Fynd från bakluckeloppisen idag



Blå & vit randig blus 20 kronor





Ring 5 kronor



En kardemummagrej :)
Vissa vet säkert redan att jag gillar lite såna här små prylar ;D Jag fick den i alla fall i utbyte mot ett plagg som vi sålde :)

Efterrätten ;)





Ingredienser

1 1 dl mascarponeost
0.5 0.5 dl kesella
1 1 st färsk vaniljstång
1 1 st lime, skal
2 2 msk flytande honung
2 2 st tjocka kanelbullar
2 2 msk mjukt smör
0.5 0.5 l färska jordgubbar
4 4 msk ljust muskovadosocker

Gör så här

1. Rör ihop mascarponeost, kesella, fröna från urskrapad vaniljstång, rivet limeskal och honung.

2. Dela kanelbullen "längsmed" på mitten så att du får 4 runda skivor.

3. Bred skivorna med smör på bägge sidor, stek eller grilla dem så de får färg.

4. Tvätta, rensa och skiva jordgubbarna.

5. Bred mascarponecrémen på de varma bröden och toppa med skivade jordgubbar och muskovadosocker.

Receptet är kopierat från recept.nu. De blev inte riktigt som det skulle vara. Vi hade inte alla ingredienser fast det blev hyfast gott ändå. Inte kanon gott men inte dåligt heller ;)


4 stycken


Bild tagen från Google

Hej!

Denna dag blev jätte bra! När vi kom till Siggesta så stod det kanske 3-4 bilar som hade börjat packa ur sina bilar. Vädret var inte alls så bra. Det var molnigt och blåste väldigt mycket.
Fast ju mer tiden gick desto fler bilar kom det och solen började komma fram! Så tillslut blev dagen väldigt bra ändå.
Vi fick sålt massa också!

Jag fick också med mig tre saker hem. En tröja, en ring och också en kardemummagrej :D
Jag visar bilder på allt senare.

Imorse då jag vaknade så kände jag att jag hade fått ont i halsen :/ Det vill man ju inte ha!! Speciellt inte nu på sommaren. Fast jag har gurglat halsen och ätit esberitox så nu väntar jag bara tills det går över.

Ikväll så ska jag göra efterrätt. Ni får säkert se senare.

Kraam Sara


Espadrillos







Köpta i Kungälv för 75:- Rea 50 %

I början var dem lite lite stora men sen använde jag dem i spöregn och efter det känns det som dem har krympt lite.
Så det är ju bra :)
Fast det var inte så smart att använda dem i regnet för det tog en evighet för dem att torka och sen luktade dem bläää. Fast dem luktar som tur är inte lika mycket längre ;D


Ny korallfärgad kofta





Åhléns 100 kronor


Nytt fast gammalt

Imorgon ska vi ju iväg på bakluckeloppis som jag skrev i det förra inlägget.
I vardagsrummet stod det några kassar med gamla kläder i och jag tittade runt lite i dem och hittade ett par prefekta lite längre jeansshorts!
Jag tog upp dem och prövade dem direkt och de passade rätt bra på. Fast dem är lite tajta i midjan. Men det går säkert.
Mina andra jeansshorts är lite stora så nu har jag ett par som är lite små också! Nu saknas ju bara ett par som sitter precis lagom ;P

Innan det tog vi ner några kartonger från vinden med massa saker i också. I en utan kartongerna låg det några gamla väskor också. Jag hittade en liten som var i stort sett helsvart. Hade bara lite detaljer där fram. Perfekt ju :)







Inga planer just nu

Hej!
Nu har jag precis satt mig framför datorn. Åt för ett litet litet tag sedan. Tacos, som vi oftast äter på fredagar :D
Jag har än så länge inte bestämt vad som ska göras resten av kvällen. Mamma sa att det skulle gå någon film så det blir säkert det. Ska ringar Alva också och kolla lite saker med henne :)

Imorgon så ska Mamma och jag förhoppningsvist gå upp tidigt och åka iväg på bakluckeloppis! Det ska bli jätte kul! ;D
Vi var på det förra året med och vi drog in rätt mycket pengar :) Fast i år har vi inte riktigt lika mycket prylar. Mycket såldes ju förra året.
Så det är vad jag kommer göra under morgondagen, ifall det inte ösregnar förstås. Men det ska nog vara hyfsat väder imorgon har jag för mig de sa på radion. Hoppas på det i alla fall.

