Rubrik



Två bilder från idag

Hejhej!
Idag vaknade jag runt halv 11, åt inte frukost fören runt halv 12 tror jag.
Sen efter lunch så gick jag till mammas jobb där jag var resten av dagen. Mamma hade lite grejer som jag skulle göra.
Nu är jag hemma igen och ska äta sen när de andra kommer hem. Resten av kvällen blir det nog bara slöa framför tv:n eller datorn.

 


Miss it



Saknar Egypten sååååå!


Hejsan!
Sitter i sängen och pratar med Lova på Skype, fast jag tror hon har loggat ut nu. Hehe ;P
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske göra mig i ornding och sätter på en film. Är rätt trött så jag somnar kanske medan.
Det blev inget med Alva och Felicia för det gick inte hos någon av oss :/

Ska gå och borsta tänderna nu. Skriver mer imorgon. Sov gott!

Velamsund


Det blev en dag i Velamsund. Mamma, Marcus,Zingo och jag. Vi tog med oss lunch och fika och promenerade :)
På vägen hem körde vi förbi Konsum och köpte en tårta. Så direkt när vi kom hem igen så fikade vi och spelade kooooort!  :) Och nu sitter jag framför datorn igen.
Ikväll ska jag nog sova hos Alva, jag måste bara prata med Pappa lite :D

Gud vad skönt det är med lov också. Det känns faktiskt som vi har lov/ledigt hela tiden ;P Men vi hörs senare!

Allt från HM



Grattis Mamma!!!!


GRATTTTTTTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN! :D

Idag vaknade jag runt 8 och gick ut med Zingo. När vi kom in igen så väckte jag Marcus och vi fixade i ordning lite grejer och sen väckte vi Mamma och grattade henne! Hon blev jätte glad för alla presenter! :) Det passade jätte bra!
Så nu har vi precis ätit frukost. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Det får vi se!
Ha en bra dag!


Mammas presenter! :)

Fler bilder från Björnrike!










Lite sena blandade bilder från Björnrike.

Hela veckan



Den här veckan så hade jag en randig vecka, så jag körde alltså bara på randigt varje dag! :)
Har märkt att jag har väldigt väldigt många randiga tröjor, tror jag har runt 20 stycken som jag använder. Så därför fick det bli en vecka med bara massa randigt. 5 utav alla randiga plagg :)

Magic Gift






Hej!
Kom hem från Forum runt 5. Vi hittade riktigt fina grejer så jag tror att Mamma kommer bli jätte glad imorgon, hoppas det! :D
Ända sen jag kom hem har jag slått in massa paket, både Brittans och Mammas. Sen har jag också laddat över alla bilder från björnrike och fixat massa andra grejer. Så nu sitter jag i ensam i fåtöljen med endast en påse godis som sällskap. De andra kommer nog ner snart eftersom om 4 minuter börjar Meldifestivalen.

Ha det bra! KRAM SARA

Snabbis!



Dagens
Jeans Ginatricot
Svart linne HM
Skjorta Zara

Hej! Ska äta nu och sen får Marcus och jag skjuts av mamma till Orminge där vi tar bussen vidare till Forum.
Vi ska fixa present till Mamma som fyller år imorgon!!!! :D
Blev väldigt kort men vi hörs sen när jag kommer hem! Har fixat massa grejer som jag ska visa då. Kram Sara!

Tuesday


Hej!
Nu har jag gjort klart massa läxor! Fast jag har det jobbigaste kvar vilket är att läsa igenom alla papper om provet i No:n. Så efter jag har skrivit klart det här så ska jag ta fram en glass och sätta mig i soffan och läsa igenom allt.
Ifall jag hinner och orkar efter det så ska jag ta och ladda upp alla bilder från Björnrike. Sen ska jag även visa en anna sak ;)

Idag har det i alla fall bara varit en vanlig skoldag. Vi slutade också tidigare idag eftersom vi hade hemuppgift. Lova följde med mig hem så åt vi mellis och gjorde den tillsammans. Det gick skit bra! :)
Vi halv fem skulle jag tillbaka till skolan igen eftersom jag hade utvecklingssamtal. Gick bra! :D
Juste sen har jag en SUPER KANON BÄST ROLIG grej att berätta om! Fast det får bli senare när saker och ting är lite mer klara! :D

Men vi kanske hörs senare! :) Om inte sov så gott så hörs vi imorgon istället ! KRAM SARA!

