Popcorn




Trött tjej skriver! Var iväg med mamma och pappa i Sikla och på Byggolle. Skulle byta storlek på skorna men blev lite konstigt så det får jag göra någon annan gång.
Har inte varit hemma så länge, har bara städat iordning lite sen igår. Snart äre dags för mat, kycklingwok med cachewnötter och sen är det äntligen dags för avsnitt fyra i gossip girl. ÄLSKAR`T! Lugn hemmakväll för mig alltså. Trevligt!
Hare bra ni med!

Fattiga riddare


Nikon D300 - AF-S Nikkor 24-70mm

Tjoo Fellas! Igår var det verkligen en grymt rolig kväll. Grymt bra tjejer! Älskar er! Jag och Felicia vaknade av att Sara & Fanny låg och asgarvade jättehögt, haha, smidiga tjejer! Kollade sen lite på Björnbröder (kääärleek!!) och åt frukost innan vi åkte iväg till träningen. Idag var vi 8 stycken ensamma i hela hallen. Vi körde bara tumbling och alla hade verligen en grym träning! Asbra!

Nu har jag precis ätit upp mina fattiga riddare och ska hoppa in i dushen innan jag och min päron åker iväg för att fixa lite grejs.
Haregott!

World Class


Great girls


Nikon D300 - AF-S Nikkor 24-70mm

Heej:D Är hemma hos mig med coolaste tjerna Gloria, Dicken och Korveeen. Vi har kollat på Kopps (världens roligaste film) och ätit massa gott. Nu är vi bara allmänt trötta och ligger och skrattar åt allt.
Imorgon börjar inte gymnastiken fören 10 så det blir lite sovmorgon också, skönt! Vi tänkte spela lite kort och kanske kolla på Björnbröder. Något kul blir det ju i alla fall säkert!;)
Hörs imorgon♥

The last leaves



Godmorgon ♥ Har precis ätit en god frukost. Rostat bröd och varm choklad. Gott! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag men det blir säkert nåt kul! Nu tänkte jag i alla fall fota lite. Var ett tag sedan.
Vi hörs sen!

LÖRDAG






Morsning!
Sitter lutat mot väggen i sängen och det har jag gjort i säkert någon timma.
Har läst lite bloggar och spelat baking life :) Ska upp och sätta på mig lite kläder och äta frukost.
Har inget planerat idag, men ikväll blir det kanske en GLOIAKVÄLL! :) Få se vad som händer.
Kram! sara

Längtan efter något


Silver medaljen från Truppligan i Onsdags!! :D

Tjeena :)

Nu är det äntligen höstlov!! Kom ihåg sista veckan på sommarlovet precis då man skulle börja skolan så sa jag
gud vad jag längtar till höstlovet :P Och nu är det här!
Jag har inte planerat något speciellt veckan som kommer nu fast på torsdag åker jag, Mamma och Marcus ner och hälsar på hos Mormor & Brittan! Det ska bli kaaaaanon kul! Jag har saknat dem såå mycket! :) Senaste gången vi träffades var veckan efter skolan hade börjat igen. Så det var ett tag sen.
Jag har också räknat ut att det bara är 17 dagar kvar tills jag åker till EGYPTEEEEEN!!!! Det ska också bli SÅÅÅÅ GRYYYMT KUL! Vi ska åka tillsammans med Monica, Dennis, Natalie och Brittan! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova riktigt länge! :P Hörs imorgon! KRAM SARA

Blue like you




Jeans - Gina Linne - Bikbok  Tröja - Gina Halsband - Ur&Pen


You are the best





Roockyy



Tycker denna tröja är sjukt snygg. Såg att Lovan hade en sådan och jag bara varnar dig, den kommer försvinna spårlöst när du kommer hem!:P

En lång vecka


En stekig bild på mig och Flican från i Onsdags då vi vann silveeer på Truppligan Tumbling!

Hohoo my friends! Har varit väldigt mycket denna vecka. Lite plugg, träning, en tävling och ett prov. Tävlinge gick ju väldigt bra! SILVEEER! YEAH!! Har också varit ett franska prov som gick riktigt bra! Var ganska lätt faktiskt, riktigt skönt.
Det är sjukt vad trött jag varit denna vecka men nu är det ju loooov!! Så otroligt skönt! Kommer bli riktigt kul också. Har inte planerat något direkt förutom träning och möjligen en Gloriakväll med Sara & Fanny imorgon, sjukt roligt!
Får se lite vad som händer annars. Blogglusten är i alla fall tillbaka lite så bloggning blir det en del.

