SAKNAR


Dagens outfit både från ute och inne


Svara byxor från Ginatricot
Vitt linne BikBok
Randig tröja Alvas men från Ginatricot

Flera bokstäver


Just nu!
Sitter jag och äter mellis eller mjölk o flingor. Strax måste jag börja med läxor, har prov på torsdag så jag måste repetera lite. Sen är det ju spanska också.
Skolan var som vanligt förutom att det luktade blää på vissa ställen eftersom det brann i helgen :S
Juste, på vägen hem från skolan prtatade jag och Lova om en grej som vi får se blir av! :) Hoppas det, vi måste prata lite med våra föräldrar först :)
Men nu ska jag börja med läxorna, kram!

Tjugoåttatusenniohundrafyrtiosju


TJAAAA!

HejsanTjolahoppsan! Vart en kul dag idag! Sara hade visst berättat det mesta. Fast till skillnad från henne var jag inte med och tränade, kände mig fortfarande lite förkyld så jag låg på sidan och pratade med skadade människor (lät lite kul).
Hela dagen blir ju bara så himla mycket bättre när man har solsidan att se fram imot. Bara några minuter! Så himla bra program, en lugn favorit! Första avsnittet denna säsong hade 2,5 miljoner tittare! Gaaanska sjukt! Men nog med fakta, dags att verkställa eller nått.
Hare gott!

Trassel


Heej!
Denna söndag började först med träning då jag blev upphämtad av Sara Wå. Träningen gick sådär, inte sådär jätte bra men heller inte dåligt. Alva och jag gick ca 20 minuter tidigare för vi skulle hem och hinna äta och duscha innan vi skulle iväg igen. Hade drygt en halv timme på mig att duscha och äta. Men jag vet inte riktigt vad jag gjorde  för när jag var klar med att ha duschat så var klockan runt fem i halv ett. Fixade lite nudlar,fast jag fick aldrig riktigt i mig dem. Haha, för Alva ringe ungefär halv och sa att dem strax var där och att jag skulle sätta på mig ytterkläderna. Så jag fick en bra ideé att jag skulle ta med mig nudlarna i en flaskskål med lock. När jag hade hällt i dem och skulle precis sätta ner den i väskan så flög locket av och alla nudlar åkte ner på golvet :/ Så jag fick inga nudlar överhuvudtaget!
Men på bion fick man massa godis,MER och chips så jag klarade mig ;P Filmen var faktiskt jätte bra! Nästan i slutet av filmen så var det en sån där jätte lugn scen när det var knäpptyst och då skulle jag trycka ner handen i en utav påsarna med godis, men jag fick inte upp den så jag höll på o prassla hur länge som helst. Men jag var helt inne i filmen så jag märkte inget fören Alva började skratta! :) Haha!

Mamma skulle hämta upp oss men det tog ett tag innan hon kom så vi gick in på Zara och hittade världens sötaste klänning!!! Egentligen var det nog en blus fast den fanns bara i XL kvar. Men den blev en hur fin som helst sommarklänning!! Fast det kändes inte helt rätt så vi får se ifall vi hittar något lite mer perfekt näramare sommaren istället.

Nu är Mamma ute på Zingo sen när hon kommer in igen tror jag hon börjar med maten. Efter det blir det Solsidan! Men nu ska jag sätta på Gossip Girl och se något avsnitt. Ha det bra! KRAM SARA

Ingenting



Godmorgon! Är uppe för att sticka iväg på gymnastikträning om några minuter. 3 timmar, sedan hem och iväg igen. Jgg och Sara ska nämligen iväg på galapremiären av Trassel! En liten tradition för oss att gå på tecknade filmer. Dem förra var Bolt och Prinsessan och Grodan. Faktiskt kul att kolla på sådana filmer, annars ser jag dem aldrig.
Ikväll blir det såklart solsidan (yeaaaah) och lite sånt.
Ha en bra dag!

For the record



Hemma hos sara nu, kommer upp en video snart!:)

Gårdagarnas



Jag: Blus - H&M, Kofta - Mammas garderob, Halsduk & Jeans - Gina Tricot
Sara: PIPPIIIITRÖJAAA - Holebrook

Lite halvsnygga bilder från igår, fulaste och snyggaste tjejen i ett ljushårigt paket och pippitröja, du är bäst!

Färger


Från Cubus & HM

One hour


Ca klockan 07.00

Ca klockan 08.00

Oredigerat

Den Tjugonionde Januari Tvåtusenelva


Bild jag tog snabbt igår morse.

Godmorgon, eller kanske goddag, haha! Har varit vaken ett tag. Suttit vid datorn ätit lite frukost och bara tagit det lugnt.Idag tror jag det blir en hellugn dag. Ska iväg till byggole och välj väggfärg till mitt rum, fixa en grej i forum och kanske börja flytta ner till undervåningen (eftersom byggarna ska börja måla i mitt rum i veckan). Får se om det blir något annat också.
Igår hade jag en rolig eftermiddag med Sara och Lova, skrattade pratade och tog det allmänt lugnt några timmar efter skolan. Imorse så jag lite överallt att det har brunnit på skolan !? Får se hur det blir på måndag.
Hörs senare!

