BLÄÄÄ



Ååh, blir så himla irriterad på denna level. Ush! Fast håll med om att annars är det typ världens roligaste spel, haha !

UPPDATE: Har klarat den, YEAH!!:D

YEAH


En glad Alva på Kickis land, snart kommer en massa bilder där ifrån! :)

Heej! Är jätteglad just nu, bestämde precis med bästaste Felicia att hon sover här imorgon, vilket betyder att jag inte blir ensam, JIPPIE! Jag och Sara ska vara med varandra efter skolan och kolla på Hannah Montana Forever som börjar 17.10, ett tips till er! Haha! Så Felicia kommer och joinar oss när hon slutar. Sara ska iväg men det blir det en myskväll med godis, Ben&Jerry´s och massa kul!
Dushen väntar på mig så jag ska gå innan varmvattnet är slut!
KRAAAM ♥

Whispers


En sovande Sara i måndags ;)

Hellue! Det var ett litet tag sen. Ännu en vanlig dag har i alla fall passerat. Blev ett tandläkarbesök efter skolan och om någon timma bär det av mot gymnastiken. Friståendeträning vilket säkert blir kul! Ikväll har ju Kenza & Tyra show premiär också, någon som ska kolla? Får sen om jag hinner idag eller om jag gör det imorgon. Då är det ju freedaaag igen! Veckorna går verkligen hur fort som helst! Mamma och pappa åker bort i helgen så jag och Joel är ensamma här hemma. Imorgon får jag se vad som händer men på lördag sover jag hos Sara, vilket ska bli kul!
Nu tänkte jag klinka lite gitarr och sen äta så jag är FFF (fit for fight) på träningen!
Talk to you later alligator !

Mot skolan :)


Gammal bild på mig och Marcus :P

Goodmorgon! :)


Idag är jag verkligen trött. Igår kväll kom jag inte riktigt i säng för i bilen på väg hem från gympan kom vi på att vi hade läxa tills imogron med en text. Jag hade skrivit en rad ungefär så jag var tvungen att göra det. och sen så tog det ju tid med allt annan också...
Det är ju värst då man precis ska lämna den vara gosiga sängen :P fast nu känns det bättre och är lite piggare :P

Men nu ska jag packa väskan och så kommer Lova alldeles strax tror jag! :)


Hörs senare! KRaaaam  Sara

En klassiker




Gud vad scones är gott! I skolan idag bestämde vi att vi skulle göra det när vi kom hem.
Med grädda, smör och sylt är det verkligen oslagbart! ;D

Vi sitter nu i soffan, Alva spelar på ipaden och jag sitter vid datorn. Tv: rullar i bakgrunden. Just nu är det en Disney klassiker ;)
Senare ska vi äta middag och därefter hämta upp Sara W tror jag och åka vidare till Lagnö för träning!

När jag kommer hem sen ska jag ta en dusch och se ifall det fortfarande är någon minut kvar av idol. Kanske finns det någon läxa att göra också :P

Vi hörs senare ! kraam Från oss båda!

Boulevard of broken dreams



Nu drar jag till skolan, efter det blir det lite gymnastik! Hoppas ni får en bra dag!
Kram Alva

jag kissar på mig!!!


Bild från Idas blogg

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det idag! Bara att jag satt och tände ljus på MacDonalds i Nacka, dansade runt i glashissen i forum i asläckra kläder, rullat ner för världens backa och ja, ni fattar galoppen. Har haft en så galet rolig dag!
Godnatt igen ♥

Sunset

En solnedgång i Spanien, längtar tillbaka!!

Hellue fellas! Det har varit en galet lång och rolig dag! En hemstudiodag med uppdrag att göra en film. Min galet braiga grupp gjorde en galet rolig film. Ni måste få se den!
Imorgon är det ändå vanlig skoldag vilket betyder att jag måste gå upp tidigt. läxorna är klara och min underbara säng väntar på mig. Haha, det där lät ju inte liiiite kul. Jag är helt borta så godnatt!

Just do it




Hej! Jag har varit ute med Santos, badat, ätit men...... läxfronten går det ju inte så bra på. Måste sätta igång! Pluggar en timma så får jag sova sen! Det klarar du Alva!!
GODNATT

Absolut nummer 1

 

Nu ska jag sjunka ner i våran nya mysiga fåtölj och ta det lungt i en timme framför Ensam mamma söker samtidigt som jag ska äta min favoritglass ;)

Ha en fortsatt fin kväll!


Take it or leave it



Hejsan! Efter gymnastiken idag har jag umgåtts med tjejen ovan. I väntan på föräldrarna gick vi en snabbis till forum och lämnade tillbaka en tröja och åt lite små gosaker. Lite senare hemma hos henne blev det kladdkaksbak och Idoltittande följt av lite dator.
Nu är jag helt slut! Men innan jag gåroch lägger mig ska jag göra lite läxor, städa mitt skrivbord, gå ut med Santos och äta mat, potatis i ugn och kyckling och sedan nyponsoppa med mandelbisvier och glass till efterätt, gott! Pappa är just nu påväg till London den lyckosten, så det är bara jag mamma och Joel här hemma. Och en lite väll hyper Santos, haha.
Ha en bra kväll!
Kram Alva


Every Sunday



Godmorgon! För mig är det som vanligt dags för några timmar gymnastik här på morgnkvisten. Värmer upp med musik och frukost här hemma. Efteråt blir det en härlig eftermiddag med Felicia. Kommer bli galet bra!
Ha en bra dag :)
Kram Alva ♥

Före & efter




Jaja, inte så bra bilder. Men jag är nöjd! Vita ska väggarna bli och sen blir det nya gardiner och kuddar, tadaaa, nytt rum :D

Vi hörs imorgon!
Godnatt ♥

Keep it Simple

Big inspiration


Love the way you laugh


Hej! :)

Nu har jag just laddat över lite bilder. Ska alldeles strax hämta min "godispåse" fyllde med nötter och slå mig ner framför tv:n. Vi såg att Norbit skulle gå idag! Den filmen är verkligen hur kul som helst!! :D Börjar kl 21.00 på 5:an tror jag det var.



