Familjemiddag


Jag vill tillbaka nu!!

Hello!
Kom precis hem, har spenderat hela kvällen i matsale familjemiddag med klassen. Det var kul! :)

Imorgon har vi hemkunskapsprov och jag har inte tränat någonting, ska föröka göra det lite nu måste duscha också :P
Igår kväll satt jag i fler timmar kändes det som och fixade med en videogrej med bilder från Egypten men såklart gick det inte att ladda upp på youtube eller videofyme!! Men det kommer! Snart!!

Imorgon är det första december! Hela den månden brukar gå så fort. Fast i år är det ju inte en sån där julshow som vi har haft ända upp till 6:an! Det var typ det roligaste och det som man mest såg fram imot på hela året! :/

Nu ska jag upp och duscha! kram!

-


Ungefär såhär kul helg har jag haft!

Heej!
Är hemma efter en helt sjukt rolig helg i Vänersborg. Allt från VikingLine till .... Ja, jag tänkte ju komma med något bra där men vet inte hur jag ska beskriva saker och ting, haha. Men kort sagt, en galet rolig helg! Sjukt kallt har det varit och hemresan blev 8,5 timma lång, men annars kan man väl inte kommer med nåt.
En trött dag blev det idag. Perfekt att det skulle vara matteprov då.... det kändes i alla fall helt okej när jag lämnade in det. Imorgon ska jag och Sara göra andra delen av provet, men det går säkert bra! Blir tre dagar i sträck med prov nu, Hemkunskap på onsdag vilket jag måste plugga alot till. En annan sak på göra listan är GOSSIP GIRL som jag missade igår.

Talk to you later!

Vänersborg


Jag ♥ Dig

Hello!
Laddar just nu upp massa bilder på facebook från Egypten, så småning om kommer dem upp här också men inte denna helg eftersom vi åker till Vänersborg med gympan idag och kommer hem på söndag ;)

Måste lämna datorn nu för Pappa ska fixa något så vi hörs någon annan gång! Kram!

HOME HOME HOME

Hello! :)
Nu äe jag hemma! Sara alltså ;)
Kom ju hem igår kväll, vårt plan var drygt en timma försenat så det blev rätt sent.
Jag ska strax sova så jag skriver mer om allt och visar massa massa bilder en annan gång ;) Men jag kan bara säga att jag verkligen VERKLIGEN längtar tillbaka!!! :/

Men den här dagen har iallfall varit bra, var bara väldigt segt att komma upp imorse men annars har allt varit bra. Träingen ikväll gick varken jätte bra eller jätte dåligt men det var kul! :)

Sov gott nu! kram Sara!

Ny duschad ;)

No time


Bild från Gymnastik EM i Malmö.Canon IXUS 130


Heej! Två dagar sendan nu, hehe. Har inte riktigt haft lust att blogga men tänkte bara skriva lite kort. Har varit sjukt trött och bara hänt med i svängarna sådär.. Kul har det i alla fall vart på både träningen idag och i skolan:) Ikväll kommer Sara hem, imorgon blir det träning och på Fredag drar vi till Vänersborg för Rikscupen 2010! Så apigt roligt det kommer bli!
Till imorgon har vi engelska glosor som jag inte kan alls och måste träna på, men som tur är har vi inget Hk prov, som det var tänkt. Som ni kanske förstår måste jag träna på dem nu, så vi hörs troligtvis imorgn!
HEJDÅ!:D

Sweet dreams fellas


KOOOOM HEEEM NUUUUUU!!!!!

Snart ska jag sova, så godnatt alla mina vänner små (:D) så hörs vi imorgon. Ni vet, ny vecka, nya tag!

Morgondagens outfit


Precis detta skulle jag vilja ha på mig imorgon!

Alexander Wang






Ready to play


En ganska söt bild på mig och Sara;)

Tjaaa:D Måste börja med att säga att alla borde se Harry Potter filmen. Så sjukt bra! Själv tänkte jag först ta med mig familjen på den, sen dra med mig några kompisar och sen kanske sitta där ensam någon gång också;) Måste ju vänta i många månader på att del två kommer nu:( Aja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Sara kommer ju hem på Tisdag också! Jag hoppas verkligen att hon har tagit massor av bilder så bloggen blir något roligare. Hehe... Känner att jag inte riktigt gör så interessanta inlägg, haha!
Tänkte fortsätta med mitt pianospelande innan jag gör lite läxor så jag är redo för ännu en skovecka. Inte många kvar nu!
SYL!

Harry Potter och dödsrelikerna


Gammal :D

Hej! Hemma efter en bra och asrolig träning! Måste skynda mig asmycket för att hinna iväg till bion. Gissa vilken vi ska se? haha:D Ha det gott så hörs vi senare!
Kraaam!

1 year


En bild tagen för nästan exakt 1 år sedan.

