Trött !

Så nu har jag och pappa fixat i ordning mat tills imorgon. Det fick bli någon macka med olika godsaker på. Kommer bli smarrigt! Imorgon ska vi ju som sagt iväg till Velamsund och göra någon " Sol, vind och vatten " grej. 
Hoppas det blir kul iallafall! Vi slutar någon gång runt 12 tror jag och då kommer pappa och hämtar upp mig också åker vi vidare till Örebro. Där ska vi vara över valborg! KUL!
Efter skolan idag så cyklade Lova och jag snabbt hem till mig där vi kollade i brevlådan och öppnade brevet om klasserna i 7:an. Jag blev mycket nöjd med min klass! Kom tillsammans med Nikolina,Lova,Alva och Ida K från min nuvarande klass! Så jag är glad! Tycker det är tråkigt att det är många som inte verkar vara så nöjda över sina klasser och det är ju synd :/ Men det kommer bli bra tror jag i vilket fall som helst! Hoppas man på ! 
Vid fem så var det träning i Nacka. Gick ganska bra idag. var nära på att ställa en och en halv skruven men det ville inte dag heller :P På slutet hade jag och klara vattenflaska fight. Jag vet inte riktigt vem som vann, men vi kan väll säga att det var jag så blir alla glada! Eller hur Klara :P
Nej, nu är jag trött så jag slår igen datorn och borstar tänderna och sedan så blir det väll att sova! 
KRAM SARA! 

Macka och mjölk

Hejsan! 
Är hemma från gymnastiken nu, eller den slutade för 1 timme och 20 minuter sedan men jag är ifall hemma nu! :P
Sitter i sängen svettig men ska strax hoppa in i duschen och sedan ta ett glas mjölk och en macka. Ska kanske gå igenom spanskan och träna lite på matte läxan som vi har också. Har förhör imorgon på spanskan, men det ska nog gå bra. Hoppas vi iallafall! 
Dagen idag har väll varit som i stort sett alla andra onsdagar. Skola och sedan hem till mig.
Vi hade hoppats på att få hem brevet med våra klasser vi kommer komma i 7:an men dem låg minsann inte i brevlådan inte. Men de kommer säker imorgon! 
Imorgon i skolan efter halva dagen ungefär ska vi iväg till Diselverkstaden igen för att göra något efterarbete med filmen eller bion som vi såg förra torsdagen. Hoppas det blir något roligt iallfall! 

I can do this!


Du är så fiiin! Besök världen bästa blogg www.klaraaberg.blogg.se ! Hon är guld värd! Eller nej, mycket mer!

Ibland vet jag inte riktigt hur jag lyckas!? Jag har suttit med engelskaboken öppen, glosboken.se öppen och har inte gjort någonting! Haha:P Är så otroligt seg, det är vad jag skyller på:P Tänkte gå och lägga mig tidigt så jag är utvilad tills imorgon och då måsta jag sätta fart ordentligt! Imorgon har vi lite sovmorgon föresten, kan ställa klockan 20 minuter senare än vanligt, Jippie! :P Men nu ska jag sätta fart!
KRAM ALVA ♥

Behagligt

Nu sitter jag och lyssnar på "Alvas sång" den är faktiskt väldigt behaglig att lyssna på. När man har lite halv tråkigt sådär så är den jätte bra att sätta på, då får man alltid ett litet gott skratt ! :)
Efter jag har skrivit klart detta inlägg ska jag nog strax äta, tror att det blir Raggmunk, smarrigt smarrigt ! 
Sen blir det nog lite läxa. Engelska måste jag nog träna lite på eftersom vi har förhör på onsdag. Men det går nog bra tror jag!

Om jag inte redan har sagt det  så har dagen idag varit riktigt bra, slappt i skolan och roligt efteråt hemma hos Alva! ♥
Hoppas morgon dagen blir lika bra, då är det ju träning ute på Lagnö!
Trollan för några veckor sedan

When I am with you


Bild från när jag & familjen var på middag hos Sara:)

HejHejHej!

Sitter för ovanlighetens skull vid matbordet och inte i soffan. Har laddat in bilder från mobilen och hittade dessa. Haha:P En tradition när jag och Sara umgås är att ta lite stekiga & sexiga bilder! Såklart:P Haha:D That´s us!
Egentligen borde jag nog sitta med läxor nu, me det är ju så tråkigt! Men jag har bestämt mig för att göra lite av matten, engelskan och lägga in franskan på internet. Det räcker gott och väl;)
Är hungrig och kände att det började lukta mat i huset. Gott! Luktar lite lax och citron (jag ser inte alls vad mamma dukar fram, nejnej!) och det är gott!
Nu blire att äta den där maten också, nu vet ni vad jag ska äta till middag så ni blir glaá!
KRAM ALVA ♥

En promenad






Bilder fån Fredagen

Vårtecken nummer ett: Solen börjar värma ordentligt, träden börjar få knoppar och blommorna tränger upp ur marken. Så ser det ut här nu:)

Några bilder som får mig att skratta


Gårdagens shopping

Från Cubus, 129:- respektive 199:- - 25% rabatt


Dagens


Videoinlägg - För ett litet tag sen

KRAM! ♥

1 Vecka kvar tills min födelsedag!


I tid idag

Godmorgon! 
Idag tycker jag själv att jag ligger i hyfsat god tid! Jag har både satt på mig kläder, borstat håret och nu sitter jag och äter frukost är alldeles strax klar! :) 
Becca och Lova kommer förbi om 30 minuter ungefär och då cyklar vi vidare och möter upp resten och tillsammans cyklar vi vidare :P till skolan! Första lektionen är gympa, skoj! 
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, alltid blir det ju något iallafall. Fast jag kan inte smita ifrån min presentation som jag ska redovisa om en vecka tror jag det är. Så lite läxor måste jag i vilket fall som helst göra. Men det finns säker lite tid för något annat också! 
En härlig bild som är tagen för ett tag sen ♥

So tired

Är verkligen trött nu. Har gjort färdigt läxan! Men det känns rätt så bra nu så det känns ju skönt! :)
Känner att jag ska göra mig i ordning nu och sedan gå och lägga mig! 
Fast först ska jag nog belöna mig själv med en glass, gott gott! 
Min dag har varit riktigt bra idag, hoppas morgon dagen blir lika bra! 
Så det här blir nog mitt sista inlägg för idag! Så nu säger jag sov gott♥