Lördag



Hej! Nu har jag precis duschat som jag inte har gjort på väldigt länge :S
Idag ska jag bara vara hemma och fixa inne i mitt rum och hjälpa mamma nere i arbetsrummet. En fixar dag alltså.

Ikväll blir det jätte jätte god middag sen bara godis/chips framför tv:n! Ha en bra daaaag! Kram Sara

Layers


Bild ur arkivet. Förra året när det blev varmare ute men stora snöhögarna fortfarande var kvar, låg vi på våra jackor och kollade på solsidan på rasterna. Längtar tillbaka!!

Hejsan! Skolar var väll sådär idag. Helt vanlig, ingenting speciellt liksom. Börjar bli lite segt, är sugen på något nytt! Fast man kan ju tänka såhär; 4 skolveckor kvar till lov!! Då känns det faktiskt helt okej.
I eftermiddag har Sara och Lova varit här med mig och vi har kollat på Toy Story 3. Säger bara en sak, se den! Dem försvann precis, men snart hämntar jag och mamma upp Sara igen. Vi ska iväg på myskväll med gymnastiken. Snacka lite framtid, sen kolla på film och mysa, låter bra tycker jag!
Ska skynda mig lite nu, hörs!

Gånger två

Jeans Ginatricot / Vitt linne BikBok / Långärmadtröja Zara / Halsduk Zara / Klocka Teknikmagasinet

Ändrad julklapp!




Jätte suddiga bilder jag vet men jag orkade inte ladda över från kameran så jag tog med mobilkameran istället.
Nu får det se ut såhär ;)
Två koftor bytte jag ut mot t-shirten som jag fick utav mina kusiner i julklapp. De kommer från Mango och blev tillsammans runt 300 som t-shirten hade kostat. Enkla men är väldigt nöjd iallfall ;)
Mössan köpte jag i lörsdags som jag glömde o visa. Kommer från BikBok och kostade 19 kr!!!



do did done


The sad truth about me, haha! Typ 9 tiondelar av mina bilder ser ut såhär, smått sorgligt!

Tjapp! Har precis tryckt i mig massor av mat och en semla, haha. Mätt tjej! Det var en rolig eftermiddag hos Sara, vi pratade lite mer senare. Fast oftast är vi med varandra för sällskap och sitter tysta brevid varandra, måste se riktigt roligt ut utifrån. Enstaka frågor någon gång ibland, annars helt tyst, hahah!
Igår gick det sårdär med detdär lägga sig riktigt tidigt, somnade vid 11 tiden i alla fall. Tur att jag hade en timmas sovmorgon imorse, fick alla fall sova nästa 9 timmar, om ni undrar alltså;)
Imorgon kväll ska vi ha myskväll och framtidssnack med gymnastiken istället för träning. Ska bli riktigt mysigt tror jag. Eller det blir alltid kul med tjejerna!
Tror inte vi hörs mer idag, så godnatt!

GALEN


Åhh, Saaaknar som bara den! ♥


Heelluu!
Nu är vi hemma hos mig och själv sitter jag framför datorn och äter lite mellis och Alva läser några tidningar.
Kommer nog forstätta så ett tag om inte något annat vill hända ;P
Skolan var i alla fall som vanligt, vi slutade vi halv fyra eller 20 över tre.
Det har varit rätt tyst i säkert 10 minuter också händer ...

Alva - Nyser
Sara - Sitter tyst
Alva - Vad säger man ?
Sara - Prosit!
Alva - Sitter tyst
Sara - Vad säger man ?
Alva - Tack

Tyst igen! HAHA ;)
Men vi hörs igen senare! Kraaaam Saara!

Ännu ett svar


Svar; Jag vet inte riktigt hur lång tid det tar, men säkert är det i alla fall att beställa där ifrån. Skulle tippa på någon vecka eller två eftersom man beställer från USA, fast jag är inte alls säker. Kan vara mycket längre, eller mycket kortare tid. Det är inte så jättedyrt precis, en tjocktröja kostar runt 400, en T-shirt 200 och en klänning runt 400-450 kr. Mer exakt kan du ju se på deras hemsida här. Hoppas du är nöjd med svaret, kram!




Godmorgon!


Nu kan jag äntligen börja använda min klocka som jag fick i julklapp, har varit förstoooor! ;)

Hade ställt klockan på 07.20 men sen somnade jag om och sov 45 minuter till. Så sköönt! har sovmorgon till 9.10.
Skolan blir väll som vanligt antar jag, hoppas Niko och Sofieeee är friska idag!

Efter skolan ska jag hem och följa med Mamma för att först släppa av Marcus vid träning och sen ska vi till Forum och lämna tillbaka en tröja som jag fick i julklapp, hehe ;P
I måndas var jag där och försökte lämna tillbaka den men då jag det inte för jag vara någon dag sen men igår när mamma skulle pröva igen så gick det! Jätte bra att det går o byta ut den men ändå lite irriterande! :S

Har en liten bit av mackan kvar sen är det bara o borsta tänderna och gå till skoolan. Ha en bra dag! Kraam Sara!

