GOOTLANDDD!!


Godmorgon! Klockan är någon minut i 6 och vi ska alldeles strax packa in allt i bilen och så skjutsar Pappa mig till båten : D Åhhhh, VAAAD KUUUUULLL DET SKA BLIII!!!! : D Ovanför är en bild ifrån en första gången jag var med Alva på Gotland! För ett par år sen :P Men nu ska vi åka! Had det braaaa!

Blablablablaaaaa


Hej igen! Bild från idag där uppe : )
Nu har jag gjort allt det där som jag skrev förut så nu sitter jag här och gör ingenting. Är dödstrött!
Bredvid mig står mamma och gör vinbärspaj, hehe mycket paj nu förtiden, men det är gott ju : D Som jag skrev tidigare så har vi varit och badat hela dagen. Det har ju varit jätte fint väder idag! Har regnat hela tiden de senaste veckorna känns det som : / Så det var ju kul med lite sol idag i alla fall.
När jag pratade med Alva senast så var det jätte fint väder på Gotland så det blir väll att jag kommer med allt regn på måndag : P Förra året regnade det varenda dag, förutom sista dagen då jag skulle åka hem tror jag ; )
Meeeeeeeen, det blir kanon i vilket fall som helst! Kramar Sara!

Fredag 22/7-11


Heeeeeemmmmmmmaaa! Nu är jag hemma igen, efter en hel dag på stranden och också efter en springtur!
Sååå, nu ska jag in i duschen, sen äta middag, packa lite ( GGOOOTLAND :D ) och hänga lite tvätt! Hörs senare, hoppas ni haft en bra dag också!

Lanelle


FRÅN MONKI

One more


Staden


En till bild från igår

Godmorgon!
Nu är jag vaken och redo att åka in till Stan tillsammans med mamma. Vi har lagt undan ett par shorts som jag ska köpa idag : ) Vi hörs senare!

Sunset


Mamma och jag tog en kort promenad ner till vägen för att se solnedgången som var super fin!

Nu ska mamma och jag sätta oss i soffan och titta på ett avsnitt av Morden i midsomer! Hoppas ni haft en bra dag

SOVSÅÅÅGOTT

Godnatt säger jag nu för alldeles strax ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det o gå upp tidigt, RIKTIGT tidigt runt 7 kanske : S Ska följa med mamma till jobbet och jobba på lagret hela dagen. Så vi lär nog inte höras förens jag är tillbaka hemma igen. Menjag hoppas ni får en bra dag! : )



SOOOVGOOOTT!

MAAAAAAT

Heej på er!
Nu sitter vi i bilen på väg hem till Stockholm igen. Om några minuter ska vi stanna och äta.
VIll inte hem : ( Men vi har haft det jätte bra, i alla fall jag! : D Fast om en vecka är jag på Gotalnd hos Alva, så jag har något kuul o se fram i mot :D läängtaaaarr!!!!!!!

Skriver strax igen för nu ska vi stanna och äta, hörs strax igen.

PAJ







Såååjaa, några bilder på vår fin fina paj från igår : ) Vi började med hallon men sen räckte inte det så vi fyllde ut med lite krusbär. Vi vart klara runt halv 12 kanske, haha men gud vad gott det blev!

Måndag




HeeeeJ!
Idag idag idag!!! Har vi vart iväg in till Kungälv och spelat minigolf! Påvägen hem köpte vi också varsin glass : )
Sen har vi inte gjort så mycket mer, än att jag följde med mamma ut och sprang då vi kom tillbaks hem igen.
Sen har jag pratat med Lova också, kommer inte träffa henne på hela sommarlovet!!!!!!!!!!!!!! : ( 5 VECKOOOOOR!!!!!!!! Börjar nästan längta lite till lovet är slut  :( :P Nej, men jag saknar min lille Looa!

Nu sitter vi och tittar på Lotta på Liseberg och snart ska mamma och jag ut och plocka lite hallon sen blir det paj! GOTT! Hoppas ni haft en bra dag, imorgon åker vi hem till Stockholm igen :/ NOOOOOO

HEJHEJHEJHEJ!