Hemma!


Bild från i lördags som skulle kommit upp igår ;)
Hej!
Nu är jag hemma igen. Direkt efter jag har publicerat det här inlägget ska jag duscha i världs rekord fart och sen sova!
Somnade nästan de sista minutrarna i bilen.
Det känns hur tugnt som helst att det är skola imorgon. Känns inte som en vanlig söndagkväll utan mycket tyngre och jobbigare. Hade väldigt gärna stannat typ 1 år till i Björnrike! höhöh. Nej men någon dag till. Men jag har haft det jätte bra! Fast det är ju bara denna vecka och sen är det en veckas lov igen! :D

Hörs imorgon igen! Kram Sara

talking to the moon



Hej! Har precis ätit lite hemmagjorda piroger. Jag lagade maten idag och det blev faktiskt riktigt gott! Fredagen med Fanny var jätterolig och vi gjorde ett helt fristående till en av hennes barngrupper. Därför stannade jag kvar och var hjälptränare efter min träning i lördags. Det var verkligen jätteroligt!
Efteråt blev det lite shopping innan jag åkte hem och halvt dog i soffan. Idag blev det mera shopping, fast på Ikea. Fick med lite grejer till mitt rum. Vet precis hur jag ska ha nu, tror att det kommer bli riktigt bra!
10 minuter till solsidan och jag ska bara ta det lite lugnt innan dess. Lägga mig tidigt skka jag också göra. Men först lite gitarr.
Kram Alva

GODMORGON!




ÄNNTLIGEN!!! Får jag upp bilderna! Jag satt hur länge som helst med det här igår men det funkade inte att ladda upp dem! Men nu! :D Förlåt att alla bilder är ihopsatta i ett collage men det skulle ta evigheter ifall jag skulle ladda upp en bild för sig i taget.

Godmorgon!
Idag skiner solen och jag har varit vaken i snart en timma, även fast jag vaknade mitt i natten och hade jätte svårt att somna om.
Idag är det sista hela dagen vi är här, imorgon runt 1 ska vi åka hem igen :/
Ska sätta på mig underställ och sånt sen ska vi äta frukost och sedan åka! Ha en jätte bra dag! Kramar

En hel dag!


Godmorgon som sagt! :D
Vaknade för några minuter sen och kunde inte somna om så nu är jag uppe och ska strax hjälpa Pappa med frukost.
Just nu är det lite disigt men det ser ut att blir fint senare fram på dan!
Så nu ska vi bara äta frukost sätta på oss massa kläder och sen åkkkaaaaa! Vi hörs igen när vi är tillbaka! Tillsdess ha en bra daag! Kram Sara

Dagens klädväl



Herregud vilka dåliga bilder. Men just nu får dem duga. Tröjan kommer från H&M och jeansen från Gina Tricot.
Blev ingen gymnastik idag, kände mig dålig så jag skippade den. Ska sätta på nått avsnitt Gossip Girl innan jag hoppar i dushen. Ska sova länge så jag är bra tills imorgon.

Godnatt♥

Vart kommer klänningen ifrån?



Svar; Jag hoppas att jag gissade rätt och att det är klänningen nedan. Här har du en direktlänk, hoppas det blev rätt!


Presenter



Dessa ptroligt fina saker fick jag av mina vänner i skolan igår. Gud vad glad jag blev! Allt är så himla fint och allt kommer användas riktigt flitigt av mig. Invigde tröjan redan idag så ni får se mera bilder senare.