Hej! Ida påminde mig alldelles nyss om att vi om bara några dagar har haft vår blogg i ett helt år. Coolt! Den 30 November 2009 startade vi denna blogg. Jag har förändrats asmycket sen dess tycker jag i alla fall. Kollar på alla fula PhotoBooth bilderna jag tog... USH, haha! Det blir i alla fall värt att fira stort, självklart självklart;)

Även fast jag sov mycket i natt är jag helt slut redan, så jag ska gå och lägga mig. Igår laddade jag ner massa nya spel till Iphonen så jag kanske ska testa några av dem, riktigt hett.
I alla fall, godnatt!

It get dark so fast




Heej! Här har jag suttit och slöat hela dagen och så äe det helt plötsligt mörk, hur gick det till liksom? Haha! Om jag ska beskriva mina dag kort så har jag ätit, suttit vid datorn och kollat på TV, haha! Aja, jag är i alla fall redo att göra middag när det är dags. Kycklinghamburgare, vilket är jättegott! KSa nog inte blogga mycket mer, det blir bara astråkiga inlägg, men vi hörs när jag har någon liiite roligare att dela med mig av;)

RUN



Igår visade ida mig detta spel, run! Så himla roligt! Har spelat det asmycket och är helt fast, testa!

I´m looking for something new


Inte jag just nu precis, sitter med dubbla kläder och fryser.... så himla hallt här!!!

Heellooo igeen! Sitter och fryser medan jag försöker komma på ideér på ny design, någon som har en idé?
Talk to you soon!

hot & cold




Godmorgon om man nu kan säga så! Har ju faktiskt varit uppe ganska länge, ätit frukost, kollat på TV och sen ätit vinterns första risgrynsgröt, så himla gott! Har inga planer för idag. Ska nog bara ta det riktigt lungt... Kanske baka nya kolakakor. Jag misstänker att bror min har ätit upp ganska många. Jag får se lite.
För ett tag sen bokade jag, farmor och Joel biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 1, så imorgon klockan tre smäller det. Äntligen! Har läntat ihjäl mig! Nästan:P
TalkToYouLater

Gone from reality




Dags för mig att dra mig iväg till träningen! Den slutar vid sju och då ska jag hem och äta hemmagjord pizza, gotti!
Hörs sen!

Dagens dagens


Headline


Nikon D300 AF-S NIKKOR  24-70mm

Heeellooo! Det var ett litet tag sedan nu. Det har varit träningar och resten av tiden har jag varit så trött att jag inte ens har orkat öppna datorn. Nu är jag i alla fall tillbaka! Kort skoldag idag och igår, riktigt skönt! Igentligen skulle vi ha hemkunsskaptest nästa vecka men det ä inställt! Asbra! Igår och idag höll jag, Lova och Nikolina på med ett jättesvårt tal på matten och idag när jag skämtade lite med våran mattelärare om att det måste vara typ 3:e ring nivå och då sa han att det var nationella i nian nivå, ett MVG tal! Haha, då blev vi lite stolta, hehe:P
Senare idag kommer farmor för att mamma och pappa är i Berlin över helgen. Trevligt trevligt! Ivkäll blir det lite gymnastik också.. Är inte jättepeppad men något kul blir det alltid!
Vi hörs!

En liten hälsning



Hello! :)

Nu vet jag inte exakt vad jag gör men antagligen ligger på stranden eller kanske badar, men föhpnningsvis har vi det väldigt bra här nere :) Om några dagar åker vi hem igen och då hörs vi!! Hoppas ALva är duktig på att skriva nu ;) Ha det braaa!!

Phineas & Ferb



Har verkligen ingenting a visa just nu... måste ut och fota snart! Men här är en ganska gammal bild, vet inte riktigt;)

Halloo:D Som sagt åkte jag och Inez in och hämtade hunden min på dagis efter skolan och när vi kom hem blev det Sims 3 och massa skratt. Båda var sjukt osmidiga vilket var kul!
Ikväll har jag hand om Santos så jag ska ut med honom, göra lite läxor och bara ta de lungt. Vet inte om det blir någon mer bloggning, men någongång hörs vi i alla fall!
See you later alligators!

cold and dark

Godmorgon! Sitter och äter frukost och kollar ut genom fönstret (fett mobbat). Det är jättemörk och helt vitt av frost. Flera minusgrader på det också! Nu börjjar det likna något:) Om 20 minuter ska jag ta på mig varma kläder och gå till skolan. När skoldagen är slut möter Inez upp mig och vi åker in och hämtar hunden min på dagis, riktigt roligt!:D
Ska skynda mig så ha en bra dag!:D


Denna coooling heter Inez:D

trött och ledsen, det är livet


Bild i repris.