Jag tror detta var det sista inlägget med text för idag. Jag har inte så mycket mer att skriva om men jag har lite annat som jag kan visa. Så håll utkik efter det ;)


Foto: Jag :)

Fotografierna på bilden är skolfoton från förra året tror jag, alltså 2009.


Två nya från Gotland


Från Åhléns


Nytt armband 14:-
Handkräm 28:- tror jag


Ett, två eller tre tag sen

Heeeeej!

Jag har ju varit hemma i några dagar nu och inte gjort något spciellt eller så men jag har inte alls! orkat eller faktiskt inte ens tänkt på att skriva något, men nu så ska jag börja försöka göra några inlägg per dag :)

Nyss kom jag, Marcus och Mamma hem från Velamsund och har sprungit. Tredje gången denna vecka faktiskt. Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag baka bullar! :D Mums!!!

Biljetterna till Kicki är också bokade!!!! KANONERSSSSSSSSS! :) Det ska bli så H     Ä      R  kul! :)

Hörs senare! :)





Avslutar inlägget med två bilder som togs i Göteborg hemma hos min Mormor & Brittan :)


Ett ord

Kuddfodral


gotlandoo

tjenare!

Just nu befinner jag och Felicia oss på Gotland!:D Vi kom fram igår eftermiddag och spenderade hela kvällen nere på stranden med middag och musik framför solnedgången. Massor av härliga bilder blev det också! Idag blir det Visby för hela slanten och ikväll hittar vi säkert på något kanonkul!

Kramar Alva



Bild från igår kväll:)


gotlandoo

tjenare!

Just nu befinner jag och Felicia oss på Gotland!:D Vi kom fram igår eftermiddag och spenderade hela kvällen nere på stranden med middag och musik framför solnedgången. Massor av härliga bilder blev det också! Idag blir det Visby för hela slanten och ikväll hittar vi säkert på något kanonkul!

Kramar Alva



Bild från igår kväll:)


Idag & Igår


Vet inte ifall bilden har visats tidigare men den är härlig! :D

Godmorgon!


Igår var vi iväg in till Kungälv, fikade och tittade runt lite i affärer. Fick med mitt ett par skor och ett linne med mig hem. Jätte nöjd! Men jag visar allt jag har köpt under dessa veckor då jag är hemma.
Så just nu befinner jag mig hemma hos min Mormor och Brittan. Fast idag bär det av hemmåt :/ :)
Det känns både lite skönt att få komma hem men samtidigt så vill jag stanna kvar här och åka tillbaka till Apelviken!
Nu är ju allt det här över :/ Men på fredag ska jag åka till Gotland där Alva och Felicia redan är! Det ska ju bli kanon kul!!!! Åker dit på fredag som sagt och kommer hem igen på måndag.

Jag vet inte riktigt när vi ska åka hem idag men jag tror det blir senare på eftermiddagen. Så innan det har vi inte bestämt att göra så mycket. Solen skiner här idag så jag kanske går ut på altanen med min bok eller något annat. :)
Vi får se :P

Kraaaaaaam Saraaaaa :)

One two three


Godmorgon!:D
Sitter i pjyamas och väntar på Flican och sen ska jag ringa Fisen;) Är lite smått stressad idag eftersom vi åker hemmifrån imorgon bitti och jag måste vara helt klar med packningen idag. Alltså jag har nte ens börjat tänka på vad jag ska ha med mig:s Men Flican får hjälpa mig ikväll så går det nog jättebra!
Dagen ska som ni vet spenderas med Fisen, Lollsan och Flican vilket kommer bli suuuper! Senare tänkte jag kanske, om Felicia vill åka in och köpa ett par jeans och flip-flops:)

Nu är tjejen h'r och vi ska äta och så innan vi drar till Trollan:) Härligt!
Ha en bra dag!:D
Kramar Alvaa♥

Ett svar



Svar; En walk in closet är en garderob man kan gå in i, som ett rum med kläder helt enkelt;) Hoppas du fick svar på din fråga(:
Kraaaamar :D

Happy and tired


En av typ 700 bilder från Espania :D

Hola!:D
Vaknade upp i morse efter nästan 12 timmars sömn, sjukt skönt!:D Hoppade upp ur sängen när mamma sa att vi skulle fixa min garderob idag;) Ska nämligen få en walk in closet :D Wonderful! Vi drog i alla fall till Bygg-Ole och köpte alla grejor men vi har inte hunnit montera och så än;) Men nu är allt på G i alla fall. Grymt!