När jag kom hem efter att ha sprungit duschade jag snabbt och började dirket efter städa och fixa i ordning lite i mitt rum. Så nu är det glänsande rent och fint där inne :P

Alva ringde sen och frågade ifall jag kunde följa med henne en kortis för att köpa lite lördasgott. Så vi cyklade snabbt iväg och sen då jag kom hem var maten precis klar.
Det var fondue som jag skrev tidigare. Kalas gott!

Kraam sara!

Medans jag sitter här och äter




Medans jag sitter och och mumsar på min Ben&Jerry´s Jamaican me Crazy måste jag ju tipsa om den också. Den är ju verkligen galet god!

good girls don´t cry


Jag på "orangea stället" i Spanien tillsammans med den dagliga dosen Fanta Lemon :)

Hejsan! Jag sov 12 timmar inatt. Galet skönt! Somnade brevid Santos i soffan och väcktes av mamma vid 11 imorse. Jag ville faktiskt inte skriva något på formiddagen för jag var på så himla dåligt humör att jag bara hade skrivit hur sur och irriterad jag var. Haha. Mamma vet precis hur jag ska hanskas så hon körde in mig i en dush och satte mig sedan i arbete i mitt rum och vipps, en go och glá Alva. Höhö. Det blev en massa fix i mitt rum och nu har jag rensat som sjutton och möblerat om en del. Är riktigt nöjd, ni ska få se ;) Nu ska jag äta min Ben&Jerry´s, mumsigt!
See you later Alligator!

Hemma igen men nu iväg

Hej!

Nu kom vi precis hem. Klockan hann bli rätt mycket så jag springer ensam en lite kortare runda istället.
Så nu ska jag iväg igen ;) men vi hörs senare och då blir det lite mer!

Hörs då!


Trädgårs fixeri


Hello! :D

Hela denna förmiddag har jag tillsammans med Mamma och Marcus fixat grejer i trädgården.
Vi hade som efter varje grej som blev klar prickade av :) Vi har bland annat tagit upp alla stolar och bord in i garaget, tagit ner studsmattan och klippt gräset!

Nu håller mamma på med matsäck. Vi ska åka till Velamsund och prommenera och grilla korv!
Det är faktiskt  jätte jätte kul! Vi brukar göra det ibland :)

Sen då jag kommer hem ska jag och mamma springa en tur. Måste se till att jag i alla fall kommer runt Myrsjöloppet :P

Och sen ikväll blir det fondue till middag och sedan titt på tv:n! yes! :)

Hörs senare igen!

Lovies


Jag älskar er♥

Godmorgon! Phineas & Ferb är verkligen asbra måste jag bara säga! Äger totalt, haha! Frukosten är nu äten och på kroppen sitter skolkläder så det ända jag behöver göra är borsta tänderna och gå. Efter skolan ska jag vara med Inez, vilket ska bli riktigt mysigt! Var ett tag sen.
Ni får ha en rolig dag så hörs vi sen!
KRAM ALVA♥

Freeedaggg!

Så här ser våran dag ut idag. Slutar 13.20 och då följer jag som sagt med Lova :)
Ha en jätte bra dag!


Just dance



Tjolahoppsan :) Jag har vart på träning nu ikväll vilket var väldigt roligt! Det blev styrka, diagonaler och massa dans. Fanny lärde oss en dans som var jätterolig! Men nu ska jag sova så jag är fit for fight imorgon då det är FREDAAG!

Godnatt♥
Alva

Brand new




Påväg hem runt halv åtta svängde vi jätte snabbt in till Forum, Mamma skulle fixa något och då passade jag på att köpa ringen som jag tänkte köpa i söndags men vi glömde bort :P

Från Ginatricot och kostade 99:-


Från A till Ö








Kanske inte så där jätte spännande bilder men det togs under mellisfixandet.
Igår på hemkunskapen gjorde vi äppelkräm så Alva och jag tänkte pröva på hallonkräm, men det gick inte speciellt bra. Lite väldigt mycket vatten och lite lite bär :P

Annars lite bilder på mina brända mackor, potatismjöl och Oreos :)

Just like the sun



Sitter i soffan och tittar på Idol samtisigt som jag skriver detta inlägg. Är runt en 10 minuter kvar. Sen ska jag ta en snabb dusch och sedan packa gympakläder tills imorgon, både till gympan i skolan och sen senare på kvällen ska Lova, Alva och jag spela tennis tillsammans! Det ska bli JÄTTTTE kul! Verkligen! :D
Innan följer jag med Lova hem till hennes Mormor :) Super fredan tror jag det kommer bli imogron :P

Idag efter skolan följde Alva med mig hem. Vi hade jätte skoj. Satt vid datorn mest och spelade Bubble struggle :)
Vi kom riktigt långt faktiskt.
Vi försökte oss på hallonkräm också men den blev inte riktigt så lyckad :P Bilder kommer alldeles strax!