Är nu hemma efter den vanliga tisdagsträningen. En del av den gick riktigt bra, men på slutet blev det lite jobbigt... Aja, det är bättre nu;) Är så trött att jag håller på att somna över datorn så jag tänkte ta en dush. Behöver inte tänkte på läxor eftersom jag har gjort allt (!!!!)! Asskönt!
Juste har suttit och kollat på massa kläder och gud va jag vill ha grejer! Hahah, blev helt kär i några grejer, om jag hittar tillbaka kan jag visa dem. Om någon bryr sig, haha!
Nej, ska sluta skriva eftersom jag bara sitter och skriver sjukt konstiga grejer.
Godnatt!

mackor och keso

Hellooo! I´m home from shool! Var faktiskt kul idag och på läsningen höll sofia på med mitt hår sådär skönt, hihi! Gjorde sällskap med Lovsen hem och hon stannade för att gå på toa och äta lite kolakakor innan hon fortsatte sin exedition hemåt.
Jag sitter och äter mellis, ni kanske förstår vad det är;) Till middag idag ska jag fixa hemkunskapsläxan, att göra pannkakor, och ikväll blir det gymnastik för hela slanten!
Vi hörs!

Jag gillar verkligen bilden!

In my head is in my head




Denna låt, har helt ofrivilligt fastnat i mitt huvud, ååh, bortbortbort!
Haha, gillar att alla får sjunga med här nu också. Fanns inga andra typ;)
Hare gooott!

Vi hörs om en vecka igen! Ha det bra! :D



Nu har vi förhoppningsvis precis satt oss på planet och ska strax lyfta från kalla Sverige till varama härliga Egypten!
SOm sagt vi hörs när jag kommer hem med massa bilder och annat! Bamse Bamse Bamse :P  kramar från Sara

not so smart

Godmorgon! Försov mig såklart idag igen... Stänger av alarmet i stället för snooze, smart tjej! Måste då skynda mig ganska mycket så vi hörs efter skolan!
Ha en bra dag!:D



Måndagens klädsel


Dagens som inte hann publiceras igår

Vitt linne - Bikbok
Sammetstights - Ginatricot
Vit tröja -JC
Halsduk - Ginatricot


Inköpppt :)


Boots från Skopunkten 349:-


Halsband från JC 59:-


Halsduk/sjal från Ginatricot:-

pianofingers




Goodnight!♥

converse



Tjaa:D Pratade precis med tjejen ovan. Bestämde vilka conversefärger Sara ska leta efter åt mig i Egypten. Dem är asbilliga där (inte riktiga, men precis likadana). Det var väldigt svårt men jag bestämde mig för vinröda, låga vita, illblåa, svarta och mörklila. Alla har en etta också, haha!
Kommer i alla fall sakna dig Sara! Ha det jättebra och lev lite för mig! Älskar dig ♥

New York and California



I want it all!

play the piano



Nikon D300 AFS Nikkor 24-70mm

Who says



Söta....... haha:D

Hallojsaan! Dagen har väll vart bra. Skolan var kul och den avslutades med Beeptest på gymnastiken.. Inte lika roligt. Jag, Sara och Lova gick i alla fall hem till mig efter skolan och bakade kolakakor, gottigt värre!
Snart börjar Top Model också, det tänkte jag kolla på, sedan träna lite på multitabellen också.
See you guys!

Pannkaka :D



Tjo :)

Nu står jag framför spisen och steker pannkakor :) Läxa i hemkunskapen så jag passar på att göra den nu eftersom vi ändå skulle äta pannkakoor idag.
Första pannkakan blev lite .. sådär men nu flyter det på bra :D

Senare ska jag nog börja lite med läxorna så jag kan göra mer annat där. Fick ändå inte så mycket som skulle göras, engelska, spanska o matte. Det går nog bra.
Har lite mer att visa senare men nu måste jag fortsätta med pannkisarna. Kraam! SARA

Musikmedkameran



-




Ååh, va fina tröjor! Jag diggar mest den ljusa. Dem är också jättemysiga inuti och ååh vad jag vill ha:P

Good morning sunshines



Goodmorning! Snart är det dags för skola. Ännu en vecka framför mig. Och jag som inte får åka till Egypten!! Vilken korv du är Sara! Aja, dags att skynda lite, hörs efter skolan!
Ha en bra dag!

Måndag! ;)

Morsning ;)
Inatt vaknade jag runt halv 5, jag kunde inte somna om så jag satte mig vid datorn i kanske en timma, så nu är jag rätt trött och ångrar att jag inte försökte på att somna lite länge :P Men men, det är bara en dag i skolan sen så får jag sova hur länge jag vill och behöver inte stressa till en ända grej! :D

Har i allfall ätit lite frukost nu och ska strax in i badrummet och borsta tänderna och sånt.
Jag har rätt gott om tid tror jag så jag kanske kan skriva något mer innan jag sticker till skolan, såå vi kanske görs lite lite senare! Kram sara!

Sleeeep welll

Nu är det dags att gå och lägga sig. Imorgon är det en ny dag och en ny vecka.

Min dag har sett ut ungefär likadant som Alvas, som ni kan läsa om lite längre ner, fast nu på kvällen har jag ätit, packat lite och skickat eller är på gång med att skicka in jultidningarna :D
Jag har också tagit foto på mina nya things men sen så dog kameran och jag hann inte med allt så jag fixar det imorgon ;) Yees.