NoNoNo



HejHejHej!
Kom (nästan) precis innanför dörren med en kasse i handen. Åkte till forum med min underbara Sara som sällskap och vi kollade Cubus som hade rabatt på allt och sedan lite andra affärer. Jag som har tänkt att jag verkligen ska spara till London kunde inte hålla mig inne på Cubus så jag fick med mig två fina saker hem. Sen kom vi till Gina Tricot och ser att dom har en stor vårrea med massor av kläder som jag har kollat på för 49 kr. Men ut från affären går jag stolt för jag kunde hålla mig från att köpa någonting:P Haha:D De kommande 2,5 veckorna kommer bli svåra! HAHA:P
Hemma har jag bara kollat igenom de nya inläggen på bloglovin. Pappa var skyldig mig lite pengar som han skulle sätta in på mitt konto. Det var ca 240 kronor. Men så säger han att om jag går en jättekortis med Santos imorgon eftermiddag skulle jag få lite extra. Och vem går inte en liten promenad för 40 kronor:P Perfekt!
Nu ska jag hälla upp ett stort glas med något att dricka. Håller på att törsta ihjäl!:D
KRAM ALVA ♥

Shopping

Kom nyss hem från Forum, var där med Alva ett tag. Självklart checkade vi läget inne på Cubus där både Alva och jag hittade en massa fina saker! Fick med mig en blus därifrån som strax kommer upp. 
Vi fortsatte in i lite andra affärer, var nära att köpa en väst eller vad man ska kalla det. Har provat den förut men då var den i XS och nu fanns den bara i S också var den på halva priset men jag kände att den var lite för stor, så kanske en annan gång! Who knows :P 
Fick iallafall  med mig två tröjor från Gina också som kostade båda 49:-. Kommer även upp här nedan. 
Ska strax äta tror jag, mamma fixar med maten nu. Ikväll vet jag inte vad som väntar men slänger säkert in något mer inlägg senare! Ses då ♥
Lite suddig, men men

Dagen dagens!

Så ser jag ut resten av dagen ! 

Hemma



HejsanSverjsan!
För ett tag sen kom jag hem från träningen. Det var kul nästan hela tiden. Ganska bra gick det också!:) På slutet var det dock inte alls roligt! Fin Klara bröt troligen armen och har fått åka in med ambulans till sjukhuset och så. Ville verkligen göra något så jag kunde hjälpa henne. Ta lite av det onda så hon inte fick allt själv! Men det går ju inte... Hoppas du mår bättre i alla fall!

I eftermiddag har jag egentligen inga speciella planer. Ska nog till forum med Sara föresten:)
Nu ska jag öäta och dusha. Vi hörs ♥

KRAM ALVA

Jordgubbar är verkligen gott

Sitter och käkar mumsiga jordgubbar som mamma hade köpt till oss idag. Mums filli babba!
Vi tänkte nu spela lite Alfapet och titta på tv! Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! 
GOTT

Sockervadd & en rosa limmo

'


Fråga mig inte vad jag gör för miner:P



Blev god sockervadd, dock lite för mkt!:P haha:D Och när man får skjuts hem (kanske såg den påvägen ut..) av en rosa limmo kan man ju inte vara på dåligt humör!

1000 gram






Dags för lunch! Vi delade på en SUMOBURGARE på 1000 gram, haha:P Först blev det asgarv när vi såg hur stor den var och sedan illamående efteråt:P haha:D Och det blir ju alltid lika roligt när man för sällskap av en ko med stereo & en bajsnödig tjurfäkatre!

Time for







När vi kom dit började vi direkt åka. Det blev det lite allt möjligt men bland annat våran favorit! Lilla fritt fall!:D Haha:P Nästan inga köer, solen sken och vi skrattade och hade så otroligt roligt!:) Bilderna förklarade väll det mesta;)
Har ju haft en HIMLA bra dag!:D

What a beutiful day!

Hej! Har kommit hem från en riktigt kanondag! Har haft så otroligt roligt!!:D Det började med skratt och slutade med lite tårar (för att vi skrattade så mycket!) Det är så mycket man vill berätta om dagen men jag lägger upp bilder i olika inlägg så berättar jag lite varje gång:)
Nu sitter jag och dricker massor av vatten och kollar lite bloggar. Mjukiskläder är på och ikväll kommer jag troligtvis däcka ganska tidigt:P
Nu undrar jag om ni har haft en bra dag?:)
KRAM ALVA ♥


Resten kommer senare

Heeej!
Nu är jag hemma, eller jag kanske varit hemma i 40 minuter. 
Idag som ni kanske redan har förstått så har jag varit på Grönan tillsammans med Felicia,Klara och ALva! 
Iallfall jag har haft det jätte kul och super bra! 
Jag orkar inte riktigt berätta allt och lägga ut bilder nu men det kommer senare ikväll eller imorgon, jag lovar! 
Ska strax äta och sedan ska jag kolla på tv resten av kvällen skulle jag kunna tro! Kanske sticker ut till studsmattan en sväng också, får se ! :)
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft! 
KRAM! Sara♥

GrönaLund



Have a great day! At least I will have a good day!:)
HUGS ♥

Man får väll bara buga och bocka!

Statistiken är super duper bra just nu, den kanske stiger yttligare lite. Vi får se:P! Det är så roligt att det finns några som läser! Det blir så mycket roligare att skriva då ju! 

Men nu ska jag gå och lägga mig om jag ska kunna överleva dagen imorgon:P Alva kommer förbi mig runt 9 tror jag hon sa, så det lär inte bli någon sovmorgon imorgon men det är absolut värt det! 
Sov så gott nu! 


Skoj! 

Gör så om du vill

Bild från promenaden idag! ♥


Hejsan hejsan ! ♥
Talang har precis tagit slut och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, de andra fortsätter titta på tv men jag är inte så sugen på det längre. Funderar på ifall jag ska upp och duscha av mig lite. Jag tror jag ska ta och göra det.
Mina fötter är inte så fräscha efter att sprungit barfota fram och tillbaka från studsmattan säkert tre gånger idag! 
Imorgon kanske ni redan förstått att Alva, Felicia, Klara och jag ska iväg till Grönan! Helt suveränt ! 
Tack så jätte mycket Alva för biljetterna eller vad man ska kalla det och för att jag får följa med! ♥ Jag tror dagen imorgon kommer bli jätte kul i allafall! 

Vad ska ni göra i helgen ? Hoppas det blir något roligt iallfall! 





Tomorrow it is time for....