What if


Nikon D300 AF-S Nikkor 24-70mm

Heellue igen! Blev ingen gymnastik för mig och eftersom alla läxor är klara har jag bara kollat på film, ätit och tagit det lugnt de senaste timmarna. Tänkte kanske att jag skulle gå och lägga mig (läs gå runt lite i en timma och somna om två). Skulle vara skönt, fast förra gången gick det ju inte så bra när jag skulle gå och lägga mig såhär megatidigt.
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag! Kram Alva ♥

This day

A&F skjorta - Crockerjeans


Herkules


Några bilder som får mig att längta så himla mycket till sommaren!

Heej! Jag är hemma från skolan och tar det lungt med mellis, dator och TV. Det är gymnastik om en timma fast jag får se om jag kan gå, är nämligen lite förkyld.. Får se. Det blev Herkules filmen vi kollade på på SO:n och på sista lektionen fick jag klart alla läxor, så himla skönt!
Om det inte blir någon träning ikväll planerar jag att kolla klart på 2012 som vi spelade in igår kväll, och vid 6-tiden kommer pappa hem från Frankrike där han har vart i några dagar.
Ttyl ♥

Var har jag köpt mina Abercrombie&Fitch saker


Svar; Min röda skjorta och mjukiskläderna fick jag i julklapp av mamma som hade beställt dem från USA på deras hemsida. Den andra skjortan köpte jag i London förra våren och sen har jag en pyjamas (haha) som min pappa köpte till mig när han var i New York. Alltså säljs dom inte i Sverige.
Tack så mycket! Hoppas du fick svar på det du ville veta, kram!


Loka




Heejsan! Som vanligt försov jag mig imorse, haha. Som tur var var mamma hemma så hon kunde skjutsa mig. Är på riktigt gott humör, jag och Sofi a fick verkligen till våran luftballong på NO:n och nu ska vi upp och kolla på film på SO och efter lunch är det bara projekttid vilket är riktigt soft!
Lev lugnt, kraam!

Nying



Den här skjortan var det ända som tillsut följde med hem från Zara i lördags. Kostade 249:-
Är jätte nöjd! :)


Dagens


Strumpbyxor från Lindex eller HM ;)
Linne från Ginatricot
Blus från Lindex

Svar

Svar; Den kommer från lagarconne.com och kostar 115$ :)


Vilken tröja skulle du bära till shortsen?

Själv kan jag inte bstämma mig.... men vilken tröja skulle ni ta?

What's in the bag?



Vad som finns i påsen kommer snart!

Dagens outfit

Crockerjeans - Weekdaylinne - A&F tröja

Små spår i snön



Vår veranda verkar vara en ganska traffikerad fågelväg.

Heellue! Sitter hemma med ont ib halsen och lite huvudvärk. Kunde inte vara med på gympalektionen men annars var dagen som vanligt. Har lite läxor att göra, om jag får dem gjorda nu har jag ju faktiskt inget resten av veckan. Skulle vara skönt för omväxlings skull!
Dags för mig att göra en riktigt stor kopp te och några mackor, krypa ner under en filt och hoppas på att blir frisk tills imorgon. Har två tidsinställda inlägg för i kväll och något mer kanske vi hörs, kramar Alva!

White as snow


Några frostbilder från igår. Det är fågelspår i snön, såg att det var lite svårt att se, hehe;)

Godmorgon! Äter lite frukost och snart bär det av mot skolan. Tror att det blir en helt vanlig dag. När skolan tar slut skulle jag tro att det blir lite läxor så det är ur världen.
Ha en bra dag!

Frost


Tog några bilder förut, detta är inte favoriten, den kommer upp imorgon;)

Heej! Var riktigt mysig kväll. Lite affärer, massa mat och en ganska bra bio! När jag kom hem satte jag på solsidan och skrattade lite åt det, haha:D Tänkte gå och lägga mig nu, så blir jag riktigt pigg imorgon, kraam Alva

Love and other drugs



Heej! Hemma från träningen, kände mig mig lite dålig så jag körde mest styrka. Snart ska jag iväv med några tjejer på bion ovan. Tänkte kolla lite affärer, äta middag och kolla på bio. Riktigt mysigt! Vi hörs senare. Hoppas ni har haft en bra dag, kram alva!

Lördag med Lova


Gammal bild på Lova och mig
HeeeeJ!
Idag har jag varit med LOOOOOVA! :D Hon kom till mig runt halv ett kanske det var. Vi hade bestämt att vi skulle till Forum. Så där var vi hela dagen. Det har varit en kanooooner dag!
Jag tror nästan halva tiden vi var där var vi inne på Zara. nej men väldigt länge i alla fall. Vi hittade jätte mycket fiint!
Så mycket fint som jag hittade i dag på olika affärer har jag nog aldrig hittat förut men det blev endast en skjorta och en mössa från Zara och BikBok!  Är jätte nöjd efter allt ;)

Dagen var i alla fall jätte jätte rolig men jag orkar inte berätta allt! Lova är bäst no protest!! :D
Visar senare kanske ikväll eller imorgon de nya grejerna, för nu ska jag titta på Fångarna på fortet! KRAM SARA

JEANSJACKA!


I tisdags när jag kom hem från träningen så visade mamma mig denna som hon hade köpt när hon var i Gustavsberg! Åhh, jag blev så glad!! :D Tacckk så jätte jätte mycket Mamma!!
Jag vet inte riktigt vart den är ifrån en jag tror det var Lindex ;)

Goodmorning world


Jag på nyårsafton.