HEEEJJEJEJEJJEJEHEJEHEJHEJHEJ!
Sitter i soffan och käkar av godiset som blev över från igår : )

Har inte gjort speciellt mycket idag, mer än att åkt longboard med Marcus, pratat med min ALV i telefon och sprungit! Mamma ville inte med ut för det regnade för mycket så jag vart ute själv, hann precis in innan det började spööregna igen. Mamma hade gjort super god mat till middag och Mormor efterrätt. Jag hade faktiskt medverkat lite i den också :D Brittan och jag var ute och plockade krusbären : ) höhööh

Hoppas ni haft en bra dag!

Longboard!


Jag har köpt en longboard!!!! Det finns sjävlklart andra som kanske är lite snyggare men också dyrare, men jag tycker den här vart pefeeekt!! Den kommer från Stadium och kostade 899:-
ÄRRRR SUUUUUUUUUUPER NÖÖÖJD!!!!! :D

Regn hela daaaan


Det regnar jääämt! : ( Så idag är vi hemma hela dan, eller jag vet inte ifall vi ska hitta på något. Inget bestämt i alla fall. Mamma och jag ska i vilket fall som helst ut och springa senare i eftermiddag. Hoppas ni har finare väder, kram Sara!

Love colors



Liseberg bilder!








Några bilder från idag : ) Ja vad mer kan jag skriva förutom att vi hade en jätte bra dag!

DUSSSCHHEEEN!

Ska precis hoppa in i duschen. Kom nyss hem från Liseberg, har haft jätte kul och har lite bilder o visa senare.
Men vi hörs alldeles strax! Kram!

Kungälv


2 bilder från idag då vi var inne i Kungälv hela eftermiddagen. Hittade en vanlig grå t-shirt på JC som var på rea och kostade 25 kr! Vi kanske hörs imorgon igen fast då ska vi in till Göteborg och gå på Liseberg hela dagen. Kom på att jag inte visat vad jag köpte igår men jag gör det imogon istället : ) Sovgott!
Juste mamma och jag bokade nyss biljetter till Gotland och Alva! LÄNGTAR SOM TUSAN! : D

Sovgoooottt

Heej!
Ett kort inlägg innan jag ska gå upp och lägga mig hos de andra.
Idag var vi ju iväg till Nordstan en sväng som jag skrev tidigare. Köpte en grej som jag visar imorgon! ÄR SÅÅ MEEEEEGA NÖÖJD! :D AAAH! LÄNGTAR TILL IMORGON KAN JAG BARA SÄGA!

Runt 4 var vi hos Håkan. De har en liten son som är 3 år gammal. Träffade honom senast för ca 2 år sen. Han är så guulig : ) Jag vet inte riktigt när vi var hemma igen, men sen dess har vi bara suttit framför tv:n för här spöööregnar det. Följde med mamma ut på kvällsrundan med Zingo. VI blev helt genom blööta!
Så nu ska det bli skönt att krypa ner i en varm säng, så gooodnatt!


Torsdag 14 Juli 2011



Måste säga att det vart väldigt snyggt när mobilen stack ut på första bilden ;)

Har precis duschat och smörjt in mig med Body Butter så nu doftar  jag ljuvligt ;P Hahah
Strax ska mamma, Marcus och jag åka in till Nordsatn men innan de så ska vi nog ta en fika. Efter någon timme i stan så ska vi vidare till Håkan och hans familj och äta middag. Så det är vad jag ska göra idag. Vad ska ni hitta på? Hoppas ni får en fin dag i alla fall! : ) Kram

Måndag


SKa alldeles strax gå ner till de andra som redan är vid vattnet. På bilden ovan ser ni hur det ser ut utanför vårt fönster. Vi bor i ett sånt där rött hus : ) Men hoppas ni får en bra dag!

Framme!


Heej!
Nu är vi framme vid Apelviken! Vi har precis packat upp allt där vi bor så nu har jag tid att göra ett snabbt inlägg : )
Senare ska vi ner till de andra vid husvagnen och sen ska vi äta middag, PIZZAA!! GOOTTT! Fast jag är inte riktigt så där jätte hungrig, tryckte i mig en halv Pringlesburk förut, men en pizza går säkert ner. Höhöhö

Men nu så ska vi börja röra oss ner mot de andra, hoppas ni haft en bra dag! Hörs senare.