Nu ska jag återgå till IT girl och Baking life, haha:D

Var helt enkelt bara tvungen



Jag var tvungen att lägga upp denna, för det första kolla in mig (Alva) på den bild, jag höll på att dö när jag såg den, jag och Sara låg och skrattade hur länge som helst, och för det andra så måste jag bara göra ett tidsinställt inlägg, jag ligger förmodligen däckad i min säng nu, haha.

Hörs imorgon :D

Truppligan 2010 Tumbling



Video från tävlingen igår! Vi lyckades knipa en 2:a plats! :D

Ennu en dag som gått förbi


Hejsan!
Även denna kväll är jag jätte trött! Sen jag kom hem från träningen har jag duschat och gjort läxor!
Är hyfsat klar nu så ska gå och lägga mig.
Kort inlägg men vi hörs imorgon istället.

Godmorgon!



Godmorgon!
Strax ska jag iväg till skolan. Idag blir det ingen cykel i och med att den står kvar hos Alva från igår.
I eftermiddag ska vi iväg och simma med klassen. Eftersom vi är precis bredvid där Alva och jag ska träna ikäll så stannar vi kvar. Jag tror vi går till Forum och äter något där och sen tillbaka igen :)

Hoppas ni får en bra dag! Ses! 

Tunga ögonlock



Nu håller jag på att somna i soffan. Mina ögon kommer slockna vilken sekund som helst. Så nu måste jag upp och borsta tänderna snabbt och sen SOVA! Det ska bli så himla skönt!
Sov så gott!

Happypuppy




Hej!
Läxor, läxor och ännu mer läxor är vad jag håller på med nu. Läser igenom all spanska eftersom vi har prov på torsdag, sen så måste jag träna lite på engelskaglosorna också :S Något som man iallafall kan glädja sig åtär ju att vi slapp matten denna vecka. Riktigt skönt! ;)

Efter skolan stack Alva och jag hem till henne. Satt vi datorn, åt mellis och sånt sen fick vi skjuts till Forum tog bussen därifrån till Sickla. Innan vi skulle iväg och stod hemma hos Alva och väntade på att mamma skulle komma så hoppade vi runt och ropade vi ska till Sickla vi ska till sickla! Såå himla kul :P!
Men Alva köpte ett par otroligt jätte snygga skor som jag tror hon visar senare men jag köpte inget. Men hittade en jacka inne på HM. Sen då jag kom hem berättade mamma vi hade 20% rabatt på alla dam och herr jackor på HM!
Så jag tror jag ska köpa den :) Eller det ska jag ;)

Men nu måste jag fortsätta! Vi hörss KRAMM

Wishlist


HöstHöstHöstHöst

Tjeena! Jag och Sara är hemma hos mig denna eftermiddag. Ätit mellis och spelat bubble struggle sedan strax innan 4 då vi kom hem. Satt kvar med några andra i skolan ett litet tag och pratade lite. Härligt!
Nu blev det precis bestämt att vi ska iväg till Sickla och nu ska vi iväg.
KRaaam

Dubble



Nikon D300,  AF-S Nikkor 24-70mm 1:2,8G

Different lights, different pictures

.




Godmorgon! Har sovit galet bra inatt så ovanligt nog är jag väldigt pigg och glad nu. Mamma fixade lite gröt till mig så mätt är jag också, haha. Idag är det som vanligt skola och i eftermiddag tänkte jag beta av veckans läxor eftersom jag har träningar och tävlingar resten av veckan.
Något jag inte har fattat än är att det är höstlov om några dagar! GAAAALEEET VAD HÄRLIGT!

Vi hörs efter skolan, Kram Alva

Iskall


NYTT MED TVÅ T



Sammetstights från Ginatricot - 149:-
Vitt linne från Ginatricot - 99:-
Två nagellack från Bikbok - 2 för 39:-

Med stora bokstäver


I wish I was a bird and could se the whole world


Jag älskar dig världens finast vovve!♥


Mamma och jag sitter i soffan nu, hon pratar med Brittan i telefon och jag skriver här.
Jag har försökt lära henne lite hur man spelar Bubble Struggle :) Det gick ganska bra faktiskt :P

Snart ska vi göra i ordning efterrätt tills ikväll och sen får jag se vad som står på tur.
Kram!