Tack igen! ♥

Första


Två kanske inte så roliga bilder från idag! :)

Heej!
Nu har vi precis ätit middag. Sen har står det även tre muggar med chokladpudding inne i kylskåpet! :D Smarrigt!
Vi hann åka ungefär 2 timmar idag men jag fick ändå jätte ont i knäna, men det blir säkert bättre imorgon.
Stugan är fin och fräsch! :)
Nu ska jag göra lite matte sen kanske jag tittar lite på tv, får se ;) ha det bra!!

Back from a break in life



Heej! Ännu en skoldag har alltså passerat och imorgon är det fredag igen. Det är helt galet hur fort tiden går, nästan smått läskigt! Det braiga med det är i alla fall att det bara är en vecka kvar till loooooov! Pratade precis med fanny och jag ska nog sova över hos henne imorgon kväll och kolla på Madagaskar och så, måste bara kolla med mamma först;)
Det var någon som frågade var klänningarna i detta inlägg kom ifrån. Jag har gjort kollaget i polyvore så alla klänningarna är från olika ställen, men om det är någon speciell kan jag kolla upp det!
Ikväll är det gymnastikträning i två timmar som börjar klockan 7. Innan det ska jag hinna läsa SO så det ska jag sätta igång med nu!
Kram

Sitter i bilen påväg till Björnrike


Heej! :)
Nu sitter jag i bilen påväg till Björnrike! Vi har hyrt en stuga och ska vara där i nåra dagar. Ska bli jätte kul! :D
Gick upp klockan halv 7 idag, Mamma hade fixat frukost till mig och strax efter 7 kom Pappa och Marcus och hämtade upp mig och nu sitter vi i bilen. Har varit rätt myckete kö i Stockholm men nu så tror jag inte det kommer vara så mycket kö.
Jag vet inte riktigt hur lång tid det kommer ta men kanske runt 5 timmar, vi kommer nog hinna åka lite idag :)
Jag har med mig datorn och min kamera, men den tror jag inte jag tar med mig ut i backen varje dag, men mobilkameran har jag i fickan så lite bilder kommer nog upp varje dag.

Ha det bra! Kraaam!

agens utan D


Idag hade jag på mig ett par jeans som kommer från Ginatricot, Vitt linne också från Ginatricot, vanlig vit långärmad från Zara och en sjal som jag lånade ifrån Mamma och den kommer ifrån Flash tror jag! :)

Sun goes up, and down



Godnatt ♥

You can count on me, like I count on you


Min alldelles bästaste Sara ♥

Heej! Har verkligen vart fullt upp idag, eller nästan i alla fall! Först museum med skolan, hem och kolla lite Gossip Gir och sedan iväg på fotokurs. Precis som förra veckan var fotokursen jätterolig och jag lärde mig galet mycket! I uppgift till denna vecka hade vi att fota med lång och kort slutartid, alltså frysa och fånga en rörelse. Gick helt okej för mig. Kanske lägger upp mina bilder senare.
Nu då, sitter och sjunger för full hals (haha) och ska snart ringa Sara tänkte jag. Ska säga åt henne att hon måste bli frisk nu! Sen tänkte jag ta en dush och lägga mig så här mega tidigt eftersom jag har varit när att somna mer än 1 gång idag.
Hörs lite senare

Mitt i vintern


Jeans Crocker / Linne H&M / Kofta Wera

Thank you for the music



Som lite topping fick jag detta jättefina linne av mina vänner i lördags, älskar't! Kommer användas flitigt! H&M kommer det ifrån och jag tror att det kostar 149kr.
Bättre bilder kommer.

Fly, fly away



ISO 400 f/4,5 1/2000 36mm

In my box



Tack farmor ♥ Nu blire av att kolla några avsnitt innan träningen!:)

I want this summer dresses in my wardrobe




You showed me the world, you showed me life


Nikon D300 18-200mm f/3.5-6.3
ISO 500  f/6,3  1/1600  200mm / ISO 400  f/6,3  1/2000  200mm

Hejsan! Kom hem på gott humör idag på grund av två saker. Roliga lektioner, eller kanske roligt för att vi pratade engelska med e x t r e m t svensk brytning på matten, och sen för att en riktig bra grej väntade mig när jag kom  hem. Visar senare!