Efter middagen skulle Mamma och jag iväg för att hämta ut fåtöljen som vi hade beställt. Vi hann precis runt 3 minuter innan de stängde och då när vi skulle lyfta in den i bilen så gicik den inte in! Tjejen som hade sålt den till oss sa att det inte skulle vara några problem alls :s :P Vi som precis hade hunnit tills det stängde!

Men nu ska jag avsluta detta inlägg och börja på nästa som ni strax får se vad det handar om!

Kraamsar från Sara!


Rasberry

Hoppsan Hejsan! Det är helt galet hur mycket trött jag har varit de senaste dagarna, och när man har gymnastik, massa läxor och är för trött för att sitta upp mer än man måste blir det inte mycket bloggning. Det är alltså ungefär vad jag gjorde de senaste dagarna. Igår blev det lite film med Sara också, Pirates of the Caribbean.
Denna eftermiddag spenderar jag med Sara, hittills har det blivit Bubble struggle och mellisgörning, ni ska få se vad vi gjorde senare.
Nu blir det back to Bubble Struggle! Sara kom precis upp med STOOORA äpplen, mjölk i en söt flaska och mackor, hon är sååå snäääll Bäst!

Kram Alva ♥




No time at all

























Bild jag tog på NO:n


Har inte haft någon tid att blogga och nu är det dags för franska STRESS!!

Tävlar om ett par converse!



Gå med du också! :)

My favourite game



Hejsan! Nu är det dags för engelska och utdelning av datafodral vilket är trevligt! Jag behåller nog mitt rosa men det är bra att ha ändå.
Ha en bra dag! Kraaam Alva♥

Dagens


Vi tipsar





Denna superfina skjorta kommer från H&M och kostar 249:-, jag provade den här om dagen och den är verkligen hur fin och skön som helst! Jag skulle mer än gärna få med mig denna hem och ett starkt tips till er!

Godmoorgoon



Bilder från förra (kanske förrförra?) sommaren ♥

Godmorgon! Vaknat upp och är redo för en skoldag. Eller nja, inte riktigt. Skulle mer än gärna krypa tillbaka ner i min varma säng men det går ju inte riktigt nu. Jag tror det blir en helt vanlig dag i skolan. Nej juste! Jag och Sara ska få glass på SO:n, YEAH! Efter skolan blir det tretimmars gymnastik, trevligt värre. Läxor får det också bli några, inte lika trevligt dårå.
Jag ska fixa lite nu så jag inte bara pratar om skolan och glass utan också kommer iväg och får de, haha.
Ha en galet bra dag hörni!
See you later aligator :)

Run run run

Gammal bild i repris;)

Hellue! En friidrottsdag, slappeftermiddag och 4 km springtur med intervaller senare sitter en gaaanska ofäsh Alva här, haha. Känner mig duktig i alla fall, har vart så seg med att komma ut och så gjorde jag det i alla fall. Nu tänkte jag dusha och sen ska jag sova så jag är pigg och glaá imorgon.
S O V G O T T ♥

The first




Precis innan skolan började köpte jag den här kavajen som kommer från Cubus.
Hittade den bland rea grejerna och kostade 149 kronor. Ordenarie pris var 299! Ett riktigt kap! :D


Ullared på tv :P


En av de första bilderna jag tog på denna dator :P  Har knappt några bilder.

Har precis gjort klart engelskaläxan där man skulle intervjua en vuxen. Det fick bli mamma ;)
När jag har skrivit klart detta inlägg ska jag byta till mammas dator där jag har laddat upp lite grejer som jag ska visa och sen ska jag nog titta på Ullared som går på tv nu.

Friidrottsdagen var hyfsat rolig idag tycker jag. Vi fick skjuts av Christina dit så vi fick en jätte skön sovmorgon och Pappa kom och hämtade oss, ren lyx :P

Juste, jag har fått hem skolfotot idag också! Fast bara det enskilda och fotot på klassen. Kataloge kommer visst senare. ska bli kul! :)

Hörs alldeles strax igen!
Kraaaam Saraaaa!

Rainy sunshine

Jag och Hedda igår♥

Godmorgon!
Klockan är bara strax efter nio och jag har inte ens i närheten av bråttom. Alla ska samlas vid skolan om 20 minuter för att åka till Björknäs IP, men jag, Sara & Lova får skjuts så vi behöver åka om kanske 40 minuter, galet skönt!
Gårdagskvällen var lyckad, efter maten snodde jag, Hugo och Hedda med oss godis och chips upp och kastade först boll och sen kollade vi på Farsan som alltid är lika rolig.
Att Alliansen är kvar som regering tycker jag är bra men att SD har 20 pers i riksdagen, gud vad jag blir arg!
Aja, nu ska jag klä på mig och sen packa matsäcken.
Ha en bra dag♥

Pricken över världens största i!

Det i stort sett ända jag sökte idag då Alva och jag var i Forum var en stor stickat tröja. Och det var precis det jag hittade. Det finns många fina stickade koftor i många affärer nu men dena här var precis en sån jag ville ha!
Jag är jätte nöjd och jätte glaaa :D





Kommer ifrån BIKOBOK och kostade 299:-
Kalas bra!