Blev några timmar i Forum också där jag fick med mig några behövliga saker hem;) Träffade även Kjellmans och tog en fika, pratade och hade mysigt!:D Världens härligaste familj det är!
Kvällen har spenderats med gäster, Klara på skype och Flican på telefon;) Mysigt värre! Fick värsta rycker och började längta efter massa kompisar jg inte har träffat på evigheter så tillslut ringde jag upp Lovisa och vi bestämde att vi tillsammans med Rebecca ska hitta på något roligt imorgon!:D Himlans underbart! Imorgon eftermiddag kommer även Flican hit och sover här och sedan på tisdagen åker vi till GOOTLANDOOO :D Jag är helt hyper för jag är så glaa just nu!

Nu ska jag sova lite så jag är pigg och gla tills imorgon:)
Kraaamar från Alva ♥

Espania




Köpte denna tröja på Zara i spanien:) Den affären är verkigen helt sjuuukt bra dära:D Tröjan gick på ca 200 kr;)
I like it ;)

Kraaamar Alva

Länge sedan



För ganska länge sen, några veckor tror jag det är köpte jag denna tröja och byxa.
Byxan är från Ginatricot som kostade 49:- hade även velat ha dem i beige men de fanns inte i min storlek. Eller jag tror inte de fanns överhuvudtaget .
Tröjan kommer från H&M kostade 99:- :)


Hemma hos Mormor

Hemma hos min mormor befinner jag mig nu. Sitter i soffan med datorn i knät och läsar andras bloggar och nu håller jag ju på med detta inlägg. Vet inte riktigt vad som kommer hända resten av dagen, tror inte det är något speciellt så men jag tror ett till inlägg kommer senare så då skriver jag om det då ;)

Tänkte visa er lite bilder från veckan i Apelviken som jag inte redan visat :)

 
Några av alla husvagnar på campingen


Zingo ♥


Allihopa på en bar/restaurang


Bilden blev lite suddig men Natalie i en lite tunnel :)


Natalie igen♥


Bild ut över havet


Natalie i vattnet :)


Ut i vattnet, gillar att det speglade sig ;)

Har även tagit lite bilder som visar hur vi bodde fast dem kanske kommer upp senare, inte nu i alla fall :)


Sweet, Sweet home

En riktigt trött och sliten tjej landade i Stockholm för några timmar sedan. Klocka 18 var vi hemma och då hade den tjejen sovit 2,5 timma på natten och ätit en frukostmacka:) Efter en hamburgare och lite musik och kul efter den dödstråkiga flygturen är jag nu ganska pigg (eller jag vet inte riktigt):D Det ghar verkligen varit 10 dagar att minnas! Helt underbara, går inte riktigt att förklara. Har verkligen haft helt otroligt roligt! Första dagarna i Roses var supermysiga och sen att bo 8 barn i ett hus var bara galet kul för det mesta:D
Bilder håller på att uppladdas på datorn.
Är inte precis taggad till detta så vi hörs!:D

Kraaaaaaamar Alvaa

Sitter i sängen


Haha, bilden har inget med texten att göra :D

Sitter i sängen nu, ska strax gå ner och äta frukost.

Igår var vi ju inne i Varberg.Först åt vi på en restaurang. Sushi, samma som förra gången blev det för mig MUMS!!!! :P
Sen gick vi ner till gatan där cruisingen höll på. Massa olika sortes bilar, mest raggarilar åkte runt efter varandra.
Och alla andra stod och tittade på.. :P Det var inte riktigt min grej :P

Idag ska vi in till Varberg igen tror jag. Vi hann inte kolla runt i affärer igår och idag är det piss väder så vi ska nog åka dit idag också. :D

Ha det bra!

Bilder från förra gången i Varberg

Har inte visat er bilderna från Varberg förra gången då vi var där, alltså i tisdags. Vi ska ta minitåget dit om ca 30 minuter. :)  Bilder kommer i alla fall nu.


Natalies och min skugga uppe på ett berg!


Berget


Natalie ♥


Jag :P


Havet och lite av Varberg tror jag man ser


Jätte häftig solnedgång på hem vägen. Fast den var så mycket häftigare på riktigt!

Nu ska vi gå ner till de andra, strax i alla fall! :D Hörs senare!




Morsning


Ännu en till bild från Hissingen Runt!

Sitter utanför våran stuga och har nyss fått i mig alla min frukost.

