My friends




Hemma från en normal skoldag;) Fett coolt:D Är hemma hos Sara tillsammans med Lova:) Ska ut i solen och ha det myys;)
Kraaam

Svar på din fråga

Svar: Den texten eller vad man ska kalla det har jag laddat ner från en hemsida som heter http://www.dafont.com/
Och texten heter Gilles Comic Font tror jag det var. Det var helt gratis så där kan du även ladda ner flera andra textstilar :) 
Kram ♥

Jag vet inte vad jag ska skriva

Mm, Har varit inne på blogg.se flera gånger idag men aldrig riktigt vetat vad jag tänkt skriva. Har börjat på kanske en två rader varje gång sedan loggade jag ut. Men nu kommer i alla fall ett inlägg upp. 
Alva har ju i stort sett berättat det mesta om idag. Gympan var väll inte på topp kanske. Blev som sagt ganska många tårar men samtidigt mycket glädje och skratt. 
Efter träningen gick jag, mamma och Zingo upp till Trollan och badade. Zingo trillade i två gånger. Ena gången klev han ut på en pytte liten stock och trodde att de var en del av berget som han alltså kunde stå på så då trillade han i med huvudet före. Andra gången skulle han vända sig om och då räckte inte berget ända ut så han trillade i med rumpan. Sen då jag äntligen hade hoppat i så simmade han lite i vattnet. Fast jag tror inte han tyckte speciellt mycket om det :P 
Jag har inte orkat ladda upp bilderna från hajken till mammas dator. Men ska göra det snart. Idag är jag ju hos pappa så jag kanske gör det i morgon ifall jag hinner. 
Kom på att jag även måste göra lite spanska. Vi har förhör imorgon. Tror att det kommer gå hyfsat bra. fast vi får se. Tränade nyss lite redovisning som ska visas upp på tisdag inför föräldrar. Det kommer bli lite pirrigt :P 
Men nu måste jag göra lite spanska och sedan ta en lång varm dusch! 
Hoppas ni haft en riktigt fin söndag. Kram Sara 

The whole world




Är tillbaka framför datorn och har just tränat redovisning en gång. Känner mig gaaanska stressad eftersom min fortfarande är lite för lång:S Aja, har ju faktiskt både ikväll och imorgon att öva så det går nog bra;) Tänkte avbryta lite i jobbandet och gick in på H&M och är en än gång så nära att köpa två små saker! Haha:P Känner att det har blivit en del på sistone!:P
Nu blir det snart mat med familjen och sen troligen mys framför en film eftersom jag har sovmorgon till halv tio imorgon (!!) :D G R E A T !
HUGS ♥

number 2, 3, 4 and 5








Fick hem detta + ett par bikinitrosor igår:) Allt passar och jag är supernöjd!
Klänningen kostade 149 riksdaler på rea;)
Tröjan gick på endast 49:- (!!!)
Nya favoritblusen gick på 149 kr:)
Allt från H&M
H U G S ♥

You came to me



Denna finfina blus damp ner i min brevlåda i onsdags, är superskönt och sitter som en smäck;)
Den gick på 99 spänn och kommer från H&M the garden collektion:)

London i bilder 3




Började med en promenad längs vattnet till...



Till Tate modern;)







En promenad över waterloo bridge till..



någon katedral, hah:P





ännu en elefant:P



Massor av fina blommor:)



Sen bar det av till supermysiga Portabello road:)



HEAVEN!:D



Köpte cupcakes på världens mysigaste café :)



Jag matade denna söta ekorre i Regents Park



Svarta svanar, svanar är ju läskiga som dem är vita, dom hära svarta ser ju rent av onskefulla ut!



Vi gick genom regent park...









Sen blev det taxi till flygplatsen och flyget hem;)

London i bilder 2


Hyde Park





En av 250 elefanter i London



Naturhistoriska museet i London;)



Med skelett och...



Massa uppstoppade djur:s



Jag och en nyfunnen vän... NOT!



Ännu tre elefanter:)

Dagen började med hela oxford street följt av Hyde Park där kameran blev stulen, sen slutade den med middag på en supermysig liten italiensk resturang:)


London i bilder 1


Flygresan dit var inte lång och den gick väldigt fort eftersom jag satt och gjorde konstiga miner och fotade mig själv och sista timmen flög iväg med hjälp av musik;)



Typ såhära, hehe:P



Måndagen började med en tur i London Eye








Frappe på Starbucks



Och sen avslutades dagen med musikalen Billy Elliot;)

På eftermiddagen var jag hos Kicki och hade det super, men alla andra kamerabilder från dagen är stulna tillsammans med min k'ra gamla kamera:( Därför har jag knappt några bilder från första dagen;)

immortality


Heej!