Ska dit som ´´V.I.P`` gäst med Saran, Klaran & Flican:) ♥ Gud va roligt det kommer att bli!:)

KRAMKRAM ALVA ♥



Happiness is my thing



Från i måndags:)

HejsanHoppsanTjilliPoppsan!
Humöret är verkligen på topp idag och jag är grymt sprallig, men ändå ligger jag här helt ensam:( Men telefonen existerar och den tar jag hjälp av ikväll:P Efter vi hade bakat kokosbollar tidigare var vi tvugna att stressa iväg, eller jag var det:P Men Lovsen var så snäll och skjutsade mig till bussen så jag kom i tid. Kom hem från stan vid 6 tiden och då väntade de nya kläderna som jag beställde från H&M. Tröjan satt superbra och handduken var stor och härlig!:D Bra! Nu är det bara hoppas till 100% att blusen hinner komma innan London!;) Det är ju faktiskt bara 3 veckor kvar nu (!!!!!)!
Kom på en annan andledning till att jag är på superhumör. Kanske det jag ska göra imorgon! Ni får veta snart!:)
KRAM ALVA ♥

Tävling - Vinn ett par converse

Tjabba! 

Är med i en tävling där man kan vinna ett par converse! Grymt! 
Gå gärna med ni också ifall ni vill ha chansen att vinna! 
http://ginatricotnews.blogg.se/2010/april/utkast-april-7-2010.html



Flowers








Våren är påväg!

När vi var ute och tog lite bilder här om dagen hade det kommit fram i rabatten. Superfint! Nu håller vi på att göra smaskiga kokosbollar och om en kvart drar jag iväg in mot stan. Kul!:)

KRAM ALVA ♥

Water and a apple

Bilder från idag :) Insprationen kom från Felicia!

Enjoy!


Videoblogg

( Ser väldigt sur ut eller kanske var lite sur men absolut inte längre :P ) //SARA

Stripes


Svar på tal!

Hej hej Elsa!
Först och främst tack! Sen svar på frågan. Både jag och Alva har gjort headern tillsammans och båda har tagit bilderna.
Ja hoppas du fick svar på din fråga!
Kram! ♥

Denna dag kommer nog bli en riktigt bra dag

Godmorgon! 
Slänger in ett jätte snabbt inlägg innan jag måste rusa upp och borsta tänderna innan Lova och Becca kommer! 
Skolan kommer bli väldigt slapp idag skulle jag tro, i och med att vi har typ bara två och en halv lektion innan vi som sagt åker i väg på skolbio. Ni har säker redan läst vad den heter :P 
Hoppas alla får en riktig bra dag! Ses efter skolan
KRAM SARA! 



Jump


Godmorgon!
Som vanligt är frukosten i knät och jag i soffan nu på morgonen;) Är snart klar och då ska jag packa skolväskan och sen cykla iväg mot skolan:) I eftermiddag ska vi på skolbio också! Min fröken (mamma) är en utomjording:P Haha:D Roligt! Vi kommer troligtvis att få sluta någon timma tidigare också! Tummen upp för det!
Ikväll blir det gymnastik också och det blir säkert skoj! Som vanligt!:)
Nu ska jag gå och fixa det sista!:) Vi ses.
KRAM ALVA ♥

Hello sunshine!

Hej på er sunshines!
Sitter proppmätt framför datorn efter ett litet kvällsmål efter gymnastiken, hehe:P På traänigen var det i alla fall roligt! Vi körde en rolig dans och sedan vårt coola lyft i friståendet:D För en timma sedan kom jag hem och nu är det dags för lite franska. Ska gå igenom några gånger så jag kan dem.

Dagens idag har varit väldigt rolig tycker jag! Även fast vädret har varit väldigt trist har jag skrattar och haft kul hela dagen! Lite pannkakor gör susen vettni!:P Hur många har jag ätit idag egentligen?! Haha:P
Roliga lektioner också!:D På syslöjden hade jag riktigt roligt med Fisen & Prutt nummer 1, haha:P Grymma tjejor!
Har eran dag också varit rolig?:)

Nu ska jag faktiskt göra läxan så jag kan dusha och sedan ha tid att kolla lite TV;)
KRAM ALVA ♥

Tänkte länka två små kmpisar här också! Den ena är Fjollan och den andra är till min Heliga makaroner, en griis kompis!
Fina bloggar har de båda två och bloggara är 100% värda att kolla in på:)



Fiiina!

Hemma nu med underbara Alvan min!

Heeej! ♥
Nu så sitter Alva och jag vid varsin dator och kollar lite olika bloggar. Vi har alldeles nyss ätit mellis och tänkte strax gå ut och hoppa lite! Super skoj!

Senare ikväll så blir det pannkakor igen och sedan träning i Björknäs. Fristående som på alla andra onsdagar.
Haha, jag vet verkligen inte vad jag mer ska skriva! Så det får väll räcka så här, kommer säkert ett videoinlägg sen också! 
Kram så länge! ♥

Morgonen nummer 3



HejHej!
Jag har vaknat upp inför dag nummer tre. Känns alltid så bra för efter den här dagen är det bara 1,5 dagar kvar till helgen.
Just nu måste jag faktiskt skynda mig rejält! haha:P Lite seg som vanligt, men nu får ha en bra dag!
KRAM ALVA ♥

Rakt mot tandborsten nu

Nu så säger jag god natt för det blir ingen mer bloggning för min del idag. Ska alldeles strax slå igen datorn och gå upp och borsta tänderna och sedan hoppa i sängs. Är trött nu! 
Imorgon blir det upp tidigt som vanligt och sedan dra iväg mot skolan, vanliga lektioner hela dagen. Sista lektionen är syslöjd vilket innebär att Alva och jag ska fortsätta på vårat lapptäcka som vi ska ha i sommar! 
KRAM och hoppas alla sover himlans gott nu! 



Up in the air




Bonjour!
Efter att ha gått igenom franska och engelska känner jag mig såpas duktig att jag får göra lite vad jag vill:P När jag kom hem från Sara satt jag lite framför datorn, åt middag och nu har jag allstå gjort läxan också. Perfekt! Tänkte tae n liten dush och sen dra mig mot min sköna säng (misstolka inte nu:P) och sova. Även fast jag har sovit ganska mycket de senaste nätterna är jag grymt trött, haha:P Men nog om det!
Imorgon blir det som vanligt en kort onsdag med endast 4 lektioner. Engelska, SO (tror jag), NO och slöjd. Tjejerna har syslöjd just nu och jag tillsammans med Sara håller på att göra två lapptäcken som ´´hänger ihop``. Kul!
Nej, nu ska jag dra mig mot dushen så jag önskar er en god nat!
KRAM ALVA ♥

Studsmattan är uppe!

Så nu är den äntligen uppe! Det var både roligt att sätta upp den och att hoppa .
Vi hoppade som sagt ett tag men sen blev det så kallt så vi gick in och värmde fötterna lite också hamnade vi här i soffan. Men nu ska Alva precis hem och jag ska strax äta. 
Hoppas ni haft en bra dag ! 

KRAM! 


Videoinlägg - Skulle laddats upp för någon timme sen men bättre sent än aldrig


Dagens



Nu drar jag till skolan! Vi ses i eftermiddag.
Ha en bra dag!