Wouldn´t change a thing


ph: Alva Werner :P

Hello! Här sitter en mycket trött tjej kan jag tala om. Håller på att somna sittnade. Har bara blivit tröttare och tröttare under dagen så det är väldigt tur att vi får lång sovmorgon imorgon. Forum blev bra och jag fick med mig två saker på listan hem och dem visar jag senare. Nu får vi gäster, Kjellmans. Det blir jätteroligt! Det blir "valvaka" för dom som vill, spännande! Kanske inte riktigt min grej men blir det en rolig kväll? JA! Det är bara Klara som saknas, fast hon har det kanonbra borta i Staterna.
Ha en brabra kväll♥

Snabblunch!

Nu äter jag en jätte snabb lunch innan jag ska ta cykeln till korset och möta upp Alva där.
Eftermiddagen ska vi spendera i Forum :) Ska bli kanoners!

Ska cykla om 5 minuter 4 minuter så jag måste skyda mig lite!

Hörs senare!

Dageeeenns söndag!


Cooler than me

Bild i repris♥

Hallojsan!
Idag har det varit en väldigt rolig träning! Vi körde bakåt på tumbling och det gick riktigt bra så det var roligt! På trampetten fick jag ett agrationsutbrott, vråladen och skrek sen FAAAAN, sen började jag skratta för det måste sett galet roligt ut!
Vi avslutade med massage så man var mjuk i kroppen när man gick därifrån.
Har ätit lite blodpudding här och ska hoppa och ta en rekordsnabb dush. Jag och Sara åker till Forum och kollar lite om jag sa igår. Blir mysigt!

Ha en bra dag!



hurry up



Godmorgon!
Har verkligen galet bråttom för att hinna iväg till gymnastken! Ska åka om 10 minuter drygt ovh jag har inte äit frukost än, hehe. Men det var så himla jobbigt att stiga upp ju!
Ha en bra förmiddag så hörs vi vid 12 tiden.
KRAAM♥

Fellipop



Hejsan! Det blev några timmar i Forum och sickla och med mig hem fixk jag en välbehövd beige kofta och en flaska balsam. Riktigt snyggt var det också, knallrosa, balsamflaskan alltså, haha. Hela kvällen har jag varit hemm hos Fellipop och vi har haft det jättemysigt! Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi gjorde, men roligt hade vi som vanligt.
Nu är jag riktigt trött så jag ska sova lite. Som vanligt står alltså klockan på sådär 07.45 så jag hinner till gymnastiken.
Efter gymnastiken ska jag med Sara till Forum en stund. Hon skulle kolla efter lite tröjor och jag tänkte kolla på denna kofta.
Sov så gott allihopa!

Absolut regn hela dagen

Tjenare!

Det har ju regnat precis hela dagen! Det är helt slaskigt, blött och kallt överallt :/

Idag har jag och Pappa varit i stan. Först lämnade vi av Marcus för något moppetestgrej sen åkte vi vidare in till stan. Vi tittade runt lite i affärer, jag letade efter en stickad lite längre kofta. Jag hittade flera styckna som var fina fast inte riktigt någon som jag riktigt kände att jag ville ha. Hittade iallfall en anna kofta som jag gillade jätte mycket men den får vänta lite tror jag.
Den senaste tiden har jag bara köpt massa saker på rean som jag kanske inte riktigt ville ha så nu ska jag verkligen bara köpa det som jag verkligen verkligen vill ha! :) Så just nu är jag lite snål om man säger så ;P

På hemvägen körde vi in till Konsum för att köpa middag tills ikväll, där träffade vi mamsen också :)
Vi köpte också en film och jag tuggummi :) Filmen ska vi se ikväll!

Senare kanske jag ska ut och springa för det var över 3 veckor sen! Men det är så kallt ute och blött. Men jag får se.



Filmen och tuggummit!



Just nu :)

Loveyou


Jag och Mamma i London♥


Godmorgon!
Just nu håller vi på att fixa i ordning oss för fullt. Klara ska iväg och träffa en kompis och jag och Felicia ska till Forum och Sickla. Ska bli roligt! Efter bär det nog hem till Felicia och ikväll blir det en mysig hemmakväll. Nu ska jag leta rätt på ett par strumpor så jag ska gå.
Ha en fortsatt bra dag!
TTYL♥

Stor svart

Har suttit med datorn i säkert 1 & en halv timme nu och tittat på Ullared :D
Nu ska jag upp och äta frukost, magen kurrar och sedan blir det en dusch för jag känner mig lite ofräsch :P

Senare fram på dagen ska jag, Pappa och Marcus åka in till stan. Marcus ska på någon moppe grej och pappa och jag ska kolla runt i lite affärer och fika :) Ska bli jätte roligt! :)

Hörs senare!

Singing in the rain

Spanien 2010 ♥

Tjeenare!
Här är jag hemma med the crazy girls (Klara & Felicia) !:D
Kvällen har spenderats framför Camp Rock 2 och The Proposal och nu sjunger vi disneylåtar för full hals. Riktigt kul, Haha!
Eftermiddagen spenderades i Forum med Klara då Felicia var och åt middag runt 4, haha. Det var i alla fall kul, Klara hittade typ 27 skjortor hon ska köpa, hehe. Sen åkte vi förbi klara och hämtade saker innan vi åkte hit och resten vet ni.
Som ni säkert fårstår sover dem här. Imorgn ska Klara iväg så då ska jag och Felicia åka till Forum eller Sickla. Kuligt!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgn!
SOVGOTT♥

LOVATOA


Heeej!