Godmorgon! Mamma väkte mig runt 11 idag, så himla skönt att sova 11 timmar. Var helt död igår kväll. Blev en lugn kväll framför Let's Dance. Vet ni föresten att jag känner Figge, han som är så bra:, haha:D
Idag ska jag och mamma iväg och kolla lite grejer till mitt och deras rum. Vi ska ju renovera på övervåningen och jag ska göra om mitt rum. Får se om jag hittar någonting.
Annars är jag lite osäker på vad jag ska göra, antingen vara hemma och ha en tjejkväll med mamma som vi har pratat om, eller så ska jag sova över med Anna och Felicia. Får se lite.
Hörs senare!

Dagens


Jeans från Ginatricot / Blått linne från BikBok / Tjocktröja från Cubus

TIPPPPPPPPSS




Från HM


Lite närmare bilder på min nya tröja som vi beställde i söndags från hm. Den kom igår! Är jätte nöjd, har velat haft den så länge och nu är den min! ;P

I brist på annat


Om idag!




Från idag!
Dagen började med att jag och Lova kom försent till första lektionen. Vi hade prov/förhör på SO:n, vet inte riktigt hur det gick varken jätte bra eller dåligt.
Efter skolan följde Lova & Alva med mig hem. Vi tittade på film, satt vid datron, fotade lite och sånt ;) Det var iallfall jätte kuuul!
När dem hade gått hem åt jag middag och laddade över bilder. Nu har jag precis satt mig framför tv:n med dem andra och ska titta på Let´s dance och äta chokladbollar! :)
I pausen lägger jag upp fler bilder på nya blusen jag fick hem igår! Kram Sara!

Ny grej


Jeans - Ginatricot / Linne från HM / Tröja från HM ( NY!!! Fler bilder kommer senare! )

Matchande outfit till sommaren

Allt från H&M, kaaaanske lite för mycket, eller vad säger ni?

 

UPPDATE: detta var ett litet skämt från våran sida;)


Dagens outfit



Jeans Ginatricot - Linne från BikBok - Skjorta från JC - Armband från Egypten & HM

"The meaning in all the bad dreaming"


En liten bild jag tog på några gamla ramar från indiska.

Morning! Hittade rubriken på denna och tyckte den lät så bra så jag tog den;) Kolli in på den föresten, riktigt bra blogg! I alla fall, sitter och äter frukost och ska snart iväg till skolan för några lektioner. Fick sitta uppe ett tag igår för att fixa klart en grej så jag är väldigt trött. Får se om jag följer med Sara eller bara går hem och vilar efter skolan.
Oj, klockan var ganska mycket, haha!
Ha en braig dag!

Dagens



Nu ska jag duscha, hinner inte skriva!

Even better than best!



Heej! Hemma från en riktigt rolig träning! Körde flera nya saker och allas humör var på topp! Dags för något som sänker humöret, läxor.. Men ju fortare jag börjare, desto tidigare blir jag klar ju!
Godnatt, kram Alva

Gårdagens



Blusen är mammas och om jag inte har helt fel är den från MQ. Dags för mig att byta om för träning innan Anna kommer hit och vi åker iväg till tjottahejti!
Harebraaa!

Make a difference


Gammalt på mig och Sara.

Heej! Sitter och gör lite franska just nu. Skoladagen har varit som vanligt och jag gick hem hit själva efter skolan. Om ett tag bär det av mot gymnastikträning och ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt! Jag har inte fotat dagens men gårdagens outfit, kommer upp snart.
Ttyl ♥

Monday



Första dagen på den nya veckan


Min lilla gosing som måste ha på sig tratt för tillfället :/

Helluu!
Sen jag kom hem från skolan har jag nästan bara suttit med läxor. Fast innan så gjorde jag i ordning lite mellis som inte bestod utan fil eller macka som det brukar göra. Jag gjorde istället fattigariddare med Keso! Det var JÄTTE gott! :D
Men i alla fall är klar med matten har tränat på engelskan och även på spanskan!
Strax blir det också middag sen kanske jag sitter ett tag framför datorn eller kanske tv:n ;P Kram Sara

Hemma


Tre gulliga tovade hundar och en  häst som mormor min har gjort:) Fick så brevid Dala(rö)hästarna.

Hej! Är nu hemma med goda nyheter. Har ju haft natttandställning i 1 år och 2 månader och nu är det klart! Eller jag ska ha den några gånger i veckan ett tag till men själva "tandförflyttningen" är klar!! Är så himla glad! Har varit väääldigt jobbigt till och från.
Dags för mig att hjälpa mamma med gulashsoppan och sedan ska jag ta tag i matten, fota dagens outfit (känns så konstigt att säga så, haha) och ...... ja, har ingen aning, hörs sen!
/Alva

On My way (mobilblogg)

Heej! Har precis slutat skolan och hoppat på bussen för att åka till tandläkaren i stan. Skolan var som vanligt, helt okej! Mamma lovade att köpa något och äta innan hon hämtar upp mig senare och när jag kommer hem blir det veckans läxor för min del. Hoppas jag hinner med lite roliga saker också! Hur har eran dag varit? Kraam Alva

Inte som jag tänkte mig



Godmorgon! Somnade i alla fall vid 11 tiden igår, vilket var helt okej faktiskt!  Måste snart klä på mig och sånt så jag kommer iväg till skolan någon gång. Efter skolan åker jag till tandläkaren så jag kommer hem runt 17-17-30.
Ha en riktigt bra dag!
Kram Alva

Kan inte bestämma mig!



