGEN!♥

Bilder från Påskafton







Några ihopsatta bilder från igår kväll då det kom en hel del gäster hit och firade. Fler bilder från dagen kommer ;)
Nu ska jag ner och äta äta frukost med de andra. Kramar!

Colours



Långfredagen






Några bilder från idag, nu ska jag slå igen datorn och sooova!

Kärlek till dig

Min favorit vovve

Göteborg!








Hejhej!
Nu är vi framme i Göteborg. Bilresan gick rätt fort kändes det som och vi kom fram runt halv 5.
Det har varit hur fint väder som helst och jätte varmt! Ångrade att jag inte tog med mig ett par shorts!
Vi åt middagen utomhus, mormors specialgoda köttbullar ;D Sen stack jag och Marcus och klättrade i trädet precis utanför tomten, jag hittade ett fågelbooooooo!
Senare fram mot kvällen när det blev lite kallar gick vi in och tittade på tv och jag satt vid datorn och försökte få ihop en film med massa klipp från resan men det blir nog inget med det.
Men nu ska jag sooova, hoppas ni haft en bra dag!

SPRING




Världens skönaste byxor


Hittade jag inne på HM när Alva och jag var där förra veckan. Perfekta att bara gå runt i här hemma!

En kort en


Just nu sitter jag ute på altanen med datorn framför mig. Har precis ätit lite lunch och nu gör jag faktiskt lite engelska. Hade inte så mycket o göra så jag passar på och göra lite nu ;)
Solen lyser idag men det är faktiskt rätt kallt och blåsigt. Senare ska jag nog packa lite eller nog det måste jag för imorgon åker vi iväg till Göteborg. Ha det bra!

Vilken härlig dag, nananaaaa!














Bilder från eftermiddan i söndags!

Förra


Kanske lite sent att visa det här nu eftersom det är en ny vecka, men jag hade ju ändå bilder på allt från förra veckan så ni får se det ändå :)
Är ju bara fyra bilder för den femte har ni ju redan sett. Nu ska jag ner och käka lite frukost. KRAMAR

ÄNTLIGEN!!

Heeeej!
Om 30 minuter ungefär är det tisdag! ;P Har försökt i säkert en timme att få över bilderna till min dator. Kan ju inte  ladda över bilder från kameran till min dator så jag måste först ladda över dem till mammas dator och sen ladda över dem på en sticka och efter det in till min dator :S Men nu har jag ÄNTLIGEN fått över var enda liten bild! :D Så imorgon kommer det upp en massa bilder!

Innan jag slår igen datorn så tänkte jag bara berätta snabbt om dagen.
Fick ställa klockan första dagen på lovet för Alva och jag skulle cykla iväg till lagret. Där var vi hela dagen och jobbade!
På lunchen tog Alva och jag med oss maten ut och satte oss.
Precis när vi skulle gå in så kom det en bil och ut ifrån den kom typ ett par och hade med sig piknik och undrade ifall det också kunde sätta sig bredvid oss. Lite kul att det just hade valt den absolut mysigaste platsen för piknik, i ett industriområde precis utanför ett lager ;) Det var i alla fall lite kul.
Soovgott!










Gick till Greys och köpte 16 morotskakor för 40 kr!!! Helt sjukt billigt och de är verkligen världens goooooodaste!


Skateboard





En hel vecka!

Hejpåer!
En hel vecka har nästan gått sen sist! :) Den veckan har varit som alla andra veckor. Kan bara kort berätta lite om helgen.