Ännu en helg har ju nu passerat, fast nu är det ju bara en enda helg kvar till sommarlov! Yeah!
Back to right now... Igår varknade jag upp efter 13 timmars välbehövd sömn, blev som ni kanske förstår inte så mkt sömn på hajken;) Eftermiddagen spenderades med gymnastiken hemma hos Maja med skratt, fika och pizza:) På kvällen åkte vi till dansens hus och kollade på någon dansföreställning. Det var nog någon av de mest långtråkiga saker jag någonsin har varit med om! Dålig och låg musik som gjorde att det inte gick att skratta:D På vissa ställen var det så konstiga dansgrejor och msik att man inte kunde hålla sig för skratt!:P En lyckad dag var det i alla fall!

Denna söndag började som dem flesta andra söndagarna, med gymnastikträning. Denna var dock inte å rolig, mång negativa tankar och för mycket tårar. Slutet var inte alls roligt, men man har ju alla kompisar där som stöttar en till hundra! T A C K !

Nu ska jag vall fortsätta ha tråkigt så hörs vi senare;)
Kraaaam!

videoinlägg - Hajk och lite annat


Hurry, Hurry

Sitter och äter frukost nu. Låg kvar i sängen i 30 minuter så nu får jag skynda på lite.
Idag får jag skjuts av mamma, skönt! 
Det kommer inte bli några fler inlägg idag men imorgon så är vi hemma igen och då får ni nog se en del bilder också om jag lyckas få över dem från den andra kameran :) Glömde sätta på den på laddning igår så vi får se hur långt batteriet håller. 
Men nu måste jag rusa! ha det så bra! 

Haha, jag saknar verkligen dig !





Kanske inte så bra/roliga bilder men de visar i alla fall vad jag vill säga.
När jag kom in i mitt rum så lade jag verkligen märket till hur skrynkligt mitt lakan var och då kom jag direkt och tänka på Kicki! Hon hatar nämligen då lakan är skrynkliga. Minns verkligen då du sov här och var tvungen att fixa till mitt lakan hela tiden :P
 Åhh, jag saknar dig så otroligt mycket KickiLisa! Kom hem någon gång! Du har varit borta alldeles för länge nu!


Things are just different




Tjoo!
Kom innanför dörren för ett litet tag sen. Har varit på friståendeträning. Själva träningen var egentligen ganska tråkig men som vanligt blev det roligt eftersom alla tjejor har så bra humor om man säger så;) Haha:D Slutet på träningen blev jag riktigt putt men muntrades senare upp av Sara och Andrea. Vi snackade om gamla minnen och en kille som cyklade förbi, haha:D Ni skulle bara sätt!
Nu är det verkligen så att jag behöver packa!:S Har inte ens börjat och vi åker imorgon bitti! Gaaah! Men jag orkar inte riktigt börja fören mamma och pappa kommer hem;)
Kraaam ♥

Hemma från gymnastikträningen och nu är det bara läxa,packning och duschen som väntar

Yes, det stämmer. Kom nyss hem från träningen. Det var kul! 
Som ni kanske redan vet så ska alla 6:or iväg på hajk imorgon. Det ska bli jätte kul! 
Jag har inte packat någonting ännu. bara tagit fram ficklampan :P haha Så det borde jag ju göra. Sen måste jag duscha också och även läxan väntar. 

Skolan var slapp idag. Sista lektionen var slöjd. Alva och jag hann med en hel del faktiskt! 
Vi hoppas att vi hinner bli klara med lapptäcket nästa gång! Det kommer bli grymt bra när vi väl fått till det tror jag. Eller det hoppas jag! 
Efteråt så cyklade jag och Alva hem till mig. På vägen kom det upp något ämne som gjorde oss jätte irriterade på varandra. Sen när vi kom in satte vi oss vid varsin dator i nästan en timme och sade inte ett ord till varandra.
Men som vanligt så löste det sig. Vi bråkar alltid om så konstiga saker. Idag så tjafsade vi även om vem det var som kom på en speciell sallad. Men som sagt det löser alltid!♥
Men nu måste jag börja med packningen så jag kan följa med imorgon :P 
Hörs kanske senare ikväll! KRAM