Idag kom solen fram men det blåser, fast bara lite svagt. Så idag drar vi ner till stranden och är där hela dagen skulle jag tro. Sedan ikväll ska vi in till Varberg och titta på cruising tror jag det stavas. Innan tror jag vi ska vi kolla runt lite i affärer och antingen äta innan eller efter. :)

Så ser troligtvis min dag ut. Hörs senare!

Lite om allt

Nu ska jag strax in i duschen innan vi ska gå ner till de andra och fixa i ordning mat också.

Idag har vi som sagt varit iväg till Ullared! Vi åkte dit runt 10.00 tror jag och var tillbaka här vid 17.00 igen.
Så nu har jag väldans ont i mina ben efter allt :P men roligt har det ju varit :)
Väldigt billigt var det mesta, fast kläderna tyckte jag inte var sådär jätte billiga, men det var ju super ändå.
Fick med mig lite saker hem, men det visar jag inte nu utan när jag kommer hem eller senare skulle jag tro.

Ska slå igen datorn nu och gå ner till duschen. Ha det bra!



Det vi fick med oss hem :) Fast allt är ju såklart inte mitt :D:D




Mot Ullared




Mot stranden


Bild från Hissingen runt förra torsdagen

Nu ska vi strax dra tillbaka till stranden ieg. Vi har varit en sväng här i vår stuga för att äta lite mat.
Tänkte bara göra en liten snabbis nu innan vi ska gå.
Skrev inte igår för vi var iväg i stort sett  hela dagen. Först promenareade vi till ett vattentorn och åt också varsin glass och senare på eftermiddagen/kvällen gick vi till Varberg och åt middag. Så igår gick jag drygt 1 mil :) H

Bilder från igår kommer senare :)

Inne i husvagnen och utanför spöregnar det


:)

Malin om Väska:
e de saras? <3

Svar: Yes, det är det :)


Hemma för lite lunch



Lite blommor från Mormor
Tjena!

Är hemma eller i vår stuga nu för att käka lite lunch. Korv och bröd ska det bli! Gott, för jag är hungrig!!

Under tiden nere på stranden har vi badat. Det är jätte lång grunt så man får gå ut drygt hundra meter för att vattnet ska gå upp till midjan.
Natalie och jag har också fiskat upp massa musslor som vi ska fiska upp krabbor med då jag kommer tillbaka :)
Eller vi började lite precis innan jag skulle iväg och äta, så jag skulle tro att Natalie är kvar och fiskar lite.

Ska ut och äta nu med de andra!
Hörs snart

Första riktiga dagen


Bild från Turkiet !

Godmorgon!

Var nyss klar med frukosten och hade precis borstat tänderna. Så nu är jag redo för första dagen här på Apelviken :P
Idag tror jag vi bara ska vara nere vid havet eller vid poolen. Det blir nog lite både och skulle jag tro.
Vädret är inte riktigt helt på topp här. Lite moln överallt. Hoppas solen kommer fram mer på dagen. Eller den får gärna komma fram nu ;)

Igår kväll badade jag och Natalie i poolen och sedan bastade vi i säkert 30-45 minuter. Vi var helt ensamma i bastun så vi sprang in och ut och fyllde på vatten i en hink och sedan skvätte det på varandra och lite här och var :D Det var JÄTTE kul :)

Det var lite från igår vad som har hänt och lite om vad som kommer hända idag :) 
Hoppas ni får en solig och fin dag!  

Hissingen Runt

I torsdags på kvällen åkte vi en liknande skärgårdsbåt runt Hissingen! Där åt vi mat och hade det jätte kul!
4 timmar tog det. Så vissa stunder vara lika långtråkiga. men bilder kommer i alla fall nu!


Dennis, Monica och coola Brittan ;)

Vet inte riktigt vad jag håller på med :P


Efter desserten :)


Jätte fin solnedgång från båten


Natalie

stenhård!:P


Mamma & jag 

 
Härligt!

Jätte fin bild som Natalie tog










Hej då Göteborg :( Hej Varberg :D


Bild från Hissingen Runt, Fler kommer alldeles strax

Yes, nu sitter vi i bilen påväg mot Varberg. Framför oss rullar Dennis,Monica och Natalies bil och husvagn :)
Som jag säkert sagt 5 gånger föut så ska vi ju dit med dem.  Det är inte så jätte mycket speciellt vi har planerat som vi ska göra men någon dag ska vi i alla fall till Ullared! :D Det ska bli kanon kul! Vilken dag är ännu inte planerat men troligtvis om det regnar någon dag. Annars ska vi bara sola, bada och umgås tror jag ;)
Några av deras kompisar kommer dit också tror jag.