Ända sedan jag (Alva) såg denna på H&M:s hemsida för några veckor sedan har jag varit helt 100 på att jag ska köpa den, har också varit väldigt nära flera gånger men vet verkligen inte vilken färg! Kommer väll sluta med att jag beställer båda...
Men vilken tycker ni är finast?

Solsidan



Nu har Solsidan börjat så jag skriver det här inlägget väldigt kort.
Nyss besällde mamma och jag hem en tröja från hm som kommer om några dagar, visar er den då! ;)
Men nu måste jag gåååå!! Hörs imorgon igen! Kram Sara!

New York



Idag hade jag på mig denna T-shirt från BikBok.

S u n n y s i d e


Tänk när det ser ut såhär utomhus!

Heej! Var riktigt kul att träffa Lollo! Vi spelade Sims, fotade helt störda bilder och pratade, cool tjej! Har ätit lite middag och snart är det dags för SOLSIDAN! Som jag har längtat! Gissar att ganska många av er ska kolla på det, eller?
Satsar verkligen på att gå och lägga mig stört tidigt ikväll (typ nio) så jag vet inte om vi hörs. I sånna fall, godnatt!
Kraam Alva

Blåser i mina ögon


Hej!
Har precis hållt på med en grej men det blev inte så bra så jag strunta i det.
Men nu ska jag strax äta middag. Sen vet jag att jag ska sätta mig framför tv:n och titta på SOLSIDAN! :D
Det är så kul att det har börjat igen!

Imorse så tände mamma ljuset och jag sa dirket släck släck vad gör du!!!!Jag trodde det var mitt i natten men då var klockan nästan 08.00 så jag skulle gå upp och iväg till träning. Men det var kul, fast jag var rätt trött!
Hörs igen senare tror jag.
Kram Sara!

Söndagens klädsel


Regn, slask och plusgrader



Heej! Ute är det helt plötsligt slaks och regn, kan det inte vara varmt och sol istället för varmt och moln?
Jag har dushat, ätit och klätt på mig och är helt redo att bege mig till tjejen ovan. Ska blir galet roligt! Är på gått humör, dels pågrund av att jag har nått roligt framför mig och på grund av att det var en väldigt rolig träning! På styrkan körde vi staffetter och jag skulle bära Anna (Hon är sjukt kul hon!) på ryggen och ramlar med henne över mig! Vi kom gaanska sist, haha! Alla gympatjejer är verkligen så himla härliga och gör alla träningar bra!
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare, kram Alva ♥

Sleep tight



Nu går jag och lägger mig, Sovgott!
Kram Alva ♥

Tillsammans med mina chinos



Byxorna såg ganska konstiga ut på bilderna såg jag nu... Aja, vilken "outfit" gillar ni bäst?

A little bit of my love


Försenad julklapp, TAAAACK MAMMAAA!!♥

New pants



Zara 199kr REA

(ja, det är likadana som Sara har:P)

Dagens Outfit


Nytt i Alvas garderob


Äntligen


Längtarlängtarlängtar till våren kommer!

Har äntligen hittat sladden, snart kommer lite grejer upp!:)

Ilandsproblem (mobilblogg)

Hej! Har precis ätit lite middag. Innan maten fotade jag outfit, nya grejer och massa annat och så är överladdningssladden såklart borta!! Ganska irriterade! Har lite godiscravings så jag sitter och riktigt proppar i mig godis, haha! Men alla har väll sånna dagar? Nu måste jag göra ett ryck med kamerasladdsletet så ni får se grejerna någon gång;) Hörs snart, kram Alva

Nya linnet från Ginatricot


49:- REAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Veckans länk hos...

Vi är med och tävlar om att bli veckans länk. Om du också vill vara med och tävla så kan du klicka här! :D

In the end


Redigerad bild från idag

Heeej!
Klockan har redan blivit 18.00. Idag blir det en utav mina favoriträter till middag, vet inte vad det heter men det är väldans gott i alla fall. Vet inte när Mamma ska börja med maten men det dröjer nog inte så jätte länge till, inte för att jag är speciellt hungrig men ;P

Idag har jag bara varit hemma halva dagen, inte gjort speciellt mycket. Suttit vid datorn, varit ute med Zingo, fotat lite och ja lite sånt. Men sen efter lunch åkte vi iväg till Forum. Det var faktiskt inte så mycket folk, det brukar ju vara hur mycket folk som helst där på lördagar. Jag köpte ett linnte från ginatricot som jag visar bilder på senare.

Imorgon ska jag upp tidigt eftersom det är träning. Sen så vet jag inte riktigt vad som händer men det får vi se då.
Vi hörs igen senare! Kram Sara


Dagen som gått


Förlåt för tråkiga och gamla bilder, ska fota snart igen och i februari blir det fotokurs och då blir det väldigt mycket fler bilder!