Summer



Where is the sun? ♥

Morgonen

Godmorgon allesammans ♥

Idag är det som vanligt skolan som gäller för min del;) Sista riktiga dagen i skola denna vecka eftersom vi åker på hajk imorgon:D Ska verkligen bli jätteroligt! Det är ju bara en hel vecka kvar i skolan nu!(!!!!!!!). Och görnan nästa vecka med klassen, då kommer ju dagarna gå lite snabbare!;)
Nu blire i alla fall att skynda mig ganska mycket! Då är ju allt som vanligt igen! Hehe;)
Kraaaaaam

22.22

Går och lägger mig nu. Eller jag skulle sovit för ett tag sen för jag är alltid så himla trött på morgonen därför vill jag lägga mig i hyfsat god tid men det brukar inte riktigt bli så. Men det är väll bäst att jag slår igen datorn nu så jag somnar någon gång! 
Det blev inte så mycket idag men det blir mer imorgon. Så vi ses då!
Kram och godnatt ! ♥

Fototävling



Detta är mitt bidrag till emmasfotos.com´s fototävling! Temat är sommar och jag valde bilden ovan:) Ja tänker i alla fall på sommaren när jag ser den;) Jag bestämde mig för att tävla om en liten reflexskärm från tvspelswebb.se:) Här är länken;)
Kolla in och var med ni också!:D
Kraam

Something new



Ny header! Kommentera vad ni tycker :)
Snart kommer även resten av designin!

KRAMAR FRÅN OSS!

Under No läxan

Nu sitter Alva och jag med no läxan och jobbar förfullt! Fast vi är strax klara. Har lite saker som ska fixas kvar bara.





KRAM


Videoinlägg - No


Tisdag 25/2-10





Foto:Jag, hade ingen annan kul bild :P

Nu har jag i stort sett fixat allt så jag är strax redo för att åka. Väntar bara på att Lova och Becca ska komma♥
Skolan är som vanligt. Inget speciellt tror jag.
Efteråt ska jag och Alva fixa i ordning lite på no saken som ska vara klar på onsdag. Tror jag. Och resten av kvällen blir det väll ännu mer läxor antar jag.

Det verkar inte komma fram någon sol idag. TRIST! Det ska ju vara varmt nu!
Hoppas den vill komma fram till sommarlovet i alla fall.

Men nu ska jag fixa det sista. Hörs då jag kommer hem igen :)

KRAM SARA

Den 25/5-2010


Godmorgon!
Denna dag kommer att som vanligt att spenderas i skolan;) I eftermiddag kommer jag och Sara troligen behöva fixa lite NO så då får vi ta och göra det. Ikväll måste jag börja packa till ahjken också:) Räknade att det är 9 riktiga skoldagar kvar för mig innan skolavslutningen också! Shit va tiden går snabbt! Det är faktiskt helt sjukt! Det känns som det var förra veckan det var sportlov eller nåt! Hehe:D

Nu ska jag fixa lite stuff innan jag åker till skolan om 15 minuter:)
Kraaaam

The end



Jag avslutar dagen med en dagens. Sköna kläder och sen slänger man på några armband och converse så har man min vardagsoutfit;) Hehe.
Godnatt ♥

Införskaffat




Lindex 99 riksdaler ♥

Kände att det blev väldigt mycket shoppinginlägg idag, men när jag ändå hade laddat in allt så la jag in dom, annars skulle jag nog glömma det, hehe:D

Sunglasses



Dessa fyra solglasögonen köpte jag på Primark i London för 12 kr styck;) Sjukt bra!



Dem senaste köpte jag idag på Lindex för 29,50:-



Så samlade jag ihop alla jag hade och såg att jag hade en ganska stor samling, haha:D

The girl who turned green



Dags för att göra lite engelska;) Efter det ska jag fixa i ordning allt till imorgon och sen ta en snabb dush;) Just nu längtar jag efter att sooova, är trött och vill bara komma bort från verkligenheten ett litet tag;) Fast ibland önskar jag att jag hade Saras drömmar, hon drömmer så sjukt roliga och konstiga saker;) Haha:D

London shopping del 2


Från en marknad i Notting Hill ♥





PRIMARK



NEW LOOK



River Island



TK MAX

London var verkligen super och det fanns massor av affärer jag verkligen önskar att vi hade i Stockholm! Bland annat River Island som hade så sjukt mycket fint! :D Men jag skulle inte tacka nej till att ha New Look, Primark, A&F och TK MAX här hller för den delen;)
kraaam