Har inte så mycket mer att skriva.Vi hörs senare!


Den lila påsen


En jätte fin bild som Natalie tog tidigare idag!
Nu sitter alla andra ute på altanen/balkongen och äter efterrätt för andra gången :P
Åt lite eggost förut så  nu är jag propp mätt och orkar inte glasstårtan som jag tror de andra äter nu.

Natalie och jag eller just nu bara jag för Natalie är ute och äter sitter i vardagsrummet med varsin dator. Lyssnar på musik och göra lite annat :)

Imorgon åker vi ju vidare till Apelviken och ska vara där i en vecka! Det kommer bli super kul. Fast det känns som vi har varit här hos Mormor och Brittan väldans kort och det har vi ju i och för tjej varit, men som tur är så kommer vi tillbaka hit någon dag efter Apelviken! :) Super!

Nu ska jag gå tillbaka till mitt! ha en fortsatt fin kväll!


Grattis på 88-årsdagen!



Grattis till min mormor som fyller år idag! ♥


Gräskipparproffs









För ett litet tag sen körde vi gräsklippare nere vid golfbanan. Fast nu vill ingen köra så nu kör Dennis istället ;)

Jag har inte skrivit på de senaste dagarna men internet gick inte igång men nu är det fixat :)
Snart får vi gäster i och med att det  är Mormors födeledag idag. kuligt!

Men nu ska jag göra annat, hörs säkert senare !


:...

Tog bort videobloggen för bilden stannade, kommer säkert något annat alldeles strax ;)


Videoblogg - Berättar om framtiden ;)


Chokladfontän



I buffén på kvällen i Turkiet  kom även den här underbara saken fram :P
En chokladfontän. Det fanns både i vit choklad och i mörk som ni ser på bilden.
Till detta fanns det bla marsmellows som man kunde doppa i chokladen.
Dock så fick ju jag inte äta det här i och med godisförbudet.

 Men tänk att ha en sån här hemma, MUMS! ;)


Tummen upp!

   
Nu har vi beställt blusarna :)
Mamma gillade också båda så vi delar på dem. Kanoners!
Hade fel, den till väster kostade 79 istället för 75 som jag hade trott :P men det var ju ändå bara 4 kronor. :P


Grattis på 15-årsdagen!



Grattis till min brorsa som fyller 15 idag ;)


Du är det finaste


Hej!
Klockan är nu väldans mycket i förhållande till när jag ska upp i morgon, så jag tänkte börja gå och lägga mig:) Tänkte bara packa ihop handbagaget, fast det är bara ipod, bok och mobil så det blir inte ås svårt :p Ingen blogg tar plats i min resa för nu ska jag bara njuta av solen och vänner! Klara åker till USA som utbytesstudent ett helt år sedan, så detta är kanske sista dagarna att umgås med henne!:( Kommer verkligen sakna henne, men man kan ju alltid drömma om att hälsa på;)

När jag gick runt och plockade förut hittade jag en gammal bok, har haft den inprinsip hela mitt liv! Det är en diktbok som följer en liten tjej, så dikterna är hur hennes perspektiv. Vissa kunde jag nästan utantill, dem är verkligen så himla fina tycker jag!

Nej, nu ska jag borsta tänderna så jag kommer i säng någon gång;) Nu får ha 10 underbara dagar så görs vi när jag kommer hem:D
Kraaamar Alva ♥

Väska

Jag har länge velat ha en sån Adidas väska som jag vet att dem säljer på Stadium och Inter Sport men aldrigt riktigt velat lägga dem pengarna. De kostar väll runt 400 tror jag.

Så när vi gick runt i Alanya då vi var i Turkiet så hittade jag den här väskan då vi var på väg hemåt.
Och den kostade inte mer än 100kr!

Jag vet att denna är ju inte alls samma kvalité som dem andra men jag får se hur länge den håller :)
Några gånger hoppas jag ju att jag kommer kunna använda den innan den går sönder.




Veckans musik



Så himla fin låt!