Nu är befinner jag mig hemma hos Lova! Vi sitter med varsin dator.
Strax ska vi nog göra lite mellis för vi börjar bli lite hungriga tror jag ;)



Väldigt snabb videohälsning :P



Fattade inte att vi filmade  :P
+ Lägg märket till mina ögon  :P

English



Nu sitter jag och har engelska i skolan. Profiltid alltså. Sista lektionen vilket är superskönt! Efter skolan blir det som sagt hem och sen åker jag och möter Felicia, så himla kul det ska bli!
Nu ska jag jobba lite, ha det bra!:D

Base


Bild från i vintar:)

Hej trött tjej! Det är jag det. Hehe. Har ändå blivit en väldigt lugn eftermiddag med först film med Sara och sedan har jag bara slappat och varit ute en kortis med Santos. Det ända jag tänkte göra ikväll är att läsa igenom engelskan till imorgon så jag kommer nog komma i säng om sådär 10 minter, haha!
Imorgon är det ju fradag (!!!) igen och vi slutar tidigt. Någon timma efter vi har slutat åker jag in till Felicias skola och möter upp henne när hon slutar. Sen får jag se vad vi hittar på för kul!
Nu ska jag kolla lite på Idol och sen blir det soova!
SWEET DREAMS♥

Tjusing :P

Wora Scarf SEK 299, Ichi - NELLY.COM

 

Jag klickade precis in på Nelly.com då jag såg denna halsduk/sjal.
Jag tittade efter sånna här tjocka stickade tröjor men då  hittade jag istället denna som var på samma "docka" som en utav tröjorna.

Jag tycker den verkar jätte mysig och samtidigt super fin :)
Kostade kanske lite mycket enligt mig 299:-


Är med i en veckan blogg tävling! Gå med du också!



Jag sjunger!


Här får ni ett litet smakprov av vad Alva har att bjuda på! :)

Jätte mätt!



Nu ska jag kila ner till badrummet och borsta tänderna. Sen så är jag klar för avfärd! ;)
Vi ska hämta upp Lova & Alva och sedan åka vidare till Velamsund. Jag tror vi skulle sluta runt 13.00 idag!
Ifall det är så så yes yes yes! :P

Nu inger telefonen !

Hörs senare!

Dageeeenns! Liten


YEAH


Ipaden just nu, hihi:)

Godmorgon!
Här sitter en galet trött människa kan jag tala om för er! Igår satt jag och försökte lära mig franskan (vilket gickk till slut, jippie!) också ringer jag pappa (han kan flytande franska) för att be om hjälp. Han är sådär 12 minuter hemmifrån så jag hoppar in och ut ur dushen ovh där är han! När han har hjälpt mig med franskan sitter vi i typ en timma och spelar på ipaden, det är verkligen hu roligt som helst! Haha. Kul inlägg känner jag!

Nu har jag klätt på mig och gjort frukost i alla fall. Tänkte spela lite och sen blir jag upphämtad för att åka till Velm om nästan en timma, hur härligt!
TTYL♥

Dubble


En gammal bild när någon kör dubbel på Lagnö där vi var i dag då.

Heeemmaa:D Hehe, jo träningen. Var helt okej idag. Fick till några varv och hade otroligt roligt med lla vänner! Jag och Sara körde höjd på några tjockmattor som låg på varandra. När Sara skulle köra missar hon mattorna och hamnar utanför. Jag dör! Så GALET roligt! Jag höll verkligen på att skratta ihjäl mig!

Hemma känns inte lika positivt, för nu, tillbaka i verkligenheten, kommer jag ihåg våran galet svåra franska läxa som jag bara mpste lära mig nu! Det är bara göra antar jag, så det är vad jag ägnar kvällen åt. Senare kommer pappa hem ch då måste jag ju bara prova IPaden! Hihi.

Ha en superbra fortsatt kväll och sedan får ni sova gott!

Godkväll! :P




Hej!


Är nu nyduschad och ska strax hoppa i sängen för att sova. Imorgon ska vi troligtvis iväg till Velamsund med alla 7:or i D-laget tror jag det var. Så vi kommer få sovmorgon!! Wiho! :P

Dagen har varit bra. Lång som onsdagarna brukar vara. Efteråt skulle vi cykla hem på Alvas cykel men då hade visst styret lossnat eller gått av. Hel skumt eftersom hon köpte den i måndags!!

Nu ska jag fråga pappa en sak och sedan ringa Lova och berätta för henne :P Grej om imorgon ;)

Men vi hörs imorgon ! Sov gott

Videoinlägg


School



Vi har precis kommit ut från svenskan och nu sitter alla i korridoren med datorerna. Haha. Socialt värre! Snart är det NO och sedan blir det Hemkunskap innan lunch. Helt Okej. Snart blir det min tur att spela Sky Burger på mobilen, alla vill spela så det är värsta kön, hihi.
Nu ska vi in teill lektion.
KRAAM♥

Outfit



Nu ska jag rusa till skolan!♥

Second


Bild från Gotland i repris.

MorgonMorgon alla människoätande människor i Märsta!
Det faktiskt en bok som heter så, alltså Människoätande människor i Märsta. Tcker det är galet kul, haha! Det är Phineas & Ferb på TV så det blir ett ganska kort inlägg. Det är ett nytt avsnitt och jag vill inte missa för mycket, höhö. Jag själv är nästan klar. Jag ska åka om drygt 25 minuter och jag ska bara bortsa tänderna. Perfekt!