London shopping del 1




TOPSHOP



Billabong



Abercrombie&Fitch



PRIMARK



Shop until you drop

Hi gays!
Efter en vanlig, men ovanligt jobbig och lång måndag åkte jag, Saran, Loka och Hackarn till Sickla:) Vi började med Chailatte och scones på espresso house, G O T T ! : D Massor av skratt ch skoj! Efter en liten stund gick Emma men vi andra fortsatte;) Hittade två små grejor och sen kollade vi mest runt och pratade om allt möjligt. Sen drog jag med mig Lova till bussen och skyndade hem till Santos som var ensam här hemma:) Har ätit lite mat och tagit det lungt, såg att klockan var ganska mycket, hehe:P Tänkte lägga upp shoppingen från London och idag också;)
Har blivit av med lite för mycket pengar senaste veckan känns det som, haha:D
Kraaaam A ♥


Nu läxor




Foto: Jag


Nu har jag unnat mig lite tid framför datorn så nu kommer väll det tråkiga. Men det måste ju göras.
Ska träna på spanska glosorna, engelska och so!

Efter det tråkiga ska jag kanske gå ut en sväng med kameran innan solen hinner gå ner.

Så vi hörs om ett tag ♥


Nu dagens shopping



Linne från JC - 149:-




Blus från Lindex - 99:- REA



Lite småsaker från HM - Totalt 39:-

Kramar från Sara


Två vita blusar

Som jag tidigare berättade så köpte jag ju två blusar då jag var i Kungälv. Igår så fungerade inte internet så jag visar er idag istället. Jag var även iväg idag till Sickla med några kompisar så jag visar vad jag köpte där med i nästa inlägg :)

 
 

Mer kommer som sagt senare :)


Collide



Godmorgon! ♥

Favoritbilden just nu



Nya favoritbilden:) Dock blir det sämre kvalitet när man laddar upp dem här!:) Älskar den i vilket fall som helst, sommar!:D
Godnatt ♥

Barcelona baby



Från när familjen var i Barcelona i höstas;)

Hello my friends!
Har precis bestämt mig för att jag faktiskt måste stänga av datorn och fixa lite läxoe, hehe:P Det tog ett tag;) Måste ringa Saran också;)
Ville egentligen baras äga det och godnatt för jag tror inte det blir nån mer bloggning idag:)
Sov gott så hörs vi näste gång nästa vecka;)
Kraaam

Multicolured



Beställt ; )

Uncle




My uncle is in the house!:D Roligtroligt!
Snart blir det middag och sen måste jag ta itu med lite plugg;) Inte superroligt men skolan är skolan:/ Ska även ringa Saran!:) Det är för länge sedan jag bara fick prata med henne, hehe:P Ska kolla en sak med henne också! :D Och du kan ringa mig om du läser detta Saran;) Snart lägger jag upp vad jag köpte från H&M också men eftersom denna skitdator är sönder typ överallt så måste jag sätta på andra datorn:S jaja, snart får vi nya;)
Hoppas ni har haft en bra dag!


Hello Hello hello


Inte en favoritbild, men har lite brist på nya bilder jsut nu;)

Har precis varit ute och badat en snabbis! Det är så himla fint väder så jag ska nog gå ut snart igen;) Jag älskar verkligen sommaren! U N D E R B A R T ! Nje nu ska jag gå ut i solen igen och ha det skönt! NOT! Var bara tvungen, ett litet internt skämt:P
Det belv ingen Inez idag:( Inte någon Flicas heller för den delen, hehe:P Har mest varit hemma och tråkat. Fixat lite mer grejer med Lovas design också;) Kolla in hennes nya blogg föresten! www.lookan.blogg.se :) Sen beställde jag några grejer från H&M också:) Blev sedan tvungen att gå ut med Santos men det var faktiskt lite mysigt i regnet! Förutom alla sniglar! USCH!! Världen skulle faktiskt klara sig utan vissa djur! Gissa vilka:P Haha:D Jag tycker faktiskt det är helt okej med regn, bara åskan håller sig en braa bit bort!;)
Efter promenade följde jag med mor min till affären och nu är jag hemma igen, haha:D Vi har gjort i ordning te och lite fika och snart ska vi kolla på film, tror jag blir BOLT:D Min röst var starkast idag, haha:P
Ha en fortsatt bra dag! Kraaam

Jag Saknar Dig

Jag saknar dig! Jag saknar dig! Jag saknar dig! Jag saknar dig! Jag saknar dig! Jag saknar dig! 


Jag längtar till sommaren så jag får träffa dig! 