Inte så bra uppdatering för min del idag... meen.. det tar jag igen imorgon ;) Vi hörs då ;) Sov så gott!



Kram sara!

Filip & Fredrik.... eller Felix



Sitter just nu och kollar på programmet ovan, askul! Snart tänkte jag gå och lägga mig så jag får sova riktigt länge! Ni vet, en god natts sömn och en activia ger dig en bra start på veckan;)
Vi hörs imorgon då! Kram Alva:)

Hallelujah





Åååh, Shrek är så himla kul, älskar Åsnan! Och Shrekversionen av Hallelujah är ju bara för bra alltså! Som den har suttit fast i mitt huvud sen jag har börjat spela den på piano 24/7, haha:D

Stickat stickat & ännu mera stickat



Kan inte få nog av stickat! Jag ser det överallt, haha! I allal fall, från Gina Tricot, 199:-

longlong day



Tjeeena alla vänner! Gymnastik, fotografiska, shopping, piano, mat & Gossip Girl. Ja det är min dag i stora drag.
Hela familjen + Sara åkte in till fotografiska för att fira fars dag efter gymnastiken. Påvägen hem blev det en sväng förbi forum och jag blev en riktigt mysig halsduk rikare. Nu på kvällen har jag spelat lite piano, ätit en god middag med efterätt och kollat på Gossip Girl. Helt perfekt dag!
Later!

Ett till hann jag med





Såg dessa på H&M:s hemsida igår, tycker dem är jättefina och framför allt mysiga (har en annan hemma;)) och färgerna är ju asfina!
OCH dom kostar bara 149:- st, hur bra?

KramKram

I use to live alone before I met you


Bara för att jag är jättesugen på PIMPIM just nu;)

TJAA! Vart en heldag på stan med mamma. Letade efter jeans men fann inga.. Hittade i alla fall ganska mycket annat, mest nödvändigt men en liten annan sak. Har suttit i nästan två timmar och övat piano. Lärt mig höger och vänsterhanden till Love the way you lie, en i taget dåra, hehe. Har också lärt mig en enkel version av Hallelujah, askul! Man blir verkligen fast!
Snart drar hela familjen ibäg på middag hos några vänner, trevligt trevligt;) Dålig bloggning för min del idag, men så är det ibland. Hörs imorgon!
Kram Alva

Framtiden är suddig


TJENA :)

Vet ni vad jag har gjort idag ?
Jo först packade jag det mesta tills på tisdag sen så åkte Pappa och jag till Sickla. Jag köpte faktiskt ett par nya skor och lite andra saker :) Jag är mycket mycket nöjd! Jag har inte kameran här.. fast jag kanske kan ta bilder med datorn i stället, men jag får se hur jag gör ;) annars kommer det säkert upp imorgon eller på måndag.
Men sen när vi kom hem så gjorde jag i ordning en lite grej till Pappa till imorgon då det är farsdag :)

Yes, det var min lördag än så länge. Skriver säkert mer ikväll! SARA

JUMP



Förlåt, man ser knappt bokstäverna, men jag orkar verkligen inte göra om det nu.
Ska börja göra allt på andra ledden så som Alva brukar göra så det får plats ;)

Men det får vara så här nu. Kram sara!

Nighty night


Nikon D300 AF-S NIKKOR  24-70mm 1:2.8 / ISO 2000 f/2.8
En av mina nya favvobilder, diggar den lite granna;)

Dags att soooova, see you tomorrow!

lesson learnd




God kväll folk!;) Saran hade visst varit bra på att blogga ikväll, själv har jag slappat framför en film med en påse jordnötsringar framför mig, trevligt.... Gott i alla fall! Haha. Sen skulle pappa och Joel kolla på npgon film och då satte jag mig framför pianot och testade lite olika låtar, riktigt kul faktiskt! Sofia, du måste visa hur jag gör några grejer!:D
Snart ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag iväg och (förhoppningsvis) köpa jeans, har verkligen brist på sådana.. Men det ska det bli ändring på då!
Vi hörs då!

All I


Nilsons 999:-

Längtar lite :)


Ibland blir allt lite fel...



Hejsan!
Den här fredagen har inte varit så speciell. Började med skolan som slutade 20 över 1. Alva och Lova följde med mig hem :) Vi gjorde inte så mycket, pappa hade köpt fika också satt vi mest vid datorn.
Jag fick panik några gånger, vi körde min alldeles egna melonleken, gissa sångarelek som Alva stod för och sen bjöd Lova på lite fantastisk dans :D Kuuligt :)

Nu på kvällen har jag tittat på tv och ätit tacos tillsammans med Pappa. Vid 20.00 började ju Idol som vi också tittade på. Jag har inte direkt någon som jag hejar på, fast ändå så tror jag nog Jay är bäst ;) fast jag vet inte riktigt.