I fredags så var det ju först skola som vanligt men på kvällen så körde hela gympan laserdome! Var jätte kul!
Sen följde jag med Olivia hem och sov där. Morgonen  där på var det träning. Sen på eftermiddan åkte Pappa och jag till Grisslinge och fikade.
Både idag och igår har det ju var suuuuper fint väder! Så idag åkte pappa och jag till Hellasgården och promenerade och fikade! Sen på eftermiddan åkte Alva och jag in till Gamla stan och Kungsträgården och käkade glassssss!!
Massa bilder från det får ni imorgon eller senare ikväll, kan inte ladda över bilder från kameran nu :/

FÖRESTEN NU ÄR DET JU ÄNTLIGEN PÅÅSKLOOOV!!!
Senare i veckan åker jag,Mamma och Marcus till Göteborg! Ska bli jätte kuul!
Men påsklovet börjar med att jag och Alva ska upp runt 8 imorgon för att cykla iväg till lagret och JOBBBA!! :D Ska bli jätte kul faktiskt, fast hoppas att det inte är riktigt lika fint väder som idag, hehe ;P



Just nu får ni endast de här bilderna som är tagna med mobilen ;) Fler kommer som sagt lite senareeee!

Flower




Idag har jag på mig en blus från HM, ett par jeans från Ginatricot och ett vitt baslinne från New Body


UTE

Hej på er!
Nu sitter jag ute på varan altan, solen har gått i moln så det är inte alls lika varmt som det har varit tidigare idag!
Mamma och jag har spelat badminton en stund men sen fick jag skrattattack och då ville inte mamma vara med mer ;P hehe, nej men vi slutade då.
Har lekt lite med Zingo också som är med här ute på gräsmattan. Ha det bra!




Beautiful




BIOOO!


Heej!
Nu sitter jag i vår sköna fåtölj med datorn i knät och bredvid mig en skål med 1/2 kg godis. Alva skulle egentligen sova här men hon mådde inte så bra :/ Tråååkigt!

Dagen började med träning som slutade 12.15. I bilen påväg hem bestämde Alice, Alva och jag att vi skulle iväg och se Never Say Never. Så vi åkte hem och duschade, åt också sen fick vi skjuts in till bion. Filmen var faktiskt jätte bra! Hade inte några förväntningar alls eftersom jag inte är något jätte fan, men den var bra! ;)

En jacka





Nu är jag troligtvis på träningen. Så jag har fixat ett tidinställtinlägg så ni får se lite bilder på min hyfsat nya jacka.
Det var nog kanske en månad sen jag köpte den, kommer inte riktigt ihåg. Men ni har nog bara sett den på lite andra bilder men aldrig fått en liten närmare titt :D Den kommer i alla fall från HM och jag köpte den för 150kr. Det var något speciela erbjudande då, så man fick 50 % rabatt. Annars var ordinarie pris alltså 300.

Pizza och promenad


Vår goda middag, pizza!

Några eller rättare sagt två bilder på middagen, hemmagjord pizza. Den blev super gooood!
Tänkte bara skriva det och säg att nu slår jag igen datorn och följer med mamma och Zingo ut på en sista promenad och sen när jag kommer in igen blir det bara att göra i ordning sig för att sooova! Hoppas ni haft en bra dag. Godnatt!

Du är så fin.



Du är så fin.

Nu luktar det pizza över hela nedevåningen, så vi ska alltså strax sätta oss och äta middag.

Sen jag skrev det senaste inlägget hade vi ätit upp de cupcakes som var kvar sen jag bakade, suttit vid datorn, varit ute och och försökt åka skateboard,spelat badminton och tagit massa bilder!
Här ovan ser ni två utav alla bilder, de andra kommer komma upp i lite olika inlägg. Men nu måste jag in till de andra i köket och äta, hörs senare. Kraaaaamar från Sara

Simple



Linne från Bikbok    Jeans från Ginatricot    Tjocktröja från Cubus

Träskstädning





Lova snygging till höger! ;D

HejheeeJ!
Nu har Lova och jag slagit oss ner i soffan helt nerlerade,svettiga och dyngsura! Nej, inte riktigt så men vi har varit iväg sista lektionen och plockat skräp. Nikolina,Alva, Lova, Anna vår lärare och jag var en grupp.
Vi fick ett träsk att städa/plocka skräp ;P Slutade ungefär en och en halv timme senare :S Men nu är vi i alla lfall hemma och det var kul faktiskt!