20/4 - 2010 07.47.07



Hur söta girls?! ♥

Hejsan Hoppsan!
Nu var det morgon igen och jag sitter som vanligt framför datorn och äter frukost:) Blev jordgubbsproviva idag, mums:p Vid 10 över ska jag iväg till skolan så jag har ganska gott om tid. Vanlig dag idag också men med en dubbellektion som vanligt.. Lite smått jobbigt men det brukar gå bra!:) Lolls, jag, Sara, Lova, Nikolina och Emma ska bara göra keynote idag på SO:n och det brukar bli ganska kul!:)

Just nu kollar jag igenom lite bilder på datorn och gör sm redigeringar. I eftermiddag tänkte jag ladda upp bilderna vi tog igår kväll:) ♥
Ha en riktigt bra dag!
KRAM ALVA ♥

H&M

Igår så beställde mamma och jag hem lite kläder från H&M. hann inte visa er det igår för jag skulle gå och lägga mig så jag visar er nu istället !

 


Nu har jag fixat det så ta er en titt !

Nu har jag fixat till det andra klippet här nedanför. Jag vet inte om vi hade glömt ta bort så det inte var privat eller vad som hade hänt men nu så kan ni även se Alvas klipp ! :)
Ville bara säga det ! 
KRAM! 

Rock´n Roll


Hejsan Svejsan!
Hoppas ni gillade filmerna här under ! Jag och Alva sitter inna vid stora datorn därfär alla dessa filmer/bilder kommer upp.
Vi har nyss varit ute och tagit en del bilder som så småning om kommer upp. Sker lite då och då !

Idag så hade vi inget matte-prov som jag ghade ställt in mig på. Skönt !
Fast det blir säker någon annan gång, fast denna vecka så står det på chemat att vi inte ska ha någon mer mattelektion. I och med att på torsdag ska vi iväg på skolbio på eftermiddagen och på fredag har vi läsdag halva dagen! MYSIGT ! jag har aldrig varit med om en läsdag. har lyckats missa verenda en.

Njut!



Vissa av er kanske redan har hört talas om Kalifornien. Det här är iallfall en dag för kanske ca 5 år sedan då jag och Alva spelade in lite olika filmer. För några månader sedan så visade Alva mig det här klippen och vi satt och skrattade i säker flera minuter och det är precis lika roligt varaje gång. Så nu får ni verkligen ta och njuta nu.
Detta kallar vi att bjuda på sig  själva!
På vissa ställen vet vi inte riktigt vad vi gör/säger men det är så himla roligt så man kan spela det om och om igen !
Ta er tid och titta på båda för det är verklifen värt det !




Ja, som sagt, det var några år sedan:P :D <3


Videoinlägg - babbel


Yess äntligen !

Nu kan jag det hyfsat bra!

Påväg hem till mig!



Nu klickade jag hem dessa söta små saker från H&M. Samma saker som jag tänkte beställa igår, men blusen tog slut så:)
Handduken och tröjan kommer om några dagar och blusen kommer i mitten av Maj:)
SUPER!


KRAM ALVA ♥

Dagen i sig






Hello people!
För ungefär 50 minuter sedan klampade jag in genom dörren, följd av Sara, efter ännu en måndag i skolan. Nu har vi precis ätit lite macka och fil och sitter framför datorn och gör olika saker som har med bloggen att göra:P
Vi har fått massor av nya besökare också! Grymt! Välkomna!:)
Jag tänkte fråga Sara ifall vi kunde fota lite nu? Är jättesugen på det! Nu vet jag hur man laddar in dem från systemkameran också så då får ni se dem direkt:P:D

På svenskalektionen hade Lovisa som satt brevid mig fått tillbaka sitt förtest så vi satt och pratade lite om det och så. Jag kollar upp och ser att alla sitter tysta och kollar på oss (inklusive vår lärare) och jag hoppar över till min plats och börjar skratta. Men Lovisa sitter kvar och pratar några sekunder innan hon också märker det! Haha:P Skrattade så jag grät!
Rolig har dagen i alla fall varit!:D
KRAM ALVA ♥

Dagens berömda outfit

Slänger in en snabb outfit innan jag ska fixa det sista och sedan dra iväg till skolan. Mår skjuts till Alva av mamma för där står nämligen min cykel. 
I skolan har vi matte prov andra lektionen, hoppas det går bra! 
 

KRAM SARA!!

Ett himla askmoln!



God Morgon!
Sitter här och är sur på någon vid namn Askmoln! Då för ju ta och försvinna nu! Jag som åker till London om 3 veckor, tänkt om det inte är borta då:(
Nog om det, var uppe tidigt idag så jag har klätt på mig, ätit frukost, packat väskan och fixat håret:) Perfekt! Vid kvart i kommer både Lova, Sara och Emma hit så cyklar vi tillsammans eftersom alla cyklar är hos mig, haha:P
Det är en vanlig dag i skolan som börjar med gympa och slutar med språk.
Får se vad jag hittar på efteråt, har ju ingen gympa på tisdag så jag måste inte göra det mesta av läxorna idag;) Det är skönt!
Nej, nu ska jag gå och fixa det sista. Kommer in en outfitbild efter skolan:)
KRAM ALVA ♥

Underbart!




Rastlös!? Vad menar ni?


Haha:P

HejHej på er!
Sitter med blesutsångest framför H&M:s hemsida och är såhääär när att klicka hem några små grajer!
Så fina!:) Men ska jag spara pengarna till London istället?! haha:P Gud va jag hatar sånt här! Hehe..
Jaja, sitter jag gör det och väntar på at maten ska bli klar.
Fortfarande soligt ute och ändå sitter jag här inne och trycker:P
Vad har ni gjort idag?:)
KRAM ALVA ♥

Sing for me

Hade inget för mig så tog några roliga bilder tillsammans med min partner ! 

This day


Saker som fick bli mina !