Nu blir det något annat, kram sara! Hörs kanske snart igen!

Little bird outside my window


Kram! ♥


Strax efter


Min vovvve :)

Nu ska jag in i badrummet och borsta tänderna och sen gå och lägg mig.
Träningen gick hyfsat bra, jag hängde inte rikigt med hela tiden men hyfsat, har inte varit på friståendeträningen på väldigt väldigt länge. Men det var rätt roligt också :)
Pappa och jag har precis eller ganska nyss också ätit varin macka som vi köpte lite grejer till från hemvägen. Dem blev jätte goda :)

Men nu ska jag gå ner och sätta datorn på laddning och sen borst tänderna. Hörs imorgon!! kram sara

+ 4 dagar kvar till Egypten! :D Yesss!

Good night



Blekare eller färgstarkare än orginalet?

Jag (Alva) kom precis hem från träningen. Är riktigt slut. Både i hjärnan och i kroppen kan jag säga. Massa nytt att lära sig, men det gick bra till slut. Dags för mig att träna några gånger till på matten innan jag ska sova en riktigt skönehtessömn.... Eller hur det nu blir med det;)
Godnatt ♥

H&M 199kr



Gud va fin denna kofta var. Skulle lätt vilja ha den i min garderob! Enkel och mysig, perfekt!

Dagens Outfit



Där fick ni se koftan på också;D Känner mig extremt sexig på bilderna, men alla har väll sina dagar *oseriös*;)

H&M 149kr



Gud va mysiga! VILL HAA!


isn't this enough?




Helloo! Tog sällskap med Ida hem från skolan idag, trvligt värre och kul hade vi! Ramlade pladask när jag halkade på isen i en backe, årets första fall, haha! Ikväll är det dags för gymnastik igen men innan det tänkte jag bara slappa framför TV:n med lite KESO och Proviva, kan det bli bättre?! Jo faktiskt, ganska mycket bättre, men ändå!:D

See you later alligator :D

Mariposa



Bilder från i måndags då jag glömde nycklarna och vi satt utanför ;)

Godmorgon!
Har precis ätit up frukosten och ska alldeles strax in i badrummet och borsta tänderna och allt sånt.
Som tur är så är Pappa hemma så jag får skjuts! :D Börjar 08.15 idag så jag har rätt gott om tid.
Men det kanske ändå är bäst att jag börjar göra mig i ordning ändå så det inte inte blir gott om tid ;)

Hörs senare!

Flygande



Pappa & jag sitter nere framför tv:n fast jag vid datorn just nu. Ska bara skriva klart det här inlägget innan jag tränar lite snabbt på multiplikationstabellerna för vi har som Alva skrev något test på fredag.

Träningen gick hyfsat bra tycker jag och var mycket roolig! :) Imorgon är det friståendeträning i Björknäs och jag tror jag ska gå. Har inte gårr på ganska väldigt länge. Men det får vi se imorgon.
Sovgott! sara

multi



In or out of focus? That´s the big question, haha:D

Tjalla(Tja Alla)! Andrea kom på det på gymnastiken idag, haha. Idag hade jag (Alva) också jätteroligt på mellan varven och det gick väll helt okej att köra också. Fast den braiga trampetten och pegasusen var borta... Eller föreningen hade tagit dem till en annan hall, om någon undrar alltså;)
Imorgon får vi troligen tillbaka våra franska prov och på fradag ska vi göra någon multiplikations grej. Därför tänkte jag träna lite på det nu innan jag ska sova.
Godnatt ♥

Snabbing



MAAAAAAT



Hello :)
Just nu sitter Alva och jag hemma hos henne med varsin dator framför oss. Jag skriver och Alva spelar ;)
Strax ska vi göra i ordning middag och sen tror jag Sara kommer och hämtar oss. KVällen kommer spenderas i gympasalen ute på Lagnö.
Yes, så ser allt ut och nu måste vi ut i köket och göra i ordning maten ;)
KRAM SARA!

Sofi a




Hola everybody! Jag kom precis från musiken och snart är det dags för SO. Jag och Sofia körde en liten krigslek (haha) påvägen hit, men nu har vi slutit fred;) Sista lektionen idag slutar 15.30 och åd går jag och Sara hem till mig och sen blir det lite gymnasik!
Vi hörs fellas!

Kockan ringde!



Godmorgon! Blev så glad idag när klockan ringde! Nej, inte för att jag var pigg precis.... Jag håller på att somna om nu en halv timma senare, men klockan ringde så jag försov mig inte igen! Den har gjort de dem två senaste dagarna men äntligen!;)
Efter skolan idag ska vi ut till Lagnö och träna, är faktiskt riktitg peppad, brukar vara roligt på onsdagar, yeaah!
Ha en bra dag då!
Kram Alva :D

Big change or what?!



En aningens mer snö/slask nu än den lilla fjuttiga frosten igår.