Green Green



Godmorgon!
Sitter vid matbordet och har precis eller ganska nyss ätit frukost. Egentligen har jag inte alls tid att sitta vid datorn för om runt 10 minuter ska vi åka iväg. Marcus ska träna och Mamma och jag titta på hyllor till mitt rum.

Jag har tagit lite bilder på det jag fick med mig hem igår så det kommer väll upp när jag kommer hem sen, ska bara ladda över dem också.
Ska springa upp och sätta på mig kläder och borsta hår och tänder också så vi hörs om några timmar igen.
Ha det sååååå bra!

Lova inviger gräsmattan med en snööööängel





Livet är bäst med dig



Hola!

Home sweet home!
Har varit en lång super rolig dag. Har spenderat nästan exakt hela dagen tillsammans med Lova! Hon är bäst! :)♥

Tar hela dagen från börja.
När jag vaknade imorse så vart rummet mycket ljusare än vanligt och mycket mysigar :P sen när jag tittade ut genom fönstret så fick jag världens glädjeskutt i magen! Det snöööööade!!!
Alla eller många verkar tycka att det är jätte tråkigt och sånt men jag tycker det är toppen ju jätte roligt!! :D

När Lova kom hit sen så stack vi ut och fotatde massa. Zingo följde med och fick världens största snögrottar runt fötterna, så när vi kom in fick vi blåsa av honom all snö med hårtorken :P
Strax efter 13.00 gick vi till skolan och lämnade pengarna, skulle sprungit upp och hämtat alla läxor som jag glömde igår men så hade jag ingen nyckel och dessutom kom jag på det när vi redan hade lämnat skolan och satt oss på bussen : S Men Lova kunde skicka spanskagrejerna så det löser sig nog ;)
Men vi tillbringade några timmar i Forum sen. Köpte lite grejen som säkert kommer upp snart.

Från Korset gick vi hem till mig och sen följde jag och Zingo Lovva en liten bit. När vi skulle gå ner för backen neranför mig så gjorde jag en riktig klassiker. Halkade och satte mig rätt på rumpan.Gjorde inte ont haha var bara kul :P
Hemma igen och då skulle vi äta tacooooos. Precis som alltid ;) Och nu sitter jag här i mit rum och om några minuter börjar Idol som jag tänkt se på.

Så har min dag sett ut väldigt precis exakt  :) Ska fixa med lite bilder nu. Kraaam SARA!

LOVATOA den berömda




Två bilder från idag, Zingo, Lova och Jag ! :)


Jag skriver mer när jag kommer hem nu vill jag bara berätta att Lova & jag ska ta på oss skor, jacka o packa väskan för att först gå till skolan och lämna pengarna och sen vidare till Forum :D KANONERS!

Hörs senare! KRAMMM SARA & LOVA

I wish I was a punkrocker with flowers in my hair




Godnatt säger jag nu. Har duschat, bortsat tänderna och fixat massa sånt så nu ska jag gå och lägga mig.
Jag känner mig inte så trött men jag lär nog somna då jag lägger huvudet på kudden :P Hoppas det iallafall.

Under kvällen satt jag mest vid datorn sen när mamma och Marcus kom hem åt vi och jag tittade också på Lyxfällan.
Det var min kväll. Så vi hörs imorgon igen.

KRAM OCH GODNATT

3 Favoriter



Dessa är mina tre favoriter från H&M just nu. Så är det med det :P haha
Ja, finns inte så mycket att säga. Ge mig!! :P

TJAA



Då säger jag hejdå till Stockholm. Eller jag ska ta en dush innan jag sover. Imorgon klockan 06.00 ska jag och mamma gå till bussen för att åka ner till Malmö och kollar på EM som ni kanske vet. Kommer bli sjukt roligt!! Där nere kommer även Felicia och Fanny befinna sig så vi kommer nog träffa dem.
Vi kommer hem sent på Lördag kväll så vi hörs väll på Söndag eftermiddag.
KRAM ALVA

Lite bilder från en bussfärd



Haha, typiskt oss.....:P








Lite bilder på "the GAAANG" (oseriös) påväg till bion i tisdags;)

Nytt fast gammalt



Nu när jag ändå håller på kan jag lägga upp några bortglömda bilder på min "nya" halsduk och mössa. Köpte de på Zara för 79:- respektive 129:-.