Sitter i bilen på väg hem nu men 50 kronor rikare :P

Mm,nu sitter vi i bilen på väg hem. Jag har haft det jätte bra som alltid i Göteborg med några av min älskade släkt♥
Ja ni vet ju ungefär vad jag har gjort. 
Tidigare idag så hjälpte jag även Mormor med att föra över massa grenar från ett ställe till ett annat ställe och då fick jag en liten slant dvs 50 kr :) Fast jag har massa små rivsår över hela kroppen av alla grenarna :P Men det var det värt :P 
Imorgon är det i alla fall skola. Inget speciellt händer tror jag. Efteråt vet jag inte heller vad jag ska göra.
Vet inte hur vädret kommer se ut imorgon. Om det vill vara fint så kommer jag nog gå upp till Trollan och bada bada bada! Annars har jag ju en jacka som ska lämnas tillbaka. Köpte den för ett tag sen men jag ska nog lämna tillbaka den. Den kändes inte helt rätt. Även fast den var himlans söt!
Så om jag åker och lämnar tillbaka den ska jag passa på att köpa lite små saker också som behövs :) 
Men mer om det då. 
Fast jag har ändå inte så mycket mer att tillägga. Så ha en fortsatt fin dag :) 
Inte så kul bilder men fler och roligare kommer då jag fått laddat över bilderna från kameran :) 
Ska försöka hinna göra det  imorgon eller senare ikväll! 
KRAM!

Dags för efterrätt !

Nu ska jag ut till de andra och äta lite efterrätt!
Sen ska vi packa det sista och dra oss hemmåt till Stockholm igen :/ Tråkigt!

Tråkigt och kort inlägg men ja så får det bli. Uppdaterar mer i bilen sen!
KRAMKRAM!


walk on the water







USHHHH!!!










Bilderna från igår:) Dem är tagna från Ellen :D

Bakom lås och bom




Godmorgon!
Så, nu är solen borta, roligt! Jag känner mig nästan lite instängd när man inte kan gå ut i sommarkläder och bada! Haha:D
Vaknade för en dryg timma sen men har fastnat framför datorn, hehe;) Idag ska jag kanske träffa Inez, ska ringa henne och kolla:) Annars ska jag ringa Flican. Kuliga tjejor båda två! Senare idag kommer även min morbror som bor i Luleå hit! Kul! Var väldigt länge sedan jag träffade honom!:D Jag vet inte om han ska stanna här en natt eller åka någon annan stans ikväll. Jag antar att intresseklubben antecknat just nu;) Hehe:P
Har märkt att det är massa nödvändiga grejor jag fattar just nu så jag antar att det snart är dags för en tripp till stora staden eller något liknande också! Jaja, hoppas ni har ssovit gott!
Later;)

Sleep my friend and you wake up tomorrow





Tjoo:D Är hemma från Ida, eller har varit det ett tag;) Blev en riktigt lyckad kväll! Kul!:D Ska gå och lägga mig nu, är riktigt trött!
Imorgon tänkte jag lägga upp bilder från allt möjligt, hehe:P Från London, Badet idag och kvällen också kanske;)
Måste säga att guud vilket tråkigt inlägg, haha:D Men godnatt alla!

27 dresses

Yes, den går på tv nu så vi tittar på den :) Har sett den flera gånger hos Alva förut. Men den är ju faktiskt bra :) 
Tror detta blir det sista inlägget idag så jag passar även på att säga god natt! ♥
Ha en fortsatt fin kväll! 
KRAMAR SARA! 




 


Klättrar i träd ;)

Jag och Marcus klättrade nyss i trädet som ligger alldeles intill Mormors hus. Kuligt! 
Tog i alla fall lite bilder som jag har laddat över :) Så nu får ni se även dem ! 

Teenage dirtbag



Hej sköningar!
Har spenderat denna fina eftermiddag vid Trollan tillsammans med Inez, Ellen, Lina, Lollo, Elin och Julia:) Kul!:D Vi badade en massa, tog lite kort och skrämde ankor, hehe:P
Nu måste jag rusa! :D
Kraaam

Videoinlägg - Ute på altanen/balkongen

Lite mer om allt :P 

Bilder från Liseberg igår

Så nu har jag laddat över bilderna från mobilen som jag tog i går på Liseberg. Det blev inte så jätte många men ni får se de jag tog i alla fall! 
Så nu ska jag gå ut och hjälpa de andra med maten ;) KRAMAR SARA! 

I wanna rock




Tror att jag åker till Trollan istället;) KulKulKul!
Ska packa lite grejer och sen dra iväg, där är Inez och några andra, fast jag vet inte vilka andra det är, hehe:D
Kraam Alva ♥

I want you so badly!