Hejsan! Har vart iväg och flängt hela dagen. Vi ska renovera övervåninge (mitt rum ikluderat) så vi har kollat på tapeter, golv, mattor, gardiner, you name it;) Bestämt hur mitt rum ska se ut, ska visa lite någon annan dag. Nu har jag gjort varm mjölk och sitter och väntarpå att mamma ska massera mig. Hon sa nämligen "Om du gör tio tricks med Santos, masserar jag dig i tio minuter" Bra deal för mig, inte lika bra för henne vilket hon kom på lite senare, haha! Hon är kul:D
Kanske jag ska ta ett ryck och visa upp lite nya grejer ikväll. Blir hemma, vi tänkte hyra någon film, köpa godis och ha en myskväll. Måste ju upp tidigt imorgon för gymnastiken.
Var föresten ganska kul igår. Alla som jag pratade med igår fick nog höra hur otroligt trött jag var och här har ni beviset. När jag kom hem satte jag mig i soffan, pratade med pappa, åt mellis och satt vid datorn, men sen blev jag så trött så jag la mig ner, somnade och vaknade igen halv åtta på kvällen, trött man kan vara!
Hörs nog senare, kraam Alva!

Varmrätt och Efterrätt




Så, nu känns det som jag har suttit och försökt få ihop det här i evigheter och nu är jag äntligen klar! Blev inte så noggrant på vissa ställen men aja nu får det vara så.
Bilderna visar i alla fall vad jag lagade för middag och efterrätt igår! Det blev faktiskt jätte jätte gott! :D

Bilderna och ja allt fix är gjort av mig men närmare recept hittar ni här:
Varmrätten
Efterrätten

(Glömde skriva till efterrätten att i mitten så vart det vanlig vaniljglass ;) )

Inte så speciellt


done


Jaaa!! :D


Idag kom filmen som vi hade beställde i måndags! Så nu ska jag sätta mig i sängen och göra i ordning lite mellis!! :)
Kram! Sara

I Almost fall asleep



Heelloo! Har varit för trött i skolan idag, nästan ilamående trött... Därför sitter jag (Alva) hemma ensam och halvsover nu, haha! Musiken rullar i bakgrunden och på klädhemsidor, bloggar, fb och blogg.se är uppe. Har hittat några små grejer på H&M och hur perfekt är det inte när man har rabatt där nu, kanske ska göra en liten beställning.
Igår var jag en snabbis i forum och lämnade tillbaka en trasig (!!) blus och köpte en jacka istället, ska visa lite nytt snart!
ttyl ♥

Test

Heej! Just nu testar jag bara ett blogginlägg från mobilen, får se om det funka!

Back to black



Nikon D300, oredigerad.

Heej! Ska alldeles snart gå iväg till skolan, fredag! Veckan gick faktiskt riktigt fort! Jag och Sara ska hålla i gymnastiklektionen idag, ska bli kul... Eller hoppas det!
Vet inte vad jag gör efter skolan men hörs någon gång, kram Alva ♥

Ingen bild


Godmorgon!
Har precis ätit upp frukosten och ska bara snabbt skriva detta inlägg innan jag ska hitta något att ta på mig sen packa gympakläder och borsta tänderna.
Idag slutar vi 13.20. Då ska jag nog bara hem tror jag för sen när mamma kommer hem ska vi iväg och handla mat. Ikväll ska jag nämligen göra middag till min familj. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska laga men har några förslag ;)

Men ska åka om drygt 20 minuter så jag måste skynda mig lite. Ha en bra dag! kram Sara

En julklapp



Ååh, den här parfymen var en utav mina julklappar som jag fick. Den luktar verkligen hur gott som helst!
Ni vet säkert att jag hade önskat mig den eftersom jag tror jag skrev om den ;)
Tack så jätte mycket Mormor är super nöjd!!

Jag vet inte ifall jag orkar lägga upp alla julklappar men de kanske kommer upp lite då och då ;) Får se

Dagens outfit


Sen shopping från mellandagsrean

La aldrig upp det jag köpte på mellandagsrean, men vad är det man brukar säga Bättre sent än aldrig ;)

Vit vanlig långärmad tröja från Zara     79:- REA

Tjocktröja/kofta från Intersport    200:- REA  Hade tittat på den innan jul men då kostade den 400:-

Mörkblå chinos från Zara    Kommer inte riktigt ihåg vad de kostade men tror det var 249 eller 279 spelar inte så stor roll REA var det i alla fall ;)


The day berfore the day



Heej!
Har precis laddat över bilder från kameran till datorn, så strax kommer dagens outfit och lite nya grejer som jag inte visat än! Ska bara klippa till lite grejer först som jag gör på den andra datorn.

Senare ska jag äta lite innan det är friståendeträning.
Imorgon är det ju fredag! Yeesss. Ska bli så skönt med heeeeeelg! Imorgon på idrotten i skolan ska Alva och jag ha gymnastik med dem ;) Ska faktiskt bli kul!
Kommer något till inlägg alldeles strax. Ha det bra så länge. Kraam Sara

Soooophiaaa!