Heej! Måste bara säga en sak först. mycket snö och kallt, eller ingen snö eller slask alls, så borde det vara! Hör att det regnar som sjutton utanför fönstret:( När vi gick ut från gymnastikhallen efter träningen var det som att vada genom en sjö!.... eller nästan;) Annars då, träningen gick inge bra men vad kul man kan ha alltså! Haha, skrattade så sjukt mycket!
Har börjat bli lite smått beroende av keso också. Kom på mig själv med att ha ätit det (i små mängder) 5 gånger.... IDAAG?! Måste nog ta det lite lungt nu, haha. Men vem motstår det på lunchen och när det är så mättande och enkelt att ta till mackorna på morgonen! Hehe....
Nu tänkte jag i alla fall krypa till kojs (?) så jag blir liiite piggare imorgon!
Sweet dreams!

Så länge höll den ;)



Jag vet inte hur tydligt man ser vad som står men men ;)
I somras köpte jag ju den här väskan i Turkiet, den var ju inte så jätte dyr och alltså kanske inte den bästa bästa kvalitén men för någon vecka sen så började rämmen låssna lite, trådarna gick upp.

Och igår när Lova precis hade väntat på mig jätte länge efter gympan och jag hade fått på mig allt och satte väskan runt axeln och hoppar upp lite så säger jag:
När som helst kommer min väska gå sönder och precis PRECIS i den sekunden så lossnar rämmen och väskan åker i marken!! :D Det var så coolt i precis den sekunden!
Det låter väll kanske inte så speciellt men det var det! Men nu är iallfall den sönder :/ Den var så himla perfekt att få i allt i! Hoppas det går o fixa.
Hehe, det var iallfall det jag ville berätta ;)


BLÖÖÖTT


Saknar tågresan med dig dit och de dagarna hos dig Kicki! ♥

Kom precis innanför dörren. Gud vad det snöar och blåser.

Igår kväll kom jag till Pappa rätt sent och jag hade bara på och med mig conversen och en inte alls så bra vinterjacka. Och imorse gick det ju i och för sig mycket på tv:n om att det skulle bli snökaos och sånt men det ända som vart då var att det blåste. Men aja.

Skolan idag var som vanligt, sista lektionen tittade vi på en skräckfilm som hette The Others. Vi hann inte se klart på hela men den verkad bra!  ;)
Ska sittta ett tag framför datorn nu och sen blir det mat och sist blir det träning. Ska bli skoj!

Och en till sista sak.... Om precis en vecka så kommer jag antagligen befinna mig på stranden i Egypteeen!!!!
Jag längtar längtar!!! :D

Hörs senare! Kram Saarrra

Innocent


Nikon D300 AF-S NIKKOR  24-70mm / f2.8

Tjeeenareee! Jag har precis ätit lite mat. Någon ganska äcklig rödbetssoppa. Vi får hem någon matkasse varje vecka med en meny för 4 dagar, det brukar vara gott, men idag var inte precis någon hitt. I alla fall tänkte jag träna lite multiplikationstabeller. Lite tråkigt, har gjort det så himla mycket i sexan. Men på fredag ska vi ha något slags prov så man får väll repetera lite.
Peace out fellas!

Bondelid





Köpte en ny kofta (delar med mamma) när vi var i Malmö. På bilderna ser den lite konstig ut på bilderna men den är verkligen världens mysigaste:)
Från MQ Bondelid och det kostade 799 - 30% rabatt tror jag, hehe. Hjärnan är inte riktigt på topp just nu, är liiiite trött. Men tack mamma!♥

Kraam Alvaa

First date



First date - Blink-182

Älskar't!

You name it



Nikon D300 AF-S NIKKOR  24-70mm 1:2.8 f2.8

Heej!
Tänkte säga att jag precis kom hem, fast det är ju inte riktigt sant. Kom hem för sådär 2 timmar sedan. Skolan var faktiskt jätterolig idag. Mest för att jag var på världens skratthumör nästan hela dagen. Kul man kan ha alltså! Plus att vi fick havrebollar på lunchen och det var jättelätt att få flera, muuums!
Just nu kollar jag på Totally Spies (haha, där ser du Dicken:D) och har precis laddat in lite bilder jag tog nu i eftermiddag, tänkte redigera dem lite. Juste, det är ju massa frost! Imorse när jag gick till skolan var det - 6°C och när jag kom hem var det -1°C! Vintern är bra men kommer den inte liiite tidigt i år?
Aja, hörs senare!
Kraam Alva

Hurry up girl




Morgon! Har verkligen asbrottom till skolan. Försov mig och vaknade typ.... NU!! Shit, måste gå om 20 minuter så jag ska hitta gympakläder och så nu.
Ha en bra dag!

Godnatt



Now I´m ready for bed, sweet dreams fellas!

Play with the light



Nikon D300 - AF-S Nikkor 24-70mm / bländare 250 f/2,8 1,2 s

Vilken redigering gillar ni bäst?