Revlon



Dessa köpte jag också idag:) Har aldrig testat men frisören tipsade om att dom hjälpte mot torr hårbåtten vilket är precis vad jag har:) Det är shampoo, balsam och två balsamsprayar som även skyddar håret mot solen:) Ska bli roligt värre att testa:p Nejmen vi får se om det funkar:)
Någon annan som har testat det?
Alva♥

Villa costa brava








Här är huset vi bor i andra veckan:) Vi blir tre familjer, varav 8 barn, kommer verkligen bli 100% grymt kul!:D

Roses










Här är lite bilder på hotellet som vi ska bo på de första tre dagarna, härifrån ska vi åka till olika byar och stränder runt omkring:)
Den sista veckan bor vi i ett hus som sagt, ni får snart se bilder på det;)

Alva ♥

In my head - Our song by Taylor Swift



Nu är det denna sång som går runt i mitt huvud;) Jag kan inte texten men melodin, den var lätt att få på huvudet:D
Kramar Alva♥

videoblogg


Svar på en kommentar

MAlin om Sprillans nya röda!:
vems converse ???

Svar: Det är mina, Saras  :) ♥


Frisör?!



Godmorgon!
Ska snart skynda iväg till frisören och sedan tänkte jag och mammsen kolla i lite affärer och så:) Ska bli roligt! En annan sak jag kom och tänkte på var att jag faktiskt har drömt om att bli frisör förut;) Haha:D Tyckte det verkade så otroligt roligt! Det tycker jag fortfarande men nu finns det andra saker som jag tycker verkar roligare;)

I kväll blir det packapackapacka och sen ska vi boka biljetter till Gotland:) Felicia följer med i början och efter henne kommer Saran:) Ska bli så himla, otroligt roligt!:D
Nu ska jag slänga på med mig lite kläder om jag inte vill klippa mig naken, så hejdå!
Kramar Alva♥

You two are the music in me





I have said it before, i must be immortal by now. Becuase you make me laugh all the time! You to are a part of who I am and you both make me so happy! I miss you guys when you´re not around I would not be me without you! And girls, I love you♥

Puppyeyes





Jag och Arne försökte oss på att göra hundögon:) Han är verkligen störtskön!:D Lyckades vi? Vet inte riktigt, men vad tycker ni? :) ♥

Högt upp




Guud vilken fiin! Hittade den på nelly.com alldeles nyss och gud vilken underbar! Tyvärr var priset högt, 849 riksdaler:( Men önska sig kan man alltid!:D

Dagen som gått


Trollan

Idag har jag ju som sagt tillbringat hela dagen med absolut bästa Lova! Vi eller jag har i alla fall haft kanoners! ;)
Först satt vi och pratade en stund i min säng. Skrev sedan lappar om vad vi hitta på. Stod mellan en titt i Forum för Lova kolla rean och jag vill gärna köpa en bok som jag ska ha under de två närmsta veckorna.
Eller skulle vi gå upp till trollan och ha det kul där. Tillslut bestämde vi oss för en dag vid Trollan.
Ni vet ju redan att vi gjorde mackaroner och korv innan vi gick upp dit.Mycket smarrigt var det :)

Vid Trollan badade vi också hade vi tagit med ett helt packet med glass som vi åt ur. Gott var det!
Någon gång jag vet inte riktigt när skulle Lova hem. Åka vidare till sin Farmor.

Senare på kvällen tog vi ett kvällsdopp jag och pappa. Sen gick vi hem och gjorde i ordning middag.
Så så har min dag sett ut.

Ha en fortsatt fin kväll!

Blusar från H&M

Tittade in lite på H&Ms hemsida och hittade två kanon fina blusar som jag tittat på förut fast nu var dem på rea!
Jag har ju gjort slut på så mycket pengar den/de senste månaderna, men jag vet inte. Det brukar ju i stort sett alltid bli fel då jag beställer från internet. Antingen helt förstort eller inte alls som jag tänkt mig. :P


     
Dock hade jag hellre velat ha den blusen till höger i den andra färgen men jag gillar denna mycket med!

Den till vänster kostade tidigare 99:- Nu runt 75:-
Den till höger kostade tidigare 149:- Nu Runt 75 tror jag här med :) 

 




These four walls



Hejsan!
Har varit borta i helgen vilket jag tror jag inte har hunnit berätta;) Nästa hela släkten på mammas sida kom till mormor och morfar för sista sommaren där innan dem flyttar. Var lite tråkigt att åka där ifrån men vi kommer komma tillbaka senare i sommar och andra gånger i år innan stora flytten går av stapeln. Det var mest att det var troligen sista gången man har kul med kusinerna, går i hagarna, äter stora middagar och tårta i trädgården och busar på gårdsplanen, ja, jag skulle någ kunna säga tusen saker till! Jag har så himla roligt på sommrarna där! Det finns såklart massor av helt CRAZY bilder att visa men dem finns bara i kameran än så länge;) En sak vi ändå luckades göra var att alla fyra kusiner vara uppe på min ena kusin luddes rygg, haha:D Mina kusiner är verkligen helt galna!