Mera stickat



Stickad lång kofta från H&M. Köpte den för några veckor sedan på H&M Divided. 249 kr. Måste nog ta och köpa den i mörkblått också. Hur mysig som helst och passar perfekt till både tights och jeans;)

Flowers in Silver



Hårklämma eller vad det kalls som kommer från Lindex. Köpte den igår tillsammans med ett par strumpbyxor ;)
Jag vet inte riktigt varför jag håller lillfingret över ;P ? Haha, men det var den ända bilden jag fick innan jag höll på att frysa ihjäl om fingrarna.

Som sagt Lindex 39.50:-

Mönster


All I want is to be happy




Hej på er!

Nu sitter jag i mitt rum i  sällskap av två datorer. Zingo och jag är ensamma hemma undra vart han är nu föresten, men mamma och Marcus kommer strax hem tror jag, båda är och tränar.

Idag var sista skoldagen för denna vecka i och med att imorgon är vi lediga! Eller hela skolan ska samla in 150 kr var som ska gå till en skola i Afrika tror jag det var.
Pengarna samlade jag in för några veckor sen så det är redan klart så imogron ska jag tillbringa hela dagen med LOVA! Det kommer bli super kuul! Fast runt 13.00 måste man vara i skolan igen för att lämna pengarna.
Varför kan man inte lämna dem på måndag istället? Det känns jätte onödigt :S
Men vi har i alla fall smidit några planer för imorgon men allt det får ni höra då ;)

Ha det bra, kraaaam SARA!

Collage


Dagens



Snyyygga bilder!! Tycker det känns så himla roligt att stå med självutlösaren och försöka få fram ett litet leende;)

Jordgubbsfil med kellogs




Tjeeenaaree! Är hemma och äter lite mellis och i bakgrunden rullar First Date med Blink-182. Tänkte fota och lägga upp lite nya grejer, packa till imorgon och sen blir det gymnastik ikväll. Friståendeträning. Jo, det är väll inprincip allt jag ska göra i eftermiddag/kväll.
See you fellas :D

Yesterday was another day




Så nu ska jag upp och borsta tänderna och sen hopp i säng.
Dagen har spenderats i skolan ända fram till 15.30 då Alva och jag cyklade hem till mig och som sagt satt och slappade i soffan med datorn i knät. Runt halv 6 skjutsade vi hem Alva och Marcus skulle iväg på träning och då hängde jag på för Mamma och och jag kunde då gå en sväng i Globen City medan han tränade.
Köpte ett par strumpbyxor och sen annan grej som jag visar någon annan dag, när jag har tid ;)

Påvägen hem hämtade vi ut ett paket som innehöll min pyjamas som vi beställde i söndags :D Har den på mig nu ;)
Har också gjort några läxor, lite spanska till provet nästa vecka och sen matte.

Hörs imorgon igen


Work this out


Ännu en fin bild Lovisa tagit:)

För flera timmar sedan sa jag att jag skulle göra matteläxan snart. Och ja, detta är tydligen snart.... Ska göra den lite snabbt och tänkte sen gå och lägga mig. Är allmänt irriterad över att jag inte får upp några nya bilder på bloggen, men den irritationen ska matteboken få ta emot (kan man säga så... hehe?). Kort skoldag imorgon (YEAH!!) och på kvällen blir det packning och lite gymnastik. Vi åker ju tidigt på fredag.
Får se om vi hörs i morgon bitti!
GodNatt ♥

Sara´s place




Heej! Just nu är jag hemma hus tjejn ovan. Hon sitter och äter men jag ligger kvar under en filt i soffan. Fryser så himlans mycket! I alla fall så har jag och Sara bara legat och latat oss sen vi slutade skolan. Men snart ska hon iväg och jag hem. Måste fxa matten till imorgon, tråkigt.
Imorgon är det faktiskt sista dagen för veckan! För väldigt tidigt på fredag morgon ska jag och min moder iväg till Malmö och kolla på EM i gymanstik. Det ska verkligen bli grymt!
Hörs sen!