750 :- från chicy.se

Tears just fall




Hej!
För ett litet tag sen kom jag hem från en ganska jobbig träning. Blev tårar på flera håll och det ända som gjorde det lite roligt var väll när mina fina vänner kom med roliga kommentarer och i pausen när jag lyckades hälla massa vatten på Felicia:P Haha:D Just nu känns det lite som jag utvecklas neråt:s Jaja, gymnastik är roligt och det är därför jag går på det, alla har sina dåliga och sina bra perioder gissar jag;)

Snart måste jag ringa Lovisa och prata ihop mig lite med henne:) Ikväll blir det hem till Ida:) Om man får önska vad man vill skulle jag nog vilja sitta vid sjön med massa vänner och lite jordgubbar och kunna hoppa i och simma runt i det nittongradiga (!!) vattnet:D Det lät ju helt underbart!;)
Nu ska jag faktiskt skynda lite! Ha en superdag i solskenet!:D
Kraaam Alva♥

Solen skiner - härligt här

Godmorgon på er ♥

Har precis ätit lite frukost. Idag är jag alldeles slut från igår. Vi kom dit då det öppnade kl 3 och gick hem kanske vid halv elva. En halv timme innan det stängde. I slutet vart det nästan inga folk alls så man kunde åka om och om igen och fick knappt stå i någon kö. Det var i alla fall jätte kul hela tiden! Fast i slutet blev jag lite trött :P 
Jag tog lite bilder från samtliga ställen så de kommer upp om ett tag. För nu ska jag borsta tänderna och sätt på mig kläder. idag är det jätte fint väder! Vi ska iväg in till Kungälv och gå lite där sedan till City Gross och köpa mat. 
Sen är det inte bestämt mer än. Vi kanske är ute på gräsmattan och fixar lite andra saker :) 
Mitt hår är väldigt skitigt :P Ska duscha senare :P Haha KRAM 


nineteen




Hej på er alla!

Igår klockan ett på natten kom jag hem och efter lite sömn fick skoldagen flyta på. Eftersom det var så varmt villa man ju egentligen åka direkt till sjön efter skolan men eftersom det var gymnastik var det bara åka iväg dit;) Det var väldigt roligt ändå! Ebba är så otroligt kittlig så det blir riktigt kul!:D Haha:P
Idag har det varit en kort skoldag, som vanligt! När vi slutade runt tolv åkte jag, Lova, Emma och Nikolina till Trollan och badade, åt choklad och skrattade i någon timma. Sen kom några fler roliga kompisar och då blev det ännu mer skratt, bad och gott!;)Vi 5-halv 6 åkte jag och Lova hem hit och sen åt hon här:) Vi gick en liten promenad med Santos och kollade på film, myyys! :D
Rolig dag blev det med andra ord!

I London skedde ett lite missöde, nämligen att våran kamera blev stulen andra dagen:( Därför har jag knappt några bilder från de första två dagarna. Men kicki har lite bilder som hon kanske kan skicka från när jag var hos henne?:D
Annars har jag massor med bilder från sista dagen, hehe;)
Bilder och fakta (hehe) om resan kommer i helgen eftersom mina ögon flackar omkring och det brjar bli svårt att skriva. Inte för att jag är full utan för att jag är sjukt, grymt trött!
Så godnatt allihopa!:D
KRAAAM ALVA ♥

NEJ. Inte åska!

Här i Göteborg så åskar det just nu. Inte alls kul! Vi som ska iväg till Liseberg senare idag. Men man får ju alltid hoppas på det bästa. För kanske en 20 minuter sedan så var det strålande sol. Hoppas den vill komma tillbaka!
Nu sitter jag i alla fall inne i vardagsrummet med datorn framför mig. Vi har nyss fikat ute på altanen. Mys pys!
Mamma och jag försökte fixa så att hon också kan vara inne på internet på hennes dator. Men man behöver någon kod som jag inte riktigt har koll på men jag ska ringa pappa och se ifall han kan den. Då kan jag ladda upp bilder från systemkameran till mammas dator. 
Nu ska jag gå till de andra så vi hörs senare! 
KRAM SARA! 