Some changes



Tjeeena! Haha, jag får verkligen aldrig till hejet.. hehe. Igår blev det en heldag med släkten vilket var jätteroligt! Åt massa god mat och efterätt och tog sedan en promenad till graven, på den promenaden blev det även massor av bilder, roligt roligt!
Idag blev det en riktigt slödag. Låg hemma och bara va tills klockan var sådär 18-18.30.. Då drog jag i alla fall ut och sprang vilket var skönt! Nästan direkt efter jag kom hem var det Gossip Girl och sen såg jag att det var VMA så jag fastnade liksom här. Snart måste jag verkligen dusha så jag lägger mig i hyffsad tid, det är ju skola imorgon! Hur kan en vecka gås å snabbt? Aja, vi får höras senare!
HUGS

UPPDATE: Har gjort några ändringar på bloggen, var bara tvungen liksom.. hehe:P

Blue heaven


Bild från i somras.

Godmorgon! Inte riktigt för mig då, har varit vaken i säkert en timma nu. Om inte allt för lång tid ska vi bege oss bort mot Oxelesund. Trevligt värre. Ska ta med mig pappas kamera och fota också. Min gamelmorbror är/har varit proffessionel fotograf så jag hoppas jag kan få lite tips från honom:)
Jag vet inte om jag hinner fixa nåt tidsinställt, men jag blir borta hela dagen så i så fall hörs vi ikväll.
Ha en bra lördag!

Robin Hood


Sitter alltid vid fel dator, när jag äntligen sitter vid min egen kommer jag på att jag laddade över dem senaste bilderna till den andra, haha!

Har kollat klart på en jättebra film, Robin Hood. Menar inte den tecknade dåra, även fast den är sjukt bra;) Rekomenderar båda två, haha! Imorgon ska vi iväg och träffa släcken för lunch och en tur till gammelmormors grav.Ska bli mysigt att träffa alla igen! Är dödstrött nu så jag tännkte lägga mig i min sköna säng och sova!
GodNatt

Jag älskar Göteborg


Heej :)
Nu sitter jag i soffan hemma hos min Mormor här i Göteborg. Eller en bit utanför Göteborg ;)
Vi har precis ätit middag, tacos! Strax ska vi nog åka iväg till Morfars grav och tända ljus. Vid 20.00 blir det Idol.

Idag har vi varit iväg i stort sett hela dagen. Först åkte vi till graven sen vidare till Kungälv tittade i lite affärer och sen till City Gross för att köpa mat.

Jag vet inte ifall jag orkar skriva några fler inlägg den här helgen det här blir nog det ända. Vill inte sitta framför datorn hela tiden eftersom vi åker på söndag igen. Men det kanske kommer något mer har ju faktiskt med mig kameran så det kommer kanske lite bilder :) Men det får vi se.
Kram Sara


Sparky


Sitter inte på min dator vilket betyder inga bilder, så ni får bara en liten bild på Santos:)

Nu är jag hemma. Från badhuset dåra. Hade det superkul och nu är jag väldigt trött. Ändå tänkte jag följa med min moder och handla lite mat, men det blir trevligt. Blir en lugn kväll hemma med fredagsmys och film med familjen, riktigt mysigt!
TTYL :D

My new boots




Passar på att visa mina nya skor medans jag är och badar!
Från DinSko och dem kostade 499:-

Kram Alva:D

 


Björnbröder



Alla måste se den! BÄST:D


Jag var ingen ängel


Bild i repris, Felicia och jag i somras:)

Tjoo:D Igår hade jag och Dicken det jättemysigt med Madagaskar 2, Björnbröder och massa skratt och prat! Galet härlig tjej! Imorse stod klockan på 07.20, inte kul! Men vi fick i alla fall se hur det såg ut i våran kommande gymnastikhall, längar till vi får börja träna där i Januari! 
I några timmar har vi legat och latat oss i soffan men snart ska vi iväg till badhuset och bada, YEEEY:D
Kommer upp en eller två tidsinställda inlägg under dagen.
Ha en bra dag!

1 thing you don´t no about me



Jag älskar Harry Potter! Har läst alla böckerna flera gånger och filmerna älskar jag. Gissa om jag längtar tills sista filmen har premiär om några veckor. Det tror jag inte många vet om mig, Haha!

Dreams come true



Kicki, igår natt drömde jag att du bodde i Sverige igen! Det var så himla härligt. Du skulle bara bort några dagar till London och sen komma hem igen. Jag vaknade och var så himla glad och lycklig innan jag fattade att det bara var en dröm! Jag saknar dig så himla mycket tjejen! KOOOM HEEEEEM♥

Saknad


Jag saknar dig!♥

Tjalloppsan!:D Solobloggaren här. Sara är påväg till Götet (kanske redan där) och jag sitter hemma och väntar på middagen. Igår kväll och på MAXI i två timmar, varav 1,5 i väntan på att bli hämtade så vi inte behövde gå hem. Blev pizza vid 22.30 och sen massa godis och chips medans vi kollade på Stig Helmer och Johnny English. Gud va roligt det var! På morgonen vaknade (som vanligt) Fanny och Sara först och låg och pratade och skrattade jättehögt. Både jag och Felicia vaknade men orkade inte vakna ordenligt riktigt om man säger så. Helt plötsligt hör vi i alla fall Fanny viska "Sara, vi hämtar grädde och tar i deras ansikten". Haha, och när dem fattade att vi var vakna fattade dem noll, så himla kul!