Långlång



Två till bilder Lovisa tog när vi fotade lite;)

Tjaa! Idag blev det riktigt lång lunchrast. Vi hade bara väldigt kort hemkunskap så vi har haft rast i snart en och en halv timma. Musiken börjar om 20 minuter och då ska jag, Sara, Lova och Nikolina fortsätta på våran låt. Galet roligt!

Ikväll måste jag ta itu med lite läxor så jag blir nog hemma tror jag.Ska också ladda upp lite galna bilder från biobesöket igår, eller mest vägen dit och hem.
Hare gott så hörs vi efter skolan!:D

Min senaste vecka i bilder








Här är några bilder från förra veckan. Det är så fint ute så jag har fotat en massor som kommer upp på bloggen någon gång i framtiden och här fick ni ett litet smakprov.
Kraam♥

Hej


Bild som Lovisa tog på mig för ett tag sen. Tagen med pappas Nikon D300.

Godmorgon! Idag väntar en lång skoldag, slutar 15.30. Men, som Tony alltid säger, är det musik mitt på dagen vilket är roligt! Snart ska jag iväg till skolan också, 10 minuter och jagsitter och äter frukost, hehe. Hörs efter skolan!
Kram Alva♥

Some other day


Idag har jag på mig ett linne fråm Monki, skjorta från Abercrombie&Fitch och en svart halsduk som inte är med på bilden.


Autumn



Tjooo!:D Haha, alltid lika svårt att börja ett inlägg. Men nu är jag nästan klar för skolan. Inte en vanlig dag blir det heller, efter lunch ska vi till stan och se på bio. Tusen gånger starkare blir det. Kvällen kommer somvanligt spenderas i en gymnastikhall och efter det har jag massor av plugg att göra eftersom jag tog fel bok igår. Smarta jaaag!

Nu ska jag snabba på lite så jag får någon skjuts av pappa, hehe;)
Ha en bra dag fellas!

Truppligan 2010



Video från tävlingen förra torsdagen :)

Long time ago


Tagen med Nikon D300 hösten 2009

Länge sedan sist fellas! Senaste veckan har det varit mycket och när tiden kom hade jag ingen blogglust. Men nu blir det ändring på det! Dagen har varit lugn. Började med gymanstiken meb jag var lite hängit så jag körde inte så mycket. Här hemma har jag kollat på lite Gossip Girl och fotat lite. Ikväll blir det lite plugg och sen massa sömn inför ännu en skolvecka. Är redan dödsträtt så det lär bli en tidig kväll!

Ha det gott kram Alva

Hämnd

Detta är Sara Erikssons naturliga utseende. Ville bara meddela det!



Du Sara, hämnden är ljuuuuv!!:D

LOVATOA




Nu ska vi börja baka! :)

MAGISKT




I natt så drömde jag en helt magsikn dröm! hehe Inte riktigt men nästan :P

Jag var inne på Maxi/Konsum eller vad det var och hade plockan en proppfull godispåse.
Sen då den var full så kom jag på att jag kunde äta rakt ur lådorna i stället. Det fanns så himla mycket och jag kunde inte bestämma vad jag skulle äta och åå det var så gott och åååå!

Jag kan bara säga att jag aldrig tänker ha godisförbud igen! jag längtar till nyårsafton som bara den!
Det är nu när det börjar nära sig lite nyårsafton som jag börjar bli jätte sugen hela tiden, annars har det gått mycket bra hela året tycker jag :)

Bilderna ovan är från min födelse dag i maj då jag fick äta godis :D

Konsum tjohej


På Kickis landställe i somras! ♥

Heej :)


Nu ska Pappa och jag till KOnsum för att köpa middag tils ikväll samt lite ingridienser till cupcakesen som jag och lova ska baka senare :) Nu är hon och spelar tennis men runt halv fyra kommer hon hit tror jag :) Skojsigt!

Mer kommer senare, kram!