TalkToYouLater ♥

Oui, si, ja, yes


Gud va kul detta vaar!!

Gud vad jag är trött på franska!! Vi fick en GALET svår läxa och så sitter man och försöker och försöker, men det går typ inte att lära sig! Ååh, har suttit i över en timma och kan hälften. Iuförsig har jag kollat på idol och internet samtidigt men ändå;)
Slut med läxprat. Jag är ganska trött så jag tänkte sakta men säkert gå och lägga mig. Imorgon blir det vanlig skoldag och gymnastik ute i Lagnö. Det blir säkert kul!

Sweet dreams ♥

NEWNEW





Sitter här med min nya macbook! Äntligen säger jag bara! Denna gången tog det inte alls lika lång tid att gå igenom datorn och installera alla program heller, riktigt skönt! Så jag, Sara & Lova kom hemcyklande till mig vid 3 tiden. Det låter ju ganska självklart att man sätter sig med sina datorer då, men vi pluggade faktiskt. Helsa svenska läxan! Så skönt att vara klar med den, då är det bara en väldigt svår franskaläxa som ska göras och sedan är jag klar för denna vecka tror jag. Eller juste, imorgon kommer vi få en SO läxa, men förhoppningsvis inte så svår. "Hej, sitter med ny macbook nu:) hur är det i Bryssel" eller nåt sånt. Några minuter senare kommer ett svar. "Va roligt! Är dem anorlunda från dem gamla? Jag sitter och leker med min nya Ipad". Jag säger JAAAAA och börjar dansa runt i vardagsrummet. HIHI:D Lyckad dag blev det!

Nu ska jag köra min svåra franska.
KISS´N LOVE♥



BIKBOK





Såg denna nu också! Fullträff för mig. Finns i vitt och ljusrosa också och jag är inne på att åka och prova den vita.
Lite dyrt med 299:- enligt mig, men hur snygg och hur andvändbar nästan året om är den inte?!

BIKBOK





Denna kofta måste jag säga, ser hur mysig ut som helst! Måste gå och kolla på den. Finns i grått och gräddvitt också!
Det bästa är ju priset, 199:-, som taget!

A small change




Bytte till en grön sjal och tog av mig mössan, om ni ville veta alltså, haha!


MacBook





Snart är den miiin :D ♥

Dagens á la ALva


Äpple


Världens sötaste Hedda i Spanien♥

Gissa vad? Jo, idag får vi våra Datorer! Sprillans nya, finfina MacBooks i nyaste modellen! Hur bra? Gud vad jag har längtat. Äntligen ska vi få dem. Sjuorna blev nämligen dem sista på hela skolan som ska få datorerna.
Glad, glad, glad sitter jag här ombytt och fixad men inte frukostad, så det ska göras snarast.
Föresten, igår köpte jag en cykel, och.....*dumidumumuuuuum*.... det blev min Nove Bas! YEAH! Så idag cyklar jag till skolan på sprillans ny cykel. Bilder tänkte jag lägga upp i eftermiddag.
Nu ska jag käka, KRAMAR♥

ALVA

Dagens á la Alva


Fil med flingor



God morgon!
Sitter här och slänger i mig lite fil med flingor jag. Är färdigklädd och färdigfixad och snart även färdigmatad, perfekt! Går till skolan om 40 minuter så det är stenlugnt. Stekigt. Har inget mer att berätta så ha en bra dag!

CIAO♥

Hear you me



Sitter nu framför TV:n och kollar på basket. Eftermiddagen har varit lugn och det har mest blivit vila, lite sims och TV. Mår inprinsip bra nu. Skönt! Tänkte faktiskt göra lite läxa nu... Lite tråkigt men då har jag ju gjort det och det blir inte så mycket i veckan. Ska gå och lägga mig ganska snart också. Så man är fit for fight för skolan. Höhö. Är en helt vanlig dag imorgon men efteråt ska jag och pappa troligen iväg och köpa en ny cykel till mig. Har kollat ut en fin vit tantcykel, haha.
Nu ska mamma och jag massera varandra och sen blir det läxa och sova som sagt då.
SOVGOTT♥


hypotension


Guadeloupe 2008 ♥

Blev ett roligt och jobbigt pass, men efter fick jag blodtrycksfall så jag åkte hem. Är hemma nu och har tagit en skön dush och ätit lite. Mår mycket bätter, Alva är fit for fight, haha.
Tror dock inte jag ska göra något idag, jag får se lite. Ska i allafall klä på mig nu, sitter i handduk här så, det ska jag göra. Ska också påminna mamma och pappa om att sätta in pengar till mig, går faktiskt väldigt bra med migg sparande nu! Kanoners!

TTYL♥


Slödagen





Svart linne - H&M
Tjocktröja - T12
Jeans - Ginatricot
Mina mysiga tofflor - Åhléns


Sommarköp



En inte alls så bra bild med jag orkade verkligen inte ta fotot på varje sak för sig så jag bara la ihop allt.
Men jag har inte visat er sakerna jag köpte på bla Ullared, i Varberg, i Kungälv och ja vad det nu var.
Men jag har bara några av grejerna här och resten är hemma hos Pappa eller i tvätten.
Det här var iallfall lite av grejerna som köptes :)

Kofta från Ullared: 119:-
Svart blus från veromoda: 50:-
T-shirt från Ginatricot: 49:-
Stor t-shirt med Ullared ♥ tryck från Ullared: 29:-
Väst från Kappahl ( Ångrar att jag köpte :S ) 49:-
Parfym Ullared: 29:-
Täckstift från Ullared det med: 9:-


.