Idag har i alla fall jag och Felicia vart i Forum och Sikla. Köpte vääääärldens godaste chokladboll, haha. Snart ska jag tillbaka till Felicia och sova där och tidigt imorgon bitti ska vi och kolla på den nya gymnastikhallen som byggs åt oss... nästan;)

Hörs senare!

Jag måste lära mig, så här är det och kommer vara


Morsning!
Har jäätte ont i ena ögat. Det kliar oh svider jätte mycket :S Hoppas det går över, kommer väll glömma bort det och börja klia igen och då blir det bara ännu värre :P
Ska iväg om fem minuter eller drygt. ALva och jag ska ivägg till jobbet :P Nej, en vi ska jobba där vi jobbade i måndags och tjääänna passa pengar!!!! :D
Troligtvis så är vi där hela dagen, om Alva vill för det vill jag :)

Men nu ska jag borsta tänderna och sen cykla iväg! Hörs ikväll!

Work, work, work this out



Time for work dudes. Have a great day and I see you around!

Talk to you later alligater :D

by night


Älskar att fibbla med motljus allstå! Här är bara en liten skojbild som inte blev så bra, men det är riktigt kul!

Nu tänkte jag säga godnatt. Ska upp tidigt imorgon för att jobba igen och jag vill inte vara helt död. Imorgon kväll sover jag, Felicia och Sara hos Faanny. Asgrymt!:D Nu blire tandborstning, läsa lite och sen sooova såklart!
Sweet dreams fellas!

Transparent




Ååh vad dessa är fina! Har varit nära att klicka hem dem från H&M hemsida flera gånger men vill se dem på riktigt först. Men big inspo med transparent.  GALET SNYGGT!

FASHION


(länk)

Vill jättegärna till fotografiska och kolla på fashionutställningen. Har varit där förut och det är sjukt coolt! Ett tips till er också!:D

Massa fint




Tycker dessa grejer är galet fina! Koftan är jag helt kär i efter jag såg den på Dicken och blusen tycker jag är jättefin! Har dock inte sett den i verkligheten. Men fin grejer!

Båda kommer från H&M och kostar 199 & 299 kr.

The day


Bild i repris.

HejHej! Alva här. Idag har jag varit sådär allmänt fräsh och sund. Gick upp på morgonen , tog fil och la mig i framför TV:n. Vid ett tiden gick jag och fyllde på med fil och tog en riktigt stor bit paj och la mig framför TV:n igen. Lunch. Haha! Tur att mamma sa att jag skulle möta dem i forum. Annars hade jag väll fortfarande suttit här i fotbollströja och med en tallrik paj i knät. Mysig tjej!

Var bara i Forum en liten stund, men nu har jag iallfall kläder på mig och sitter upp. Är annars allmänt uttråkad.. Messar lite med Dicken och kollar kläder. Inte så värst kul. VARFÖR ÄR VI INTE GRANNAR DICKEEEN!!!?? Haha:P

Aja, vi hörs sen!

MÅSTEE



ÅHHHH!! Jag vill ha nuuuu!
Tycker denna är så sjukt fin och den finns såklart långt upp på önskelistan:)

249:- från H&M

Ett litet svar



Svar: Som Sara sa jobbar vi med att packa väskor och sen hämta och packa grejer på ett lager. Det är där Saras mamma jobbar;)

Ut och iväg


You just know

VILL HAA!
Finns självklart med på min önskelista! ;)

:D

BOOWLING


Hej!
Strax ska jag och Marcus till pappa och äta lunch sen ska vi iväg till Sickla där vi ska träffa våra kusiner och spela bowling :)

Igår jobbade ju ALva och jag hela dagen. Det var kanon kul! Började med att packa massa väskor, vi kom på världen bästa taktik :P När det var någon timme kvar så körde vi med vagn och hämtade massa saker och sen packade ihop dem :) Troligtvis ska vi göra samma sak imorgon också ;) Sen på torsdag ska mamma, jag och Marcus åka till Mormor och Brittan! :D K U L K U L !

Vi hörs senare! KRAM SARA

Work

Godmorgon! Kom precis upp och pratade med Sara. Idag ska vi jobba och tjäna lite pengar. YEEEY:D Troligtvis blir det kul också;) Nu ska jag klä på mig och packa lite och så. Trevligt!
Vi hörs väll efteråtn så ha en bra dag!


En trevlig och fin Alva......haha:P

RSS 2.0