NATALIEEEEEEE




Heejpåer!
Natalie och jag ska alldeles strax börja fixa med en grej : )
Ovan har ni lite bilder från idag, Natalie och jag åkte på hennes longboard, såå himla kul! För en stund sen gick gästerna som var här och firade mormor. Hon fyller 89 år imorgon fast då åker vi vidare till Apelviken så vi firade henne idag istället. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft, hörs igen senare. Kram!

9/7-11


Heejpåer!
Sitter bredvid Natalie som fixar med mammas iphone och jag sitter framför datorn.
Var för ett tag sen ute och åkte på Natalies longboard! ÅHHHH VAD JAG SKAAA KÖPA EN DÅ JAG KOMMER HEM IGEN! : ) Så hiimlllansss kuul!

Senare kommer det hit några från släkten och firar mormors födelsedag : ) Hoppas ni får en bra dag!

Göteborg!




Sitter i bilen nu på väg ner till Göteborg!
Har ju med mig datorn så det kommer säkert några inlägg lite då och då. Men ni vet ju i alla fall vad jag kommer göra de ca 5 kommande timmarna : ) Hoppas ni får en bra dag!

7 Juli


Hej!
Som jag ofta skriver nu ska jag alldeles strax slå igen datorn och sen sova : )
Ska bara snabbt berätta kort om dagen. Idag är det ju den 7 juni och det är också Marcus födelsedag! Så vi väckte honom imorse. Sen har hela min familj åkt till Siggesta och spelat minigolf, det har blivit en tradition att göra det på Marcus födelsedag. Sen då vi var tillbaka här hemma igen så åt vi kladdkaka med jordgubbar och firade Marcus : )
Så, så har min dag sett ut idag, har också packat lite sprungit en tur med Pappa och fixat lite andra grejer.
Hoppas ni haft en bra dag!

Grekland 2011 - Fjärde och sista delen







Så, det var kanske 30 bilder utav alla 700 vi tog : )

GRATTIIIS BRODER!


Yesterday








Lite fler bilder från igår då Pappa, Lova, Alva och jag var ute med båten och käkade middag och badade : ) Var solnedgång då vi åkte tillbaka hem, så mysigt!!
Nu kommer vi inte träffas på flera veckor! nooooooo : ( Har i vilket fall som helst haft det hur bra som helst med er de senaste dagarna!

1


En bild från idag, resten kommer imorgon : ) Nu ska jag strax sova, hoppas ni haft en riktigt bra dag!

Pannkakabaka


Nu luuuunch!! :D

Grekland 2011 - Tredje delen










Lappkudde


Den här finfina lappkudden gjorde vi på sysljöden precis innan sommarlovet. Tycker den blev hur fin som helst och matchar vårt lapptäcke vi gjorde i 6:an perfaaa : )

Grekland 2011 - Andra delen










GALEN



Beautiful

Tycker den här bilden är hur fin som helst, den är tagen av min käre vän Loa!


Grekland 2011 - Första delen













Så nu är drygt 10 bilder uppe av ca 700 ;P Fast det här ju bara första delen, de kommer upp lite delar då och då.
Jag bara tar några bilder så det är inte i någon speciell orning efter dag eller liknande :)

Film!


Sätter på en film nu och kryper ner i soffan, hörs imorgon! Kam Sara

Några dar


Heeeejpåer!!
Nu är jag hemma i Sverige!! Eller jag kom ju hem i onsdags så jag har varit hemma ett par dar nu.
Vi hade det suuuuper bra på Samos och det kommer massa bilder så småning om, laddade över alla bilder från kameran idag :)

De senaste dagarna har jag mest  spenderat med Alv. Våra familjer var iväg i torsdags på middag hos vår dagmamma. var jätte kul och se hur allt såg ut och sånt. Många minnen som kom tillbaka :)

Idag var vi iväg till Södersved och badade. Kom hem för en 30 minuter sen kanske. Var hur skööönt som helst i vattnet.
Hörs igen senare!

RSS 2.0