Vi kom i alla fall hem igår kväll och då började pappa lära mig lite mer gitarr och nu är jag helt fast. Låten ovan håller jag på att läta mig nu, det går riktigt bra faktiskt! Och kul som attan är det!:D

Nu väntar maten och sedan ska jag ladda in bilder och börja packa, så vi hörs!

Kramar Alva♥

Korvisar och Mackisar

Nu sitter jag och lova och käkar våran super lunch. Den består av korvar och mackaroner. +Massa senap och ketchup. Mums!
Sen så tror jag att vi drar upp till Trollan och badar. Nu kom faktiskt solen fram också. Den ahr inte velat visa sig tidigare. Bra bra!









Kanske lite mycket senap och ketchup men det blev jätte gott ;)


Kvällsdopp i Trollan



Saknar min lilla LovaToa♥

Jag och pappa kom alldeles nyss hem från ett kvällsdopp i Trollan. Det var bara jag som badade och pappa gjorde mig sällskap. Det var väldigt varmt och skönt... då man kom i :P i år har jag fått det väldans svårt för att komma i! Har inte haft det alls svårt med det förut. Men man vet ju inte det kanske släpper eftersom ;)

Idag har vi ju som sagt tillbringat hela dagen vid Södersved, jag tror det stavades så. När vi kom dit så var det inte så mycket sol framme men den kom som tur var fram lite senare på dagen. Annars har det varit precis lika fint och varmt väder som igår.

När vi kom hem så spelade jag och Marcus badminton och det har vi gjort nästan resten av eftermiddagen/kvällen förutom då vi åt en stund också :)

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft!


Videoinlägg - Berättar snabbt om dagen


Sprillans nya röda!





Tack så JÄTTE JÄTTE mycket till mina grannar!

Ett par sprillans röda nya converse hade de köpt till mig! De är från USA någon outlet tror jag.
Dem är super fina och jag är jätte nöjd, storleken var perfekt! Tack igen!

Jag vet inte riktigt hur mycket de kostade men jag tror det var runt 300 kr



Mina tre par converse :)

Fast dem blå är lite för små, jag får fortfarande i foten men någon storlek för liten är dem. Ska kanske sälja dem till min moster som jag tror gärna vill ha dem :) Fast det får vi se :P


Ennu en till vi tipsar :)



Ben & Jerry´s Wich

Ifall det inte är så där otroligt varmt ute och man bara vill ha en isglass så är den här glassen så himlans god!
Jag har bara smakat den en gång, men jag tycker den smakar lite deg med glass och choklad. Kanske inte låter så gott men det är det! :P
Dock så tycker jag den är lite för dyr men annars är den värd det! Den är väldigt mättande också!
Man kanske inte behöver ta den varje gång man ska äta glass men någon gång ibland då man känner att man är så där ultra sugen på glass :)



I like the way you move

  


Nu sitter jag inne i mitt rum, det är hur varmt som helst här inne. Måste strax gå ut lite och svalka av mig :P
Tittar runt på en massa andra bloggar och lyssnar på lite musik.

Dagen idag har varit jätte rolig och det har varit toppen väder exakt hela dagen! Ibland har det bara blåst lite men det har ju bara varit skönt, tycker jag!
I vatnnet var det jätte skönt! Mycket mycket varmare än vad jag hade trott. Fast det är ju klart, väderet har ju varit bra i stort sett hela veckan så det har ju hunnit värmas upp rätt så bra! :)

Om ett tag är det nog snart mat. Det blir en rätt som jag åt hos Alva för ett tag sen. Jag tyckte det var så himla gott så nu ska vi försöka hos på det :O) Så det blir säkert jätte gott!Efterrätten står jag för ikväll.
En liten Saras specialare, enkelt men väldigt gott tror jag det kommer bli :) Säger inget mer nu, kan ta kort på den så får ni se senare. Om jag kommer ihåg det.

Hörs snart!


Inte svar på tal men

E om Hur min dag kommer se ut:

Södersved? (stavning?)
:D

Precis! ;) När vi skulle hämta upp min brorsas kompis innan vi åkte dit sa hans pappa på något sett att vi skulle till Södersved. Kom på det då ;) 

Kommer säkert glömma det lika fort igen :P

(Mer om annat kommer alldeles strax!)