Heej! 
Idag har Alva varit riktigt duktig på att uppdatera vilket inte jag har varit! 
Denna söndag har jag spenderat tillsammans med min pappa på stan, vi har kollat i massa olika affärer och så åt vi lunch. Vi åt på någon restaurang buffé. Där fanns det bla sushi, så jag fick äta så mycket sushi som helst vilket var ett paradis :P nej men väldigt gott var det! 
Jag fick med mig lite saker hem. Ska visa det här nedan. Var riktigt nära på att köpa ett par skor inne på scorett som var på alhav priset och då kostade dem 250:- som var jätte snygga, lila var dem. Men det får bli en annan gång.
Båda två kostade 49:-
KRAM SARA

Bloggtrafik

Hej! Ville tipsa om en liten sida som gör att man får flera besökare! Bloggtrafik.se heter den och det är en jättebra sida där du, genom att kolla andra bloggar, får fler besökare! Kanon, eller hur!:)
Det är helt gratis att bli medlem och om du trycker på länken under kan du bli det direkt!:)
KRAM ♥

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=musikbloggen



Torsdagens mikrade wok



SHAKESHAKE SHAKESHAKE SHAKE IT



Oredigerade bilder från i Torsdags ♥

Försenad


Hejsan!
Det blev ändrade planer för dagen:) Vi åkte till Forum för att bror min skulle köpa vårjacka och vårskor. Jag fick med mig en försenad födelsedagspresent från honom (jag fyller år den 9:e februari). Han glömmer typ alltid att köpa presenter, haha:D Pappas födelsedagspresent också:P Men TACK:)
Vi köpte med oss mackor från ett fik hem och nu ska vi ut i solen och ha det mysigt! Ska nog fota lite, det ör så roligt när solen skiner!:)

KRAM ALVA ♥

In my head


Portträtt

We are the champions my friends
And we'll keep on fighting till the end
We are the champions We are the champions
No time for losers 'Cause we are the champions of the world

2010-04-18 @ kl. 11.06.33


I love U ♥

Hejsan! Kass uppdatering, jag vet. Men jag var borta hela dagen igår, Sara likaså:) Jag gillade i alla fall dagen, haha:P Rolig! :D
På kvällen träffade jag lite kompisar och hade en massa kul! Skratt, prat och 15, en bra kväll helt enkelt!
Nu sitter jag i soffan och är TröttTröttTrött! :P Sov inte så mkt inatt;) Skulle igentligen varit på gymmastik nu men hade inte ork till det idag. Det blir umgås med familjen, kanske en fika ute i solen:) Härligt! Så himla fint väder ute! Kanske blir lite affärer också, who knows?! Vi hade fått hem rabbatgrejer på lindex så jag ska kolla om jag hittar något där:)
Nu får ni ha en riktig superdag i solen! :)
KRAM ALVA ♥

Today

Hejsan!
Idag har vi tillbringat dagen tillsammans med Meja och Malin! ♥ Sara och jag cyklade till skolan och sedan tog vi bussen till Gustavsvik! De mötte upp oss i skogen sen gick vi hem till Malin. Vi tittade lite på gympa filmer och spelade tecknet!
Alva och jag KROSSADE de! haha kanske tog i lite som jag och Meja brukar göra! :P
Det blev även årets första hopp på en studsmatta! Vilket var kul! Efter ett tag skulle Meja hem och då fortsatte vi andra hoppa lite innan vi gick in och spelade lite rat on run! :D Roligt! Vi kollade bussarna och såg att vi var tvunga att gå. På vägen ner blev det lite FAIL! Haha:P

Nu sitter vi hemma hos mig med Lova och ska börja göra oss i ordning inför kvällen. Då blir det partyyy:P
KRAM ALVA ♥







Dagen var rolig!

http://cooolaste.blogg.se/

Videoinlägg - Trötta


Next dinner with werner and Eriksson

Yes, kommer ett videoinlägg strax puss ! 

Back to my place

Är hemma från träningen nu. Eller jag kom hem för ett tag sen. Träningen gick väll inte så jätte bra, körde knappt någonting. Men men, vi får ta nya tag tills på tisdag! 
Imorgon är det fredag, jippie! Fredagar är såå sköna! fast imorgon har vi multiplikationstest igen och jag har inte tränat något alls ! fast det brukar oftast gå bättre då jag inte har tränat :P  Men jag tror jag kör någon omgång på mult så man friskar upp minnet lite, haha :) ♥
Vi hörs imorgon! KRAM SARA
( Datorn är jätte seg så det blir ingen bild ) 

Frågor & Svar



Hejsan E!
Tack så jättemycket! Jackan är från H&M och kostar 299:-. Jag köpte min när det var 100 kr rabatt så jag fick min för 199:-!
KRAM ALVA♥


Videoinlägg - mat


Veckans blogg

Hejsan!
Vi är med i vekcans blogg på http://juliakg.blogg.se och vi skulle bli jätteglada om ni kanske går inte och röstar på oss!
Vi tävlingsbidrag 17, men det ser ni säkert om ni går dit och kollar!
PUSSS ♥



http://juliakg.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-deltagare.html#comment
http://juliakg.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-deltagare.html#comment
http://juliakg.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-deltagare.html#comment

Outfit


Måste dra!

BYE ♥


You left me

Lägg märkte till att nedersta grenen följer helsa Saras ben och fot!:)

GodMorgon allesammans!

Idag vaknade när jag drog up gardinerna var det ingen sol! Hoppas den inte har bjudit klart på sig själv och kommer fram senare! Ja, såg precis att det skulle bli +11 idag! Hoppas det är så.

Sitter och äter frukost och ska snart göra mig iordning. Vid 10 i kommer Emma förbi och så cyklar vi mot skolan. Första lektionen är franska följt av gympa och sen är det bara vanliga lektioner. Föresten fick vi tillbaka engelskatestet igår och jag blev jättenöjd:P Trodde helt seriöst att jag skulle ha massor av fel!:D

Men nu ska jag borsta tänderna och packa franskaböckerna!

KRAM ALVA


Frukost

Godmorgon ! 
Vaknade vid 7 ungefär då pappa kom in och väckte mig, men jag var så trött så direkt då jag kom upp så gick jag över till Pappas säng och lade mig där ett tag. Så nu har jag lite bråttom, men det brukar alltid lösa sig! 

Skola blir det som vanligt idag och även gymnastiken. idag ska vi springa, det var ett raf sen jag sprang så vi får se hur det kommer gå :P Fast jag tycker det är en bra start på träningen. 

Egentligen så har jag inte tid för att skriva nu så vi hörs i eftermiddag ! 

Ha en bra dag amigos ! ♥

You are my friend


Alva ♥ Converse

Idag när jag kom till gymnastiken och skulle ta av mig skorna stod det typ 5 olika färger på converse där. Ville ha alla, haha : D
Nu ska jag hoppa in i dushen och sen packa och lägga fram kläder till imorgon, som vanligt:) Sen ska jag sova. Ställer klockan på 15 min i 7 så jag hoppas jag är uppe strax efter det, för ovanlighetens skull:P
GodNatt
/ Alva

It is so easy

Alva och jag hade lite extra kul innan träningen idag!

Nu tittar jag lite halvt på drömmen om Italien samtidigt som jag gör detta inlägg.
Tänkte bara visa er lite bilder och säga att dagen har varit riktigt bra idag! 
Hoppas eran dag också varit det :) 
Men nu ska jag dra mig tillbaka mot tv:n. Ha en fortsatt fin kväll! 
KRAM SARA!♥

Shake it

Hejsan!