Myrsjöloppet √


Tjeena :)


Äntligen hemma! Eller äntligen nu är jag hemma :P
idag i skolan hade vi först två vanliga lektioner och sen så var det Myrsjöloppet. Hela högstadiet springer det som är på 6 km!
Jag vet inte riktigt vad jag fick för tid men jag tror det blev runt 33 minuter, så jag är nöjd :D

Nu ska jag spela Bubble struggle och sen ta en dusch :) Vi hörs senare! Kraam Sara!

Till dig Alva från mig!






Eftersom Alva av någon anledning tog bort bilden som jag hade lagt in till förra inlägget så är jag ju bara tvungen till att ladda upp den igen! Som sagt här spelar Alva väldigt koncentrerat Bubble Struggle tidigare idag! :D
Om någon lyckats missa bilderna ovan så får ni dem här igen!!!




varma hälsningar från Sara till dig Alva :) ♥

Truppligan!


UPPDATE: SAAAAAAARAAAAAA; DU KOMMMEEEER FÅ SOTA FÖR DEN BILDEEN!!!!! DE LOVAR JAG DIG!!!!!!!!!! HÄMNDEN ÄR LJUUUUV!
Alva jätte koncentrerad i Bubble Struggle och jag :P

Hej!


Nu har jag precis skypat med Alva och vi båda satt med Bubble Struggle så det mesta vi sa till varandra  var:

Är du på den?
Den är jätte kul!
JAGA HATAR IS!
STUMPAAAN!
Nu MÅSTE JAG VERKLIGEN gå!

haha :P

Men nu ska jag byta om, packa väskan och äta lite. Sen ska vi iväg och hämta upp Alva och då ska vi fortsätta till hallen vi ska till. Ikväll är det tävling i truppligan hopp. Ska bli jätte kul! :D
VI kommer nog komma hem rätt sent så dels blir det nog inga fler inlägg och sen imorgon är det Myrsjöloppet som man måste orka med också :P Det går säkert!

men nu måste jag gå och göra allt som ska göras! Önska oss lycka till! :) Kram


Dagens första och sista

En gammal bild på mig och Alva :) ♥

Efter att jag kom hem från träningen har jag duschat, ätit macka och gjort några få utav läxorna, fast jag orkar inte mer så jag ska ner och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. tröttt!
Imorgon är det skola igen och sen träning ute på Lagnö :) Så för att orka ska jag hoppa i säng nu!
Hös imogron! :)

Läxxxxxxor


Hej!


Sitter i min säng nu och ska fortästta med läxorna. Jag började lite med dem precis då jag kom hem men istället skypade jag med Sofia. Vi satt över 1 timme tror jag och pratade om lite allt :D Så nu ska jag sätta igång med spanskan, svenskan, engelskan och hemkunskaps läxorna :S
Strax är det nog också mat ;) Vi får se vad det mer blir  senare ;P

Vi hörs säkert snart igen. Kraaam Sara

Skräpdag





Lite omedveten om omvärlden på sista bilden, haha! Alla bilder är tagna av Nikolina. Hoppas att det var okej!:)

Lite bilder från dagen. Hade det galet roligt borta i Velam. Nästan inget skräp att plocka heller, haha:D Fast efteråt åkte vi tillbaka till orminge och hjälpte Ida och Victoria där. Var ganska roligt och mitt i allt ''råkade'' vi köpa 30 muffins och 16 cookies, haha. Men galet vad gott det var!
Senare blev det lite slappning hemma hos Sara. Trevligt!
Denna kväll har det blivit massa middag (hade inte ätit någon lunch så jag dog lite innan maten) och en promenad med Santos.
Ha en fortsatt bra kväll!♥

I love you






Lite söta bilder på när Zingo badar :P Tycker det blir lite så att man lätt kan förväxla honom med en get :P Haha
Nej men han blir så liten och spinkig när han är blööt. Gosegubben!


Lördag kvälls :)

Hejhej!