I lördags alltså, jag mötte upp Dicken i forum och hon frös hela tiden, så vi hämtade våra jackor och sedan blev jag påhoppad och fick ögonbindel på mig. Fällde en smått pinsam kommentar när jag stod ute med min ögonbindel. Nämligen; Fy vad det luktar äckligt, röker någon eller? Med smått bitchig röst också. Det tystnar då bakom mig och såklart hörde några som stod och rökte var jag sa, haha. Fast helt sant, inge bra att röka!
Det var i alla fall en supermysig kväll med några av dem allra bästa och jag hade det sjukt roligt! Tack tjejer!

Nu ska jag fortsätta prata med Sara på skype och senare är det gymnastiik, kraam !

Surprise


Nikon D300 18-200mm. Oredigerat från idag.

En helg med gymnastik, kidnappning och fotgrafering. Kan de bli bättre? Ni ska få höra mer imorgon, nu dags att sova!
Godnatt /Alva ♥

Grattis vovve!


Idag fyller min älskade lilla vovve 3 år! GRATTIS!

Nytt! Tygkasse!


I måndags då jag var iväg med Lova,Alva och Sofia i stan så köpte jag denna tygkasse som kommer från Monki!
Köpte även en dunder fin klänning från Bikbok men jag är ändå lite eller jätte osäker på om jag ska lämna tillbaka den. Får se hur det blir.

Very Curly



Detta tog typ 10 minuter att göra. Riktigt bra för någon som jag som har ganska mycket hår och inte är så bra på saker som de hära. Testade bara lite snabbt för att det hur det blev. Ett litet resultat i alla fall!

Presenter



Igår fick jag massor med fina presenter. En platt/locktång, 500 kr, bodysplash för MUS, skidglasögon, skidhjälm och en bok. Superduperbra presenter! Ni ska få se resultat av locktången och närmare bild på mina skidglasögon (om ni vill alltså:P).
Snart är det dags för gymnastik, har ett tidsinställt, men vi hörs någon annan dag!
Ha det bra ♥

en födelsedag, min födelsedag

Heej! Min senaste vecka har verkligen varit super. I söndags hade vi våran första träning i den nya, toppmorderna hallen vi nu tränar i. I tisdags var jag på en fotokurs på fotografiska. Lärde mig verkligen sjukt mycket och ser verkligen fram emot dem 5 andra gångerna! Igår var det ju höjdpunkten av allt, min 14-årsdag! Var vaken från strax efter 5 på morgonen till 11 på kvällen och där imellan han jag både åka skidor, träna gymnastik, spela sims och fira med familjen. Blev inte riktigt traditionell tårta och middag. Ett "partyfat" med sushi på 60 (!!!!!) bitar och massa Ben'n Jerry som efterrätt, så gott! Fick även massor av fina presenter och framför allt fick jag ju vara med dem allra bästa hela dagen! Fast en bild säger mer än tusen ord så här får ni några tusen ord till;)




Tack för en toppenfödelsedag!

IDAG ÄR DET EN SPECIELL DAG FÖR DET ÄR ALVAS FÖDELSEDAG



Längdskidor




Tre bilder från idag!
Heeej!
Idag hade hela skolan friidrottsdag! Vi hade egentligen valt pimpelfiske men sen blev det massa fel så vi fick åka längdskidor istället. Det var kul fast jag jag ramlade typ sjuttioelva gånger. Okej, kanske inte riktigt så många gånger ;) Hade ett helt fantastiskt avslut! Alla stod och väntade på mig, Lova och Alva som hade åkte ett sista varv och det hade gått hur bra som helst tills vi var framme igen då jag ramlade in i mål. Hehe

Men nu är jag, Alva och Lova hemma hos mig. Lova och Alva spelar Sims och jag sitter här bredvid. Ikväll är det träning. Ska gå och lägga mig direkt sen när jag kommer hem för jag är helt slut.
Kramar Sara

Melodifestivalen


Nu blir det Melodifestivalen 2011!