Kom hem från gymnastiken för ett tag sen och ska snart äta lite middag. I hörlurarna spelas We are the world. Så himla vacker låt! Ikväll blir det en tidig kväll. Var så himla trött igår och idag.

Idag var en kvinna vid namn Magda Eggens på besök i vår skola. Hon var en av de få som överlevde förintelsen. Hon berättade om det och sen fick vi göra ett litet efterarbete. Annars var dagen vanlig. På rasten körde vi 15, haha:P jag är så sjukt dålig på sånt egentligen, men idag vann jag en gång! glaad (haha:P)! Men jag råkade sätta mig i en lerpöl, smarta jag!

Men nu ska jag äta lite och så får vi höras sen!

KRAM ALVA ♥


Veckans Musik



Tycker den är så himla fin! Vad tycker ni om låten?
KRAM ALVA ♥

In my head


Hey soul sister - Train

Låten sitter fastklistrad i min hjärna och vill aldrig försvinna:P Men braa är den! :D

Det finns så mycket man vill ha, och det kommer aldrig ta slut !


.




Vilken redigering gillar ni bäst? Jag gillar helt klart mest den färgade;):P

Hejsan alla människor!
Har ni haft en bra dag? Det har jag verkligen haft! Roligtroligtroligt på rasterna och på lektionerna blev det några skratt! Härligt! På ena resten körde vi burken och jag blev dunkad varenda gång! haha:P Indy är duuum!♥ HAHA:P
Efter skolan cyklade jag och och Sara hem till mig och sen dess har vi suttit framför datorn.
Snart ska vi nog äta middag för vid klockan 6 blir det gymnastik mitt i ingenstans, bullerbyn eller något annat ställe som inte existerar:P
KRAM ALVA ♥

Outfit


I like it




Måste börja jobba nu, men kan inte släppa photoshop. Sista dagen på testmånaden, GAAH!

It is just my friend




Alla bilder från igår är fotade med Nikon D300 och allstå inte mobilkamera som det brukar vara:P;)

Hejsan!
Läxor, packa väskan, dusha och sova är vad jag har kvar att göra ikväll. Har precis städat rummet så nu ser det faktiskt ganska okej ut ;) Haha:P Har verkligen sett ut som det har varit någon form av jordbävning där inne eller nåt! Nu är alla kläder i garderoben, sängen är bäddad och småsaker undanplockade. Perfect!

Idag blev det tandläkaren en snabbis firad med lite glass. Sara var snäll och följde med mig så jag fick lite sällskap också. Vi fick skjuts hem till Sara och där blev det dator och bakning innan jag skulle hem till middagen.

KRAM ALVA

I think it´s cool


Videoinlägg - :P


Imorgon så blir det cykeln!

Det här blir kvällens sista inlägg. Nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. Imorgon har vi sovmorgon till fem i nio vilket är himlans skönt! Till skolan imorgon tänkte jag och några till cykla! Första gången i år! 
Har saknat då Becca varje morgon fick dra över min jacka över vantarna, och våran farttagare och när min kedja har hoppat ur! Äntligen kommer allt tillbaka :P Haha♥ En sak till som är så mycket skönare att man kommer snabbare till och från skolan. Då kan man ligga kvar dem där extra 5 minutrarna på morgonen. Och dem fem minutrarna är så långa då man ska ta sig upp varje morgon :) 
Sov så gott alla läsare ! 
Haha en bild på Becca och Ida någon gång i skolan ! ♥

Nikon D3000 ca 4000:-





I want you! :)

Different



Fotade med Nikon D300, Redigerade i Iphoto ©

Hejsan!
Denna fina dag har jag tillbringat med Saran. Efter gymnastiken åkte vi hem till mig och åt lite mat, tog en dush och satte oss vid datorn. Sen fick vi den brillianta iden att ta pappas systemkamera och gå ut i de fina vädret och fota:) Slutade med att av några timmar och några hundra bilder senare så var vi tvugna att slutaf ör Saran skulle hem:P Hade superkul och det blev en massa fina bilder;) Kommer upp de närmaste dagarna.
Nu ska jag gå och packa väskan och lägga fram lite kläder till imorgon. Har sovmorgon så jag ställer klockan på halv åtta. Skönt!
Nu på kvällen har jag kollat lite bloggar och kameror. Har hittat en jag mer än gärna skulle vilja ha och som även har ett superbra pris!

KRAM ALVA ♥

Melba.se 439:-




Shopping som aldrig kom upp

När jag åkte hem från Göteborg så åkte vi ju in till Borås och köpte lite grejor. Kom på att jag inte har lagt upp riktigt bilder på det än. Visade bara lite snabbt i det där videoinlägget så jag laddat upp det nu så får ni se lite tydligare! 

Skulle laddas upp för ett tag sen - Men men våran humor. Ps: ha ganska hög volym


Äta äta macka

Hellu !
Nu sitter Alva och jag och käkar macka. Eller just nu är det bara Alva som äter, jag har redan ätit fyra stycken :)
Vi ska strax ta varsin dusch, byta lite kläder och senda sätta i gång att baka! Några av Alvas grannar kommer hit på fika så då ska vi baka en tigerkaka. smarrigt !

Det blev bara en liten snabbis nu för att. VI MÅSTE DUSCHA !

Bajdå !


OLD PICTURE!!!!!!!!!! Grönan 2009, eller var det 2006?!! haha:P

Gymnastik

Godmorsning ! 

Väntar nu på att Alva ska komma så ska vi dra vidare till träningen. Har inte tränat på över en vecka så det kommer bli skoj! Slänger bara in ett snabbt inlägg för de borde vara här när som helst ! 
Ses då jag kommer tillbaka ! 
Du är bäst ! 

Vad jag fick med mig hem från Sickla

Idag var ju jag, Marcus och Mamma iväg in till Globen City. Där köpte jag tre tavlor som vi har satt upp på väggen i mitt rum. Blev super duper nöjd! Jag läger upp en bild på hur det ser ut imorgon efter träningen, ifall ni kanske vill se. Efter vi hade varit i Globen åkte vi ju vidare till Sickla. Där köpte jag ett linne. Har kollat på det ett tag fast det har inte blivit av till att köpa det men nu var tiden inne. Hade ett presentkort på Gina sen i julas som jag inte har köpt upp allt för så jag behövde endast lägga till 29 kr. Fast det bjöd mamma mig på :)                                           
Nu på kvällen har vi ätit god mat och spelat Buzz. Vi köpte ett nytt spel som vi hade spelat tillsammans med Ida och Viktor då vi var nere i Marstrand. Både Marcus och jag tyckte det var jätte skoj så vi gick in på Game Stop då vi var iväg idag och skulle se ifall det fanns. Men det fanns varken i Sickla eller i Globen men vi hittade ett annat mycket liknade spel. Så det fick det bli istället. Men det var minst lika kul tycker iallfall jag :) 
Nu ska jag göra i ordning mig och sedan hoppa i sängs för imorgon bitti är det träning. Ska bli roligt! ♥

Hur ser bloggen ut för er?