Ikväll ska jag bara vara hemma med Mamsen och Marcus. Vi ska göra hemmagjord pizza till middag. GOTT!
Ha det bra, kram Sara!

SOVGOOOOTTTT!


Precis innan träning ;)

Ska alldeles alldeles strax slå igen datorn för att sova. Mamma hann också med att förhöra mig en sista gång innan provet imorgon. Får hålla tummarna! fast det kan nog inte gå sämre än vad det gjorde på senaste provet i no. Vill bara riva sönder det i tiotusentals bitar när vi får tillbaka det!
Men nu måste jag slå igen datorn, vi hörs imorgon. Sovgotttt!

TORSDAGENS


Jeans - Ginatricot
Tröja - HM


SOOOOO



Hejhejhej!
Nu kom jag alldeles nyss hem från ett möte som Lova och jag var på ;P hehe nej men vi har varit iväg på en introduktionsgrej för att dela ut tidningar sak. Innnan vi var där var jag jätte på och ville göra det här men nu vet jag inte rikitgt längre. Jag får se.

Mamma håller på med maten nu så strax ska vi nog äta men innan det ska jag göra lite so, vi har prov imorgon.
Sen är det också träning, så vi ska hämta upp Alva och Alice.
Imorgon är det FREEEDAG! wihooo!

Fina filurer




Bara några bilder som skulle ha kommit upp för ett tag sen men så blev det inte ;)
Hejhej!
Imorse invigde eller inte invigde men körde Lova och jag förförsta gången i år cykeln! Så så snart alla vägar är sopade så kommer vi kunna cykla båda två! :D Då kommer det bli ändring på varje dag då vi brukar komma försent!brabrabra!

Skolan var i alla fall som vanligt. Direkt när jag kom innan för dörren gjorde jag i ordning mellis och satte mig i soffan med alla läxor. Lova och jag ringde varandra varannan minut och frågade varandra om hjälp ;P

Sen efter middagen gick jag ut en sväng med kameran, fast jag kan inte ladda över alla bilderna för det krånglar med mammas dator!

Imorgon är det skola och sen träning, hörs kanske då! Kram Sara

Dagens



  Jeans som kommer från Ginatricot
Lovas tröja som kommer från Holebrook
Vitt linne kommer från HM


Min helg!

Hejhejhejhejhejhej!
Tänkte precis börja skriva då Pappa sa att maten var klar, så nu har jag precis ätit middag.
Tänkte berätta lite om denna helg!

I fredags efter skolan så åkte Alva och jag till Forum, där träffade vi Klara och Felicia och köpte goda grejer till kvällen.
Så efter middagen skjutsade pappa över mig till Alva. Där firade vi Felicias födelsedag med film,tårta,glass godis och sånt! :D
Morgonen där på var det träning tidigt. Sen på kvällen var Pappa och jag bjudna hem till Lova på middag! KULKULKUL!!! :D Vi körde charader, Lova och jag vann... nästan ;P

Och nu till idag. Pappa och jag hade bokat biljetter till Harry Potter. Så runt 10.00 åkte vi in till stan och gick på bio! Filmen var jätte bra!
På vägen hem sen åkte vi förbi Sickla. Jag lämnade tillbaka ett par skor som jag köpte förra veckan.
När vi sen var hemma igen har pappa och jag tittat på film och jag har gjort läxor.

Hade egentligen tänkt göra en sån där grej att man tar en bild i timmen men det gick inte så bra, glömde bort det lite, så jag hade inte tänkt ladda upp någon bild överhuvudtaget men det är ju bättre än ingen bild alls ;) Ha det bra!


Svar!




Svar: Gillade också den :D Allt kommer från lite olika ställen men från den översta så kom det från



CRAZY


Åh, vad fint!!
Jag skulle vilja ha på mig allt precis nuuuu! Kom på att jag inte har skrivit vart de kommer ifrån men ifall ni kanske undrar så kan ni fråga ;) Kram!

RSS 2.0