Få bilder från dagen ovan ;) Fler bilder kommer imorgon troligtvis, var jätte segt att ladda upp.

Först var det ju skola som alltid, senaste dagen idag slutade vid halv fyra. Men efter skolan följde Sofia med mig hem :) Vi satt ett tag framför datorn, pratade och fotade!
När hon skulle hem följde jag henne en bit eller nästan hela vägen till skolan ;) Det var i alla fall kanoners!

Nu ska jag borsta tänderna,läsa ett tag och sen sova. Hörs imorgon igen. Kraam Sara

www.invierno.blogg.se besöööööööööök! :D ♥

Start the show

Godmorgon! Efter några timmars sömn är jag sjukt otaggad att gå ut i mörkret och ta mig till skolan. Vill bara krypa tillbaka i min sköna och varma säng! Som tur är slutar vi redan vid 13.10 och då överväger jag att gå hem och sova i två timmar innan gymnastiken, väldigt lockande låter det i alla fall, haha!
Hoppas ni får en bra dag, kram Alva ♥


PIIIIIGGG!!

Last day at this holiday


Två till bilder som pappa tog i Ramundberget förra vintern. Önskar verkligen att jag var mer fotointresserad när vi var där, var så himla fint!

Heej! Var ett tag sen, har spenderat dem sista dagarna på lovet med vänner vilket har varit kul. I fredags blev det klättring och middag med några jag inte har träffat på riktigt länge, vilket var himla kul! Idag åkte jag, Klara och Fanny till Spånga och kollade dräkter, vilket också var kul!
Har vart hemma ensam nu på kvällen också hände det en sjukt läskig grej. Ytterdörren öppnades helt plötsligt och det var inge där, jag höll på att dö av rädsla! Fast då pratade jag med Flican riktigt länge och det kändes mycket bättre, hon är världsbäst!
Imorgon börjar ju skolan igen, blandade känslor. Ska bli kul att träffa alla, men samtidigt är det riktigt segt att inte vara "fri" längre. Men det är bara ta, kan ju inte göra så mycket åt det just nu.

Hörs senare, kram Alva ♥

Andra säsongen!



Mamma och jag beställde andra säsongen från cdon.com nyss. Tror den skulle komma om 2-3 dagar.
För några dagar sen var jag i stan med Pappa och Marcus. Då hittade jag den inne på Åhléns City. Där kostade den drygt 500! Så vi beställde den istället och då kostade den med frakt 289.
Längtar tills den kommer! :D

ellenalmqvists.blogg.se

Ellen bad mig länka hennes nya blogg ellenalmqvists.blogg.se. Såå... gå gärna in där ;)

ellenalmqvists.blogg.se
ellenalmqvists.blogg.se
ellenalmqvists.blogg.se
ellenalmqvists.blogg.se

Innan Let´s dance


Har precis ätit middag och slår mig nu ner i fåtöljen och ska se på ett till avsnitt av Gossip Girl. Klockan 20.00 börjar Let´s dance igen som vi ska se på, så får se hur långt jag hinner titta men ska sätta på det nu på en gång så ha en bra fredaskväll! Kram Sara

1



Hemma igen.
Går kväll blev lite, först blev det lite knas med allt men sen löste sig det och jag kom hem till Alva runt 20.00.
Då hade hon hällt upp allt gott i skålar och fixat mys i soffan! Vi tittade på Gossip Girl hela kvällen. Tror klockan blev runt 01.00 när vi la oss.

Jag kom hem för kanske 30 minuter sen. Alva skulle iväg och klättra ;)
har fått låna första säsongen av Alva så jag ska nog titta på några avsnitt, fast det kanske blir ikväll. Jag vet inte riktigt  ;) Hörs igen senare i alla fall.

Hang with me


I´m a sing star




Heej! Sara har ju redan skrivit om vad vi gjort det senaste dygnet som har varit sjukt roligt! Förutom när jag gick hem till Sara i snöstormen. Jag hade motvind hela vägen, ingen mössa, jeansen blev blöta och frös till is (!!!) och huvudet värkte för det var så kallt, så otroligt jobbigt! När jag kom hem var helt dyngsur och mina ben var verkligen hur kalla som helst. Måste ändå säga att mina små vantar är riktigt varma, hehe.
Nu ska jag fota mina nya grejer, sätta på mig strumpor och dö i soffan ett tag medans jag drömmer mig bort till varma länder.
Kram Alva ♥

Genom träden


Bilden är tagen hemma hos Mormor på nyårsafton

Klockan är redan 15.00 eller alldeles strax.
Igår var Lottas och ALvas familj här hemma hos oss på middag, det var jätte kul! Alva och jag spelade wii och sjöng massa Singstar! Hur kul som helst!! När de andra skulle hem så stannade Alva kvar och vi fortsatte sjunga sen sov hon hos mig. Vi somnade rätt eller väldigt sent. Imorse vaknade jag runt halv tolv och låtsades snarka, då slog Alva till mig i ansiktet och igen! Det var jätte kul, hon blir så sur :D
På morgonen år vi frukost samtidigt som vi sjöng ännu mer sing star.