Hur min dag kommer se ut

Just nu tror jag mamma står nere i köket och fixar i ordning lunch tills idag. Vi ska nämligen åka ut till Ingaröbaded ( det heter något speicellt men jag kommer aldrig ihåg det :P )
Jag tycker det är jätte bra där. Dock är det alltid väldigt mycket folk fast det får man väll räkna med när det är sånt här fint väder.

En sak jag gillar extra mycket med Ingaröbadet är att det finns hopptorn!! De tog ju bort hopptornet från Sågsjön och därför är det sällan det finns, nära mig alltså ;)

Nu ska jag dra mig neråt och fixa i ordning lite fruskot! Mer kommer innan vi åker eller senare ikväll!
Ha en bra dag!



Vi tipsar





Om parasailing

Sista dagen i Turkiet så åkte vi parasailing. Vi hade tänkt på det tidigare men då visst vi inte att vi kunde åka alla tre samtidigt.
Det var klart bland det häftigaste jag någonsin har gjort. Så otroligt läskig och härligt på samma gång.
Det är säkert från person till person men jag hade trott att jag skulle vara mycket räddare än var jag var. Det släppte faktiskt mer och mer när man väl satt där uppe.

Så det rekomenderar jag verkligen ifall ni har chansen till det någon gång!


Bilder från Turkiet - Del 3

Nu kommer de sista bilderna från Turkiet!


En bild från då jag gick runt hotellet och fotoade lite allt möjligt

Stranden

Midsommarbrasa

Jag och min luftmadrass i poolen

Försöker stå upp på den

Men trilla... ;)

Påväg in i en salto

.

Fler blommor

Nu hinner jag inte ladda upp fler bilder för nu ska jag äta middag.
Mer bilde rkommer nog komma i olika inlägg ;)

Ha det bra så hörs vi snart!


Smycken från Turkiet

När vi var inne i Alanya en kväll i Turkiet så fanns det massvis med krimskrams affärer.
Tänkte visa smyckerna som jag fick med mig där ifrån!



Turkos ring för ca 50 svenska kronor



Köpte flera armband men de armbandet som är på bilden köpte jag även i flera andra färger. Visar bara en av dem.

Men de kostade ca 1-2 kronor styck tror jag

Köpte också en väska som jag visar någon annan dag!


Om filmen



Filmen igår var verkligen grymt bra tycker jag. Mycket mer humoristisk eller vad man kallar det än dem tidigare.
När den kommer ut i butik ska jag köpa den så fort som möjligt!
Sällskapet var inte det minsta dåligt det heller, tack för en jätte rolig kväll!


Riktigt högt



Guuuud va snygg den är!:D Enligt mig då!
Vill, vill, vill, vill ha!:p

Alva ♥

Just flowers



Köptes på Åhlens för 129 respektive 99 riksdaler ♥

Vi tipsar






Denna kostar nu 29 kr på H&M´s rea:) Är superskön! Dock lite stor så man får ta den i minsta storleken men annars super!:D

start of something new



Fick hem denna Bikini från H&M här om dagen;) 79kr/del gick den på :D

Forever



Tjo:D
Dagen spenderades i staden med Sara;) Kom hem för ett tag sen och here I am ;) Tänkte titta på TV lite innan jag gör mig i ordning för kvällen då jag ska gå på Eclipse med Sara, Felicia och Klara:) Ska verklige bli superroligt! Alla säger ju att den är jättebra och boken är ju kanon!:D Vi tänkte mötas lite innan och äta mat och så:)
Härligt härligt, men farligt farligt:p Haha:)
Vad har ni haft för er idag då?:)
Kramar Alva♥

Godmorgonhälsning


Raggar bilar



Lilleskutt ÄR snygg! Det kan ingen neka till!:p:D

Vi har precis kommit in från en liten nattlig promenad i pjyamas men vi sprang ganska fort in eftersom det kändes som det skulle komma en raggarbil runt hörnet och jaga oss, hehe:p Sen när vi hoppade studsmatta men då kändes det som det satt någon där under och skulle hugga oss i fötterna, läskigt faktiskt! Haha:D

Nu ska vi nog lägga oss ner och prata, vi tänkte faktiskt gå upp i hyffsad tid i morgon;) Om det är fint väder går vi nog till stranden och annars åker vi kanske in till stan eller något:)

Godnattkramar från oss ♥


RSS 2.0