Snart ska jag springa iväg mot friskis för ett skivstångspass med gymastken. Ska väll bli lite kul, har aldrig kört det förut. Efter passe ska vi ha lite gruppsnack så jag är väll hema runt 1-2.
Nu måste jag verkligen springa! Har vääääldigt bråttom!
Ha det bra♥

Go back and do it again, No problem

En liten Santos♥

Sitter här och äter godis och slöar i soffan. Jag menar, håller ni inte med om jag detta måste vara en av mina mest hälsosamma och aktiva dagar någonsin. Haha!
Igår kväll ja, det blev först middag på Blå porten på djurgården. Satt och pratade med Hedda om allt mellan himmel och jord, skrattade och hade jätteroligt! Världens gulligaste tjej det där är.
Sedan drog vi vidare till Tyrol där La Clique skulle vara. Hörde Hoff Maestro, vilken jäkla drag! Önskar att vi kunde gått lite närmare scenen, jag menar vi var inne på Grönan det var bara några tiotal meter till att se dem, gaaah! Men men, showen var rolig den med! Dem gjorde verkligen helt galet coola saker, det går inte att förklara.
Kvällen slutade med att jag och Hedda gjorde en snurrlek då man först springer runt sig själv i 30 sekunder och sen ska komma förs till bilen. Det  är galet, man bara springer åt fel håll, så jäkla kul!
Lyckad kväll? JAAA!
Jag och Heddan pratade även om när vi var på Goadeloupe, jag längtar tillbaka! Bästa semestern någonsin, helt underbart!
Nu ska jag fortätta drömma mig bort!
CAIO♥

Jump over and over



Två bilder från Kickis land! Kom ju på att vi inte visat nästan en ända bild. Ni får fler bilder där ifrån någon annan gång :)

Hej på er!

Har precis ätit middag tillsammans med Marucs och Mamma. Det vart någon pasta med kyckling och kokos, jätte gott var det!

Idag har jag varit med Lova på Pias jobb, det har varit super!
Vid 14.00 började Lovas tennis. Jag satt utanför. Det verkar vara jätte roligt man blev jätte sugen själv.
Har faktiskt funderat på att börja spela tennis. Fast det blir rätt väldigt mycket med allt annan som ska gå ihop och allt sånt. Men jag får se ;)

Nu ska jag sätta mig i soffan där mamma redan befinner sig. Jag är hur sugen på godis som helst! 3 och en halv måndag kvar!!!! På nyårsafton ska jag äta huurrrrr mycket godis som helst! Åhh vad gott, LÄNGTAR :P

Ha en fortsatt mysig kväll! Kramar Sara!


I´m stuck!



Jag har ganska tråkigt allstå, hr dushat, kollat lite kläder och såklart ska mamma ut och springa när hon kommer hem och jag vill följa med, men det var ungefär 4 minuter efter att jag hade dushat, typiskt! Blev assur, haha. Kläder har jag som sagt kollat och jag har hittat hur fina saker som helst, det stora problemet är väll att varken Forever21 eller Abercrombie&Fitch finns i Sverige. Jag tänkte ta och boka ett flyg till USA till mig, jag åker imorgon, önskar jag.

Blir ett lite udda inlägg men jag har så galet tråkigt så det nästa är roligt! Nej, nu ska jag kolla med mamma ifall vi kan hitta på något kul ikväll:)
KISS´N HUGS♥

A new day




En för seg morgon har passerat framför TV:n och datorn medans jag lyssnat på Camp Rock musiken, men jag känner att jag måste hoppa in i dushen och komma på något att göra nu. Hoppas ni har en bra dag hitills!

TTYL♥

Work out!

hejsan!

Nu befinner jag och Lovas oss på  Lovas mammas jobb och packar massa kassar åt alla kunder!
Det är super kul! Nu ska vi ta en paus och käka lite lunch :)

Ville bara göra en snabb uppdatering. hörs senare!


Småsaker till nytt




Saker från Brisak som följde med hem från i måndags

Smaskigt!!





Några av våra pannkakor idag, eller Alva och Lovas pannkakor rättare sagt. Tror att det tyckte det var riktigt goda, får prova det sen då jag får äta godis igen  ;)


Freedag yeeees!



Två mysiga bilder på Lova tidigare idag då Alva kladdade ner henne med chokladsås :P Haha

Hejsan!

Sitter i soffan med datorn knät och tittar på Idol men just nu är det reklam. Det börjar nog snart igen.

Efter skolan idag följde Alva & Lova med mig hem. Vi hade jätte kul! Gjorde brända amerikanskapannkakor, satt vid datorn och skrattade väldigt väldigt mycket ;) ;P ♥

Mer kommer upp lite senare
kraaam Sara


Kvällens



CIAO♥

Portätt




En bild jag tog på Inez, tycker verkligen den blev superhärlig! Vad tycker ni?♥

TTYL♥

F R I D A Y

Hej fellas!

Sitter hör och sjunger Thinking of You för full hals, som vanligt dårå. Höhö. Skulle egentligen vara med Lollsan, Ida, Oskar och Magnus idag men jag fick inte tag på någon (!!!) så jag gick hem med Sara och Lova. Där lagade vi brända amerikaska pannkakor, la upp massa gamla bilder på Lova som profilbild på Facebook. Haha, mot Lovas vilja blev de dåra, söta Lova. Haha! Blev riktigt roligt i alla fall! Jag fick även låna massa fina kläder av Sara. Nu vet jag faktiskt precis vad jag ska ha på mig hela nästa vecka, säger jag helt seriöst till er.