Ska bara göra ett snabbt litet inlägg innan jag tar med mig Jeopardy spelet ner till de andra.
Det går inget speciellt på tv:n idag så vi ska spela detta spel :) Skojjjs :D
Ha en fortsatt gosig lördagkväll! :)





lova visar saras nya kläder


Who is that girl


Jag i somras ♥

Tjoo:D Jag var tvungen att springa iväg när jag skrev förra inlägget. Fick en rapport om superbra fotoljus nere vid sjöng och sprang dit. Har inte sett bilderna än. Får se hur de blev. Sen har det blivit dator, TV, mat och lite fredagsmys.Så fortsätter nog kvällen skulle jag tro. Ska upp ganska tidigt imorgn (NOOOO) för att städa för att samla in pengar till klassen. Halvkul kan man ju säga. Får se vad som händer på eftermiddagen.
Hörs imorgn!♥

All alone



Gotland 2010 ♥

Tjenaaareee! Ligger ensam i min säng och lyssnar på lite musik. Jag hade välkomstsamtal efter skolan. Därför fick jag stanna kvar i 40 minuter. Men Sara och Lova var super snälla och håll mig sällskap.
Hörs senare!

Egentligen inte nu



Nu är det 1 minut kvar tills jag ska åka så jag måste nog gå och sätta på mig kläder och ta ut min käre cykel så att inte Alva får stå och vänta i regnet, fast det är ju hon rätt van vid nu :P Hehe

I skolan idag har vi so prov. Hoppas det går bra! :)
Ses efteråt! Kraams Sara

Freeedaggg!


On my way again



Bild på mig och Alva från förra helgen ♥ :)
Tjena! :)


Har precis ätit upp dagens middag och nu ska jag duschaaaa! Det ska bli jätte skönt för jag känner mig så.. blääig eller vad man säger :P
Innan maten satt jag med nopresentationen som ska vara klar tills nästa nolektion och nu är den klar. Good!
Ska göra mer läxor efter duschen tror jag och sen kanske jag sitter en stund till framför datorn eller gör något annat, tv kanske.

Efter skolan cyklade Alva och jag hem hit till mig. Gjorde lite olika grejer :P Kul, jätte kul var det i alla fall :D

Nu ska jag fixa en till grej innan jag hoppar in i mi dusch! :) Hörs alldeles strax!

Heart and soul




Tjooo!:D Är nu hemms hos Sara. Ännu en skoldag har alltså passerat. Idag fick jag reda på att det bara är 3 hela skolveckor kvar till höstlovet! Det ska bli riktigt härligt med en ledig vecka! Nu tänkte jag och Sara leka lite, haha! Ha det gott!
Kraaaam ♥

Halva dagens

Vitt linne - Weekday
Blå kofta - Odd Molly
Jeans - TOPSHOP
+
Converse & skinnjacka


This



Tjeeeenareee!
Två prov i skolan idag! Engelska och hemkunskap. Kändes helt okej, inte tipptopp precis, men ändå. På eftermiddagen bakade jag, Sara och Lova scones och nu på kvällen bakade mamma kanelbullar. Så lägger vi in middag där imellan. Jag är mätt, men herreguuud va gott det är med bullar! Haha. Nu ska jag sova, hörs imorgon!

Allt om igen


Bild från i en kväll i våras. Tagna med pappas Nikon D300 - Sigma 18-200

Heej:D Vi visade upp våra filmer idag i skolan, vilket var kul! På morgonen blev det ett nutidsorgenteringsprov. Kände att jag inte riktigt var med, haha. Annars var det en vanlig skoldag som slutade 14.50. Vi har precis ätit lite mat och ska snart byta om och göra oss redo för lite gymnastik. Roligt!
Talk to you later ♥

Lookie


Min (alva) cykel idag, haha:) Tagen med familjens lilla Canon och redigerad i IPhoto.

Hejsan! Det blev en sväng till Forum och hem fick både jag och mamma med sig några riktigt goá grejer! Med oss hem fick vi också supergod Sushi som vi åt till middag.
Sen har det blivit lite plugg tillsammans med en kopp varm mjölk med kanel. Gotti!:D
Jag tänkte fixa dem sista läxorna och sen gå och lägga mig. Blir en helt vanlig Tisdag imorgon. Fast jag tror att vi ska visa up våra filmer från hemstudiodagen. Det hoppas jag i alla fall!
Ha en fortsatt bra kväll och om vi inte hörs mer, godnatt ♥

Dimma



Canon IXUS 130, redigerade i IPhoto

Tog dessa bilder från fönstret på övervåninge för någon vecka sedan. Tyckte att det var så fint! Gillar dem mycket!

Skoooolan - rast

Hej!