Lördagens


Svarta byxor från Ginatricot / Vitt linne Bikbok / T-shirt från Monki / Klocka från Teknikmagasinet

Fredagsmys!!


Just nu... Sitter vid datorn/tv:n och kääääkar massa gott! :D Vi hörs imorgon! KRAM SARA!

Myys Dagens


Så himla fin!


Såg den här klänningen inne på Bikboks hemsida! Så himla fin!
Fast jag vet inte riktigt när man ska använda den? En aning för fin för skolan kanske.
Men den skulle nog användas om den ville flytta in i min garderob! ;)

The fantastic four


Gamla lite sköna bilder från någon kväll någon gång.

Hej! Var ett tag sedan jag bloggade, fast nu är jag här igen, hehe. Har haft ett assvårt matteprov i skolan och lekt indiansmyg på gymnpan, annars ganska vanlig fredag. Nu är det långhelg också, studiedag på måndag! Och på onsdag ska vi pimpelfiska aå vi får sovmorgon till 11 på morgonen! På min födelsedag också!!! Fett :D
Ikväll blir det nog hemmagjorda hamburgare och sen kaaaanske Sara stannar här lite längre. Vi får helt enkelt se.

Ha det gott!

Fika läxa gympa


Bild från i julas hemma hos min mormor i Göteborg!

Hejsan!
Lova åkte precis så nu sitter jag ensam här med datorn framför mig. Vi har bakat färdigt allt inför imorgon när vi ska ha fika med klassen.

Om en timma börjar egentligen träningen men jag är jätte förkyld som jag har varit hela veckan så jag hoppar den idag.
Resten av kvällen ska jag bara göra massa läxa, för imorgon har vi matteprov! Ska också gå och lägga mig jätte tidigt så jag är pigg! ;)

Kram Sara!

Dageens


Strumpbyxor som kommer från HM/Lindex
Vitt linne från BikBok
Skjorta från HM

Lagnö


Haha, bild på mig och Natalie från sommaren! :)
Hej!
Nu har jag precis kommit hem! Efter skolan vid halv fyra åkte jag tillsammans med Lova till Orminge Centrum för att köpa ingredienser till bakningen på fredag. Vi ska göra fika till klassen ;) Så nu har vi alla grejer vi behöver så imorgon ska vi hem hit och baka!

Strax ska jag byta om och sen äta middag innan vi åker och hämtar upp Alva och sen visare till träningen ute på Lagnö!
Kommer bli jätte kul! :D Tror vi ungefär lika få som vi var igår.

Ha det bra kram!

Idag


Byxor från Ginatricot
Linne från BikBok
Tröja från HM

Ska till MONKI nuuuu!!!


Allt kostar mellan 50-200 Kr

Förr


Gamla jätte goda tider, jag och Marcus

Hej!
Nu ska jag bara gå upp och hämta nässprayen och sen gå och lägga mig. Väldigt bra tid även fast jag har sovmorgon till 09.10 imorgon tror jag.
Har blivit jätte förkyld, täppt i HELA näsan och till och från ont i halsen :S

Efter skolan idag gick jag och Lova till mig och hade pluggfestival. Fast båda hade glömt matteboken i skolan men det gick rätt bra ändå ;) Lova gick runt 16.00 kanske och då gjorde jag lite mat och bytte om, sen hämtade vi upp Alva och åkte till träninge. Det var väldigt få där, tror det bara var fyra stycken som kunde köra och två skadade. Men det var faktiskt kul! :D
Nu ska jag sätta datorn på laddning och sen soova! Kram Sara!

Dagens


Byxor - Ginatricot
Linne - BikoBok
T-shirt - HM
Kofta - Mango

Hinner inte skriva så mycket mer än att jag och Lova ska ha pluggfestival nu! Kram !

åtta dagar kvar tills jag blir fjorton år


En semla jag åt härom dagen.

Godmorgon! Ja, rubriken stämmer, det är inte långt kvar nu! Gissa om jag längtar! Tänkte skriva något speciellt men kommer verkligen inte ihåg, haha!
Ha en bra dag!

RSS 2.0