Bilder från orienteringen idag

Kom ju på att vi tog lite bilder från orienteringen. Så ja här kommer dem :P ♥

Mot Göteborg

God eftermiddag :P 

Sitter nu i bilen på väg till Göteborg. har precis ätit en macka och en bulle. Gott, var verkligen hungrig! 
Som sagt ska jag dit och hälsa på Mormor och Brittan. Jag tror det är tredje gången jag skriver det :P 
Men så är det i alla fall. Imorgon ska vi till Liseberg! Det ska bli så H                   Ä                  R      kul! 
jag tänker inte ta med mig systemkameran för jag orkar inte gå runt och bära på den och ja.. Men jag hade ändå tänkt ta lite bilder med mobilkameran. Sen så kommer det massa andra inlägg och bilder också ju! 
Idag på idrotten orienterade Alva och jag. Det gick väll inte så där jätte bra kanske.. Vi hittade en kontroll :P
Men vi hade kanske 10 minuter på oss. Men ändå :P Orientering kanske inte riktigt är min grej. Men i måndags då jag och Lova orienterade gick det faktiskt jätte bra! Bara man har solen i höften :P Haha det är så rolig Lova! 
Liten dialog :P 
Sara: Lova jag tror vi är lite vilse nu! 
Lova: Nej då, vi har ju solen i höften så det är bara att fortsätta! 
haha det var jätte kul! Kanske inte låter så kul nu men det var det :P 
Nu ska jag kolla lite andra bloggar innan batteriet tar slut! Ha det bra så länge så hörs vi senare! 
KRAM SARA! 
Trötta Zingo ♥

Torsdag - Morgon

Godmorgon alla solens strålar! 

idag ser det ut att blir riktigt fint väder så det fick bli shortsen :) Här hemma hos mig är det 15°C, verkligen jätte skönt!
Strax ska jag gå upp och borsta tänderna och fixa det sista, sedan kommer Lova och Becca så cyklar vi tillsammans till skolan. Vi möter nog upp Emma också.♥
Efter skolan så ska ju jag åka iväg till Göteborg och ha det bra där! Jag tar med mig modemet så jag kommer slänga in lite inlägg där också! 
Nu ska jag dra mig uppåt så hörs vi i bilden eller om jag hinner slänga in något inlägg innan vi åker.
Ha en jätte härlig dag idag ! 

PUSS & KRAM! 



Svar till Lollo

Svar Självklart! :) ♥

KRAM! 

Världens bästa prick










Kläderna från H&M har kommit!

Idag var jag och pappa iväg och hämtade ut kläderna från H&M som hade kommit.
Shortsen och bikiniöverdelen hade kommit. Kjolen skulle komma ibörjan av Juni. Så den får jag vänta lite på.
Hade tänkt ha på mig shortsen till skolan i morgon om vädret tillåter!

Imorgon efter skolan någon gång åker jag, Mamma och Marcus ner till Göteborg. Ska bli super duper kul!
På fredag ska vi gå på Liseberg! KUL KUL KUL! Och helgen ska spenderas tillsammans med Mormor & Brittan. ♥

Nu ska jag gå ner och packa gympakläderna tills imorgon och ta något att äta!  Juste imorgon kommer ju Alva till skolan också. Lyckosten som har varit i London. OCH FÅ TRÄFFAT KICKI!!!!!!!!! Men jag hoppas i alla fall att hon har haft det riktigt bra!



EN inte så bra bild på shortsen och bikinin. Men så ser dem ut i alla fall. Kjolen kommer upp då den också kommer! : )



Massvis med bilder från Trollan idag!

Nu sitter jag vid mammas dator och har precis laddat över alla bilder från idag så nu kommer de!





































































Nu orkar jag verkligen inte ladda upp mer!
Men det var lite bilder från dagen. Har haft det jätte kul!

KRAMAR FRÅN SARA





En snabbis

Jag tänkte bara säga att nu hoppar jag in i duschen ett litet tag och sedan så kommer jag ladda upp en massa bilder från Trollan idag och även lite annat.
Så kom tillbaka och någon halv timme :P 
KRAM SARA! 

Svar på din fråga


Svar: Haha, jo jag förstår ifall du undrar det. Men det är så här att det var någon träning för ett tag sen då jag och Alva av någon konstig anledning kom på det. Det är i alla fall en volt då man sprattlar med benen fram och tillbaka.
Egentligen så heter det Völker men det fungerar ju inte med ö så det fick bli Volker.
Ja, jag hoppas du fick ett hyfsat bra svar på din fråga :) ♥
KRAM!

Svar på din fråga


Svar: Haha, jo jag förstår ifall du undrar det. Men det är så här att det var någon träning för ett tag sen då jag och Alva av någon konstig anledning kom på det. Det är i alla fall en volt då man sprattlar med benen fram och tillbaka.
Egentligen så heter det Völker men det fungerar ju inte med ö så det fick bli Volker.
Ja, jag hoppas du fick ett hyfsat bra svar på din fråga :) ♥
KRAM!