Nu sitter jag, Lova, Niko och Sofia på rad i en utan korridorerna. Alla med datorn :)
Vi har nyss haft lunch och nästa lektion är spanska som vi även hade innan lunchen.

Sista lektionen är gympa. Jag tror vi ska springa och 5 minuter efter vi har slutat så ska jag på Välskomssamtal :)

Vi hörs efter det då jag är hemma igen! kraamsara


En kall tjejs bästa vän




Sitter med mjukiskläder i soffan med en stoooor varm choklad och läxböcker. Här kommer jag nog spendera en timma eller två.
Hörs sen!

if you do it, do it with style



Två bilder från Helsingborg. Tagna av Klara med Felicias kamera :)

HejsanSvejsan! Blev en mysig kväll som slutade med att både jag och Sara somnade sött i vår myshörna. Tidig morgon och sen bar det av till en nu avklarad gymnastikträning som var helt okej.
Eftermiddagen kommer jag spendera med plugg i massor. Ikväll kommen päronen hem och imorgon är det dags för ännu en skolvecka.
Se you later alligator ♥

Torkade jordgubbar


Up and away



Hello! Nu är det dags för mig att packa väskan och göra mig i ordning för snart drar jag till Sara. Där sover jag också som ni nog vet. Ska bli super! Ska kolla med bror min om han kan skjutsa mig dit så jag inte behöver cykla. Hoppashoppashoppas!
Ha en bra kväll fellas!
Alva

Just slow down





Spanien 2010 ♥

Tjeeenaree! Felicia har stuckit for ett tag sen. Gårdags kvällen var grym. Kollade på film, åt massa gott och hade jätteroligt! När jag var uppe på kvällen gick hon och skrämde mig, jag blev så rädd att jag ramlade baklänges, haha!
Lyckad kväll alltså!

Nu sitter jag och sjunger och kollar runt lite här på datorn. Som vanligt dårå ;) I denna melodi kommer nog dagen fortsätta. Pratade precis med mamma i telefon. Hon gick runt i Visby där det var strålande sol och nästan 20 grader! Ååh, vill åka dit! Men här är det ju också helt okej!


Linnea på G


Gammal bild från skolavslutningen i 3:an! Goda tider :P

Heej!

Sitter nu och smsar med Linnea. Vi ska hitta på något lite senare : ) Kanoners!
Hit tills har jag inte gjort något alls, eller jo lite matteläxa :S Inte speciellt kul.

Ikväll ska Alva sova här kommer också bli kanoners! :) Jag vet inte riktigt när hon kommer jag har inte hört något av henne, men jag ringer henne senare eller så ringer hon antagligen mig ;)

Ska nu göra i ordning lite lunch för det börjar kurra lite i magen min ;P

Hörs senare kram Sara!

Sooooooova


Hej!

Vi kom hem för några minuter sen och har precis borstat tänderna och ska nu slänga på pyjamasen och direkt hopp i säng.
Jag är sååå himla trött så det är bara att börja med en gång!

Berättar mer om idag imorgon för nu är det prioriteringsreglen som man verkligen måste följa. Och absolut högst upp på listan står det SOVA! :P

Hörs imogron! kraamar Sarrrra!

Girls just wanna have fun



Hejsan! Nu är jag här hemma med Sara & Lova. Lova ska snart hem och lite senare kommer Felicia hit, YEAH! Perfect night! Nu ska jag och Sara dansa lite. Hörs sen!

Laugh to hundred


Jag har precis skrattat tills jag grät och inte kunde andas! Kolla bilderna på Sara. Vi tog alla bilder precis efter varandra och jag låg bara och garvade! Haha. Här får ni liter bilder från det! Hör på texten, passar asbra! Döör....!!!:D

FF FRIDAY


Congratiulations!



Denna lilla tjej till höger om mig fyller år idag! GRATTIS HEDDAN!<3

Godmorgon! Dags för en fredag! Ganska kort skoldag följt av kompisar. Trevligt! Mamma ska fiza Strawberry Cheescake till ikväll och när jag sa det till henne blev jag så himla sugen på de! Ååh, vill ha nuuuuuuu!! Haha.
Påklädd och färdigmatad är jag nu så dags för mig att bprsta tänder och packa väskan!
Talk to you later ♥

RSS 2.0