Ja, jag har ändrat lite i bloggen idag och igår och undrar hur den ser ut för er? :D

Annars sitter jag bara och kollar igenom gamla bilder och så. Det är riktigt roligt! Det är bilder från 2003-2010 så det är ganska stor spridning. Riktigt mysigt i alla fall!
H adet riktigt super! :D
KRAM ALVA



Welcome back!

A long time ago

Hejsan!
De senaste två dygnen har jag spenderat med Olivia, Felicia & Ebba :) I torsdags åkte jag till Felicia runt tolv och där var även olivia. Det var ju superfint väder så vi var ute och fotade, eller dem var, haha:P Jag fick i alla fall vara modell för en dag! haha:D
Vid 5 var det gymnastik så då åkte vi på den. Det var en rolig träning även fast jag inte fick till någonting, hehe. Alla dagar är inte mina dagar! Till exempel hur många bilder jag lyckades göra några konstiga förvridna miner! haha:P
På kvällen sov jag hos Felicia med Olivia och vi kom verkligen närmare varandra (bokstavligt talat, haha!!).

Klockan 10 i elva vaknade vi upp och åt lite frulls och sen kom Ebba. Då blev vi 4 så då spelade vi tecken. Det var GREAT! Vi kom lika tillslut. Ebba skulle iväg efter någon timme och efter det satt vi bara och pratade, skrattade och jag och Felicia lockade varadras hår. Hon blev finfin! På kvällen hjälpte vi till att laga lite mat där och Olivia åkte hem. Jag och Felicia åt lite förätt och sen åkte vi hem till mig. Där åt vi varmrätt och efterrätt, Talang och Solsidan sen blev hon presenterad för några av mina ´´kompisar``.
Nu har hon åkt och jag sitter ensam kvar. Idag ska jag hitta på någonting men får se vad det blir!

Har bara bilder från igår kväll och de coolingarna kommer upp snart! Annars tror jag att det kommer upp bilder på Felicias och Olivias bloggar för dom fotade en del, haha:P
KRAM ALVA



Dagens outfit

Svar linne - H&M
Jeans - Ginatricot
Svart/ vit randig tröja - Mammas
Ha en bra dag ! 

You are my angel

Tjenare ! 
Nu sitter jag vid köksbordet och chattar med älskade Kicki! ♥ 
Ska strax sätta mig framför tv:n och titta på talang och äta chokladpuddig, mumsigt ! 
Idag har jag inte gjort så mycket städat och gjort i ordning i mitt rum, fixat lite i garderoben och sånt där annat som behövs göra. 
Imorgon ska vi åka in till Globen City och köpa tavlor till mitt rum och kolla runt lite där. Men skriver mer om det imorgon istället! ha en fortsatt fin kväll! 

A sunny day is it today

Godmorgon ! ♥
Sitter i soffan med frukosten och datorn i knät och tv:n går i bakrunden.
Ska strax gå upp och tvätta av mig och fixa i ordning mig. Senare fram på dan kommer pappa och hämtar mig och Marcus och då ska vi åka iväg och träffa våra kusiner. med dem ska vi äta lunch och gå på någon annan grej. :)
Och senare ikväll så är det träning! 
Men nu måste jag springa upp och ta en snabb dusch så ses vi snart ! 
 
Bild tagen i Göteborg

Tidigt godmorgon av Sara medan Alva sover

Morsning !
Nu har jag nyss vaknat. Först kände jag att jag skulle somna om men det gick inte jag var såpass pigg även fast vi inte somnade fören klockan 1 igår. :P
Som sagt ligger Alva fortfarande och sover, vill inte väcka henne än så jag passar på att göra ett litet inlägg. ♥

Idag tänkte Alva och jag dra in till stan och kolla i lite affärer och kanske se på bio! Fast vi vet inte riktigt ifall det blir någon bio. Vi har inte kollat på några biljetter än.

Ikväll blir det myysssa hemma med mamma  framför tv:n ♥

Men nu ska jag ta och väcka Alva Palva, också köka lite frukost !

Ha en bra dag, vi hörs strax igen !
PUSS SARA

Alla dagar från 10.00

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1560651/images/2010/bild-3_79561042.png

Nu ska vi göra något annat så vi säger godnatt:)

Imorgon blir det mer av allt så kika in vid 10.00 och framåt så missar ni inget!


Jaha, idag var vår blogg visst inte bra



Var tog de andra 300 läsarna vägen:(



YEEES!!!



Skulle vara kul

Följ min blogg med bloglovin vettja;)



Angående anonym

Vill bara säga att det är så onödigt att kommentera anonymt! Snälla... När man gör det kan det bli så fel och man kan bli ledsen bara för att man tror att någon sitter bakom någon skärm och skiver vad *** den vill. Det är ändå hur lätt som helst att kolla IP-nummer så man vet vem det är!
Om vi inte känner er så spelar det ju ändå ingen roll och om det är en kompis så behöver ni väll inte vara rädda för någonting;) Ibland är det snälla och ibland onödiga och dumma kommentarer, men snälla, skriv vilka ni är istället för att vara anonyma.
Stå för vad ni tycker och sitt inte och var anonyma...

First one


Saran och Inez

Redigerad i Iphoto

Tjabba Tjena Hallå!

Denna soliga dag har jag spenderat med Inez. Vilket betyder att jag har haft det väääldigt roligt:P! Hon kom hit runt 12 och då åt vi lite lunch och sen tog vi med Santos ut i solen. Vi gick en bit och sen när vi gick förbi min gata igen så ville Santos hem så vi lämnade honom och gick vidare. Pratande om allt mellan himmel och jord! ;) Mycket skratt och även seriöst snack, vilket är ganska ovanligt för mig och Inez. Jag brister ut i garv hela tiden när jag är med den tjejen! :D Härligt värre!
När vi kom tillbaka installerade vi Sims 3 sammtidigt som vi spelade rebubble och sen körde vi sims ett ganska långt tag, haha:P Helt plötsligt var ju klockan 6 och Inez skulle hem, haha:P

Sen pratade jag med Sara och bestämde att Sara skulle komma hit och sova här:) Narre:P Nu är hon här så jag tänkte umgås lite med my girl;) hhaa:P
KRAM ALVA

Something







KRAM ALVA ♥

Hemma bra men borta i Göteborg bäst!