Ikväll ska jag till henne och sova där, vi ska titta på Gossip girl och ätta massa godis om någon får köpt det, förut var det nästan snöstorm men det verkar ha lugnat ner sig nu.
Vi hörs mer ikväll! Kram Sara!

Nothing too doo with two o


Har absolut inget o göra nu. Har bläddrat igenom alla arkiv på typ alla bloggar och ja.. inget kul :/
Tror inte detta inlägg blir sådär jätte kul, den här dagen har nästan sett exakt lika dan ut som gårdagen. Meen... 800 kr! Det är däremot kul :DDem ska jag spara, spara spaaarrrra!

Jag funderar på om jag ska göra en sak, en lite annan sak som jag inte brukar göra, hehe ni får se kanske sen :)

Imorgon ska jag sova, sova länge om jag kan och sen något annat kul. På kvällen kommer i allafall Alvas och Lottas min gamla dagmammas familj hem till mig. Det kommer kul kul kuuuuul.
KRAM SARA!!!

Time for a movie



Heej! Har haft en lång superhärlig dag med slalomskidorna på. Det var verkligen så himla härligt! Sov 5 timmar i natt så nu är jag väldans trött, så vi sätter på Toy Story 3 som pappa fick av någon tillsammans med Alice in Wonderland. Mycket kul;)
Fick hem en riktigt rolig grej idag som jag ska visa imorgon, jag kan säga att det börjar på O och slutar på Y, den som gissar rätt på det borde få nått slags pris, haha. Har även köpt två andra grejer som jag ska visa, haha!
Nu ska jag återg till filmen och sen ska jag sova, om jag inte somnar under filmen.
Hoppas ni har haft en bra dag, kraaam Alva ♥

Åhh, så fint så man blir galeeeeen!


Jag har abslout lovat mig själv att inte köpa något som inte är absolut nödvändigt på väldigt väldigt länge. Får jätte ofta ångest över hur mycket pengar jag slösade bort på massa BLÄÄ skrot saker i somras.

Men om jag ska köpa något någon gång så kommer det blir detta! Tycker dessa grejer är helt SUPER GALtET FINA!

7 days


Riktigt bad picture, but jag vill travel around the world (skämtar med svengelskan:p)

Helloo! Har spenderat ett dygn med Ida, kollat GossipGirl (mycket!) pratat och myst. Riktigt kul! Ska fixa lite inför imorgon då vi åker till Romme. Ska blir sjukt roligt, älskar att åka skidor! Föresten, jag har inte nämt att jag fyller år om en månad och 6 dagar!!!! YEAAH:D
Nu ska jag fixa, ha det bra!

The easy way


Gud vad jag var trött när jag vaknade i morse! Gick och la mig rätt sent, kunde inte somna så jag gick upp och la mig bredvid Pappa. Men han började snarka och jag kunde fortfarande inte sova så jag gick ner igen och då var klockan runt 02.00, åå äntligen somnade jag! Sen så fick jag sova i 5 timmar innan jag gick upp igen!!
Så.. ikväll hoppas jag att jag somnar snabbt ;)
När pappa väckte mig strax efter 7 så tog det kanske 10 minuter en kvart för mig att komma upp. Anledningen till att jag gick upp så tidigt var för att jag skulle till lagret på mammas jobb och jobba där! Ni vet så som Alva och jag var någon annan gång i höstas tror jag. Det är jätte kul och det bästa är ju pengarna!:D

I morgon ska jag och Marcus dit igen :) Yeeah!

Men juste nu sitter jag och Marcus i soffan, jag framför datorn och Marcus tv:n. Jag tror jag ska strax duscha, har inte duschat sen i fredags ;) Hehe

KRAM SARA!

Stooockhooolm

Tjing! :)
Sitter i bilen på väg hem mot Stockholm nu :/ Käkar gooooodis! :D Såå gott!!
Har i alla fall haft det jätte kul och bra!
En vecka återstår av lovet innan skolan börjar igen, såklart är det skönt och kul med lov men jag tycker faktiskt det ska bli rätt kul ;) Inte tråkigt o börja igen i alla fall.
Den här veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har inte planerat något så. Får se vad som händer men jag kanske skriver mer senare, ni vet ju i alla fall vad jag kommer göra dryga 6 timmar ;) Kram Sara!

Randigt


Älskar dessa toppar! Måste köpas, fast vet inte vilken färg. Finns i gult också;)
149:- H&M

Den andra januari 2011


Saknar sommar riktigt mycket nu!

Heej! Blev en bra nyårsafton men lite julklappsutdelning och nyårsfirande blandat, haha. Fick jättefina presenter verkligen! Visar dem sen. Har fått lite presentkort och pengar som jag inte orkar lägga upp här, om ni ville veta allstå.. hehe. Igår blev en riktigt lugn dag här hemma så idag är jag sugen på att göra något, gärna kolla lite rea och icke rea, har hittat så otroligt mycket fina vårnyheter! Får se.
På tisdag har vi (mamma, bror och jag) en dagsresa till Romme för lite slalom, askul! Ska verkligen blir jättehärligt att åka skidor, var ett år sedan nu.
Hörs senare, kram Alva ♥

1/1-11


GOTT NYTT ÅR!


Bilder: Här, här, här & här.


Lite sent men GOOOOTT NYYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!

RSS 2.0