Mamma kom och hämtade mig för ett tag sedan. Ikväll ska vi nämligen iväg och träffa kompisar för först middag och sedan någon nycirkus vid namn La Clique eller något sånt. Franska har aldrig vart mitt starkaste ämne, hehe. Jag tänkte i alla fall byta om till ett av dem fina linnena jag lånade av Sara och fixa håret innan vi åker iväg om sådär 20 minuter.

Jag slänger upp en kvällens outfit och så hörs vi imorgn skulle jag tro.

PEACE OUT♥


Dagens outfit


Inez, min inez



Snusar du Inez....?












Bilder från en eftermiddag med Inez♥

TTYL

Musiclover



Sitter här och sjunger med i thinking of you med Katy Perry. Galet bra låt, tycker jag då. Kan lägga upp den här sedan.
Idag har det varit en vanlig skoldag, förutom då att jag blev först så trött att jag in princip somnade i Inez, sen Saras knä. Mysigt! Höh. Sen blev jag och Sara övertrötta och skrattade åt precis allt på matten, haha. Sumobrottarn, jag slutar! DÖR!:)
Ikväll ska jag på gymnastik. Är så otaggad man kan vara tror jag fatiskt. Haha. Känner mig inte så lockad att åka och träna asså, stackars mig! Nej, skojjade bara. Har ju tjejorna där! Nu ska jag spela lite gitarr mitt i all musik här. Det är typ en av dem bästa sakerna som finns! Musik alltså. Just nu älskar jag typ deppmusik, haha. Jomen jag bryter av med fjortisdunk då och då. Bara så att ni vet.
Nu ska jag gå på toa, kisssar snart på mig!

TTYL♥

Topshop



Skulle jag kunna få den här mamma? ♥

TTYL

Yes Jacka




Jackan kommer från Joy. De reade ut i stort sett allt i butiken och då hittad jag denna jacka. Fanns runt 3-4 stycken kvar tror jag och två av dem var 34 och de andra var 44-46 tror jag så jag hade riktigt tur.
50 kr kostade den ordenariepris var 799! :)


Done

Heej!

Idag efter skolan cyklade jag direkt hem och gjorde i ordning mellis och tog framma alla läxor som skulle göras.
Så det har jag sysslat med hela eftermiddagen. Har också ätit middag och nu sitter jag vid datorn är ensam hemma med Zingo. Marcus kommer nog hem snart också.

Senare börjar idol och det ska jag nog titta på. Så det är vad som har hänt kommer vad som kommer hända strax ;)

Kram Sara! :)

Svar



Svar: En affär som säljer lite av allt och har väldigt billiga priser ;)

Hemmmmmma


Heeej!

Kom nyss innan för dörren. Har varit hos Alva ett tag. Vi satt och förnulade lite på en ny header, så just nu sitter Alva och fixar i ordning med bilder och allt sånt! Förhoppningsvis kommer den upp kanske senare ikväll eller iallafall i veckan!
Alldeles strax ska mamma och jag iväg till Brisak, det blev inte igår för klockan vart för mycket när vi skulle åka.
När vi kommer hem igen så blir det lite middag och sen får jag se vad jag gör.

Kraamar från Sara


Dagens



Jeans - Ginatricot
Skjorta - H&M
Linne - Bikbok

Hörs erfter skolan!


Listen careful




Hej!

Hemma är jag nu. Sitter vid datorn och lyssnar på musik och klickar runt lite överallt.
Tidigare var det träning i Nacka, jag vet inte om det gick så bra men det var riktigt kul! :)

Mamma kom nyss hem efter att ha sprungit tjejmilen! Vi ska kanske strax iväg till Brisak.
Sen ska jag troligtvis ut och försöka sälja lite jultidningar! Det känns lite konstigt att gå ut nu och fråga ifall någon vill köpa jultidningar men om man inte går ut nu så får man absolut inget sålt för då är det alltid redan någon annan som har varit där :S
Men ifall någon vet att den vill köpa något får den väldigt gärna säga till så skriver jag upp direkt ;)

Kraam Sara!

Pannkakabak







En liten bildvisning från mina godaste pannkakor jag gjorde till lunch!


Länge sedan en sådan visades



Jeans - Ginatricot
Linne under - H&M
Ny trocktröja - Cubus ( Visar fler bilder på den senare )


Snälla tomten

 

Här är min önskelista till jul:) Man måste ju faktiskt vara tidigt ute! Haha. Man får ju hoppas tomten är snäll i år bara♥

 

Uppdate: helt otroligt vad min önskelista har ändrats på några månader, haha! Om någon ville veta alltså:)


NEW NEW NEW



Fixade en superenkel ny och tillfällig header!
Jag börjar blogga som vanligt igen när vi får våra datorer, alltså den 14 September. Då blir allt som vanligt.


!



Just nu tittar vi på någon film som går på tv:n och äter popcorn ;) Vi hörs imorgon igen!


Hatten! Där satt den!

För några dagar sedan kom min hatt till pressbyrån och idag var mamma iväg och hämtade den!
Jag är jätte nöjd! Den vart precis en sån jag velat ha :)








49:- H&M


RSS 2.0