Nu sitter jag i bilen på väg hem från Göteborg, det känns alltid lika tråkigt att åka hem därifrån. 
Det är alltid lika roligt där.
Vi är strax hemma eller kanske om 30 minuter det beror på om det blir någon kö men det får vi inte hoppas på.
När jag kommer hem skulle jag ringa Alva så kanske vi hittar på något eftersom det inte är någon skola imorgon, såå skönt! 
Då vi åkte förbi Borås svängde vi av och åkte in till en liten galleria där som vi gick in och kollade lite i. Där fanns Eurosko som jag och mamma sprang in på eftersom jag har kollat på ett par gladiatorskor där på deras hemsida som jag jätte gärna villat ha som inte fanns hemma.Och där hittade jag dem! Gissa om jag blev glad! 
Jag köpte även en tjocktröja på Cubus som jag även tycker väldigt mycket om, så det lägger jag upp bilder på de då jag kommer hem. 
Vi hörs. PUSS


The same

En suuuper söt väska från Ellos.se som kostar 299-: tror jag. 
Skulle inte tack nej till den! 

Show me the sun

Morgon på er!

Solen
skiner idag ju! Gud va härligt! Vaknade för 50 minuter sen och när jag rullade upp gardinerna fick jag solen i ögonen, så härligt! :)
Nu sitter jag och äter frukost. Ska gå och fixa i ordning mig för om ett tag ska jag träffa Inez . Hon kommer hit och vi hittar säkert på något skoj:P Som vanligt allstå:P ♥ Ikväll kommer Saran hem också:) Får sen, kanske träffas ikväll beroende på när hon kommer hem men annars ses vi snart;)
Ja, nu ska jag inte sitta här och slöa utan gå och fixa mig! Vi Hörs!

KRAM


Haha




Inte Saras tur att vara i fokus, haha:P ♥

Bilder som glömdes bort

Hittade lite bildet från i vintras:) Jag och Sara lånade Pappas systemkamera och lattjade runt lite:P







To be contunued...

Bilder från helgen på Tokärr


Jag har tillbringat påskhelgen hos min mormor och morfar ute på landet. Har eldat, tagit hand om en massa djur och ätit massor av obligatoriskt påskgodis:P Har varit super!

På den näst sista bilden ser ni en livs levande get (!!) som är så dum mot de andra getterna att hon får stå i en speciell bur. Henns namn är Stina om jag minns rätt, haha:P
På sista bilder ser ni den extremt bortskämda hunden Sigge. Han börjar gnälla om ingen stoppar om honom när han ska vila, så himlans gullig:P Hihi!

Nu ska jag nog sätta på en film så ni får ha en fortsatt bra kväll! :)

Just nu sysselsätter jag mig med...


Randigt


Kom på att...

Jag inte har visat er bilderna från igår då vi eldade påskbrasa! 
Det blev inte så många bilder i och med att jag bara fotar med mobilen så man såg inte så mycket men men det är ju alltid något.

Idag har det inte hänt så mycket mer än att vi har varit iväg till kyrkogården och satt blommor på min morfars grav och nu ska vi strax äta. 
Senare på eftermiddan ska vi iväg till våra kompisar på i Marstrand och fika där, ska bli roligt! 
Yes, det är det som har hänt och kommer hända här hos mig, vad har ni gjort idag?

Bilder från delar av dagen!

Zingo försökte komma in genom katthålet :P

You Know That I Want You


Påskafton

Godmorgon igen!

Förlåt att det inte blev någon mer uppdatering igår. Först var vi ju iväg hos mina kusiner och vi kom hem vid kanske 6 halv sju och då skulle Marcus visst ha modemet så jag hade ingen tillgång till internet och han satt vid datorn nästan fram till kl. 8 och då började vi talang och sedan solsidan så, ja där har ni förklaringen till att jag inte har bloggat! :P
I vilken fall som hest, nu ska vi strax äta frukost här nere i bohuslän, har alldeles nyss varit ute och letat efter påskägg. I mina påskägg låg det 100 kr och tre trisslotter i och med att jag inte får äta godis.
Jag vann 25 kr på en av trisslotterna! jippie!
Senare fram på dan ska vi iväg in till Kungälv och kolla lite i några affärer och sedan kommer det några släktingar hit som vi ska äta påskmiddag  och elda påskbrasa med. Så imorgon om jag inte hinner idag så kommer det nog upp några bilder.
Det är ungefär det som kommer hända idag! Får se ifall det kommer in någon mer inlägg lite senare!

To be with you

GODMORGON!

Nu sitter jag i vardagsrummet och har nyss ätit frukost. Passar på att lägga in ett inlägg då det andra fortfarande sitter och äter.
Idag ska vi iväg till min kusin och äta lunch där. Sen vet jag inte riktigt vad mer ska göra mer kanske går vi upp till mossen. Senare ikväll så blir det iallfall solsidan, skoj! 
Det här blev ganska kort men jag uppdaterar mer senare idag! 
Ha det bra! 

The first and last day




Fina vänner men en fråga bara, vad gör du på andra bilden Kickan ? ♥ HIHI

HejsanHejsan! Påsklov, va sägs om det! Perfekt säger jag! :D

Nu ligger jag i sängen och bloggar, hehe, men gör ingenting annat. Kanske ska gå ner och kolla på Slumdog Millionaire. Har inte sätt den än;)
Imorgon bitti bär det av mot Götaland och mormor och morfar. Ska bli härligt att komma dit. Var lite för länge sen! Dem har en bondgård så det är alltid lika mysigt att gå ut till hästarna och katterna, eller kolla till fåren:P Men de sistnämnda kan vara lite läskiga:p hihi! En tradition där är att alltid baka så man får väll pressa in båda kaka och massor av påskgodis i stackars (tursamma?!) magen i helgen, haha:P Som ni förstår blir det såklart påskägg att leta efter.

Nu ska jag lägga fram kläder jag ska packa till imorgon. Men det brukar inte bli så svårt. Mjukisbyxor, några tröjor, tjocktröja och pyjamas. Man behöver inte precis vara finklädd där:P
Ska säga grattis ännu än gång till Felicia som fyller 14 år idag! Kika in på hennes blogg vettja!

KRAMKRAM

Göteborg

Tjabba!
Nu sitter jag i bilen påväg ner till Göteborg. Ska hälsa på min mormor och Brittan! Ska bli jätte kul♥
Det känns som det var jätte länge sen vi träffade dem!

I skoan idag hade vi engelska prov det käns som det gick hyfsat bra men vi får se efter påsklovet.
Efter skolan fick jag ett litet påskägg av Lova♥ och i det låg det två tuggummipaket eftersom jag inte får äta godis :P
Tack så jätte mycket Lova söto!

Nu finns det inte så mycket mer att skriva så hoppas ni haft en bra dag och kommer få ett roligt Påsklov för det tänker jag ha!

RSS 2.0