Video - Lova badar i Trollan

Slänger in videoklippet då Lova badade idag. Var vid Trollan tillsammans med Emma & Lova. Det var verkligen jätte skönt i vattnet Mycket mycket varmare än i lördags! Det var i alla fall jätte kul. Hade inte tillräckligt med minne så jag kunde bara filma Lova och filmen då jag badar finns endast på Lovas mobil. Men ni får ta er en liten  titt då Lova badade idag!  

Nu utvecklingssamtal sen träning

Strax åker jag iväg till skolan för utvecklingssamtal. Direkt där efter fortsätter vi ut till Lagnö för träning. KUL! 
Hinner inte skriva mer. KRAM! <3

London dag 2

Hej!
Just nu sitter jag i Lobbyn färdig att dra ut på stan:D Idag blir det oxford street och Portabello road och kanske en glass i Hyde Park;) Solen skiner och det är superfint ute så nu vill jag iväg!
Hoppas ni har det bra!
KRAAAM ALVA

Tisdag

Sitter i soffan och har precis ätit upp frukosten. Ska strax in till badrummet och borsta tänderna och sedan ta på mig lite kläder som jag inte gjort än.
Idag har vi ju sov morgon till 8.30. Ingen vidare lång sovmorgon men det är ju alltid något så jag ska inte klaga :P 
Efter skolan ska jag hem hit tror jag och senare på eftermiddagen så har jag utvecklingssamtal. Hoppas det går bra :D Och direkt efter det är det träning. 
Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem! 

Bilden togs den dagen vi fick våra mac datorer. Det var bland de första bilderna jag tog :P 

Några bilder från KM



Fristående



Prisutdelning




Fristående igen :)



Och en till bild från prisutdelningen :)

Bilderna är tagna från Saras blogg!

Besök väldigt gärna den! Tack så jätte mycket Sara

www.madebysaraa.blogg.se
www.madebysaraa.blogg.se
www.madebysaraa.blogg.se
www.madebysaraa.blogg.se


KRAMAR !


Nu om dagen

Foto taget idag!

Har inte skrivit på hela dagen så nu blir det ett inlägg :)
Skolan var som vanligt förutom att vi träffade våra blivande klasser idag. jag tror det kommer bli bra!

Efter skolan cyklade jag och Lova hem hit till mig. Vi gjorde so läxan. Det gick fort och bra. Så det var skönt. När vi var klara spelade vi lite Forest tempel. Lovas och mitt roliga spel :P KUL!!
När Lova åkte hem åkte jag och Pappa iväg rill Konsum och köpte middag. Jag fick Sushi.Världens godaste mat! man kan aldrig få för mycket sushi! :D

Nu ska jag titta på tv ett tag sen vet jag inte vad jag mer ska göra.

Hoppas Ni haft en riktigt bra dag!


KICKI HEJHEJ





HejHej!
Just nu är jag hos KickiLisa!:D Roligare än roligast! Om ett tag ska jag åka tillbaka till London och ikväll ska jag och mamma gå på Billy Elliot;)

Dagen har varit super och efter vi kom till Regent street och macaffären så fortsatte vi gå runt i de områdena. Vi var nere vid piccadilly circus noch någon annan grej gcik vi i några affärer:D Super!
Nu ska jag sluta skriva!
Hopaps ni har det super! :D
KRAM ALVA


17/5 - 2010 i London

Hej pa er!
Just nu ar jag inne pa en stor Apple butik pa regent street:)
Dagen borjade med frukost pa hotellet och sen en upptackt om att inte internet funkar dar!
Sen bar det i alla fall av till London Eye som vi [kte! Var superroligt och haftigt!:D Efter det tog vi tunnelbanan upp till oxford street och ungefar dar ar vi nu;)
Nu tankte vi ga har och kolla i affarer och senare i eftermiddag bar det av hem till Kicki(!) och det kommer verkligen bli suuper!
Igar kom vi fram till flygplatsen vid ca 20.00 och imorse fick vi reda pa att dem stangde flygplatsen pga askmolnet senare pa kvallen sa vi hade riktigt tur!
Neh,nu ska vi fortsatta! :)
Far se om vi hors mer annars hors vi pa torsdag:)
Saknar alla kompisar i Sverige och jag hoppas alla har det super!
KRAAAAM ALVA!

Vilken rolig dag

 Idag har jag tillbringat i stort sett hela dagen i Nacka sporthall. Vid 10 i morse började träningen och höll på fram till 12.30. Vi tränade inför KM som var senare fram på dagen. Det gick väll hyfsat bra tycker jag. Vi kom 2:a som vi inte alls hade trott eftersom vi hade haft en hel del fall. Men jag tycker det var jätte kul och ser fram i mot USM i Lund om några veckor. Så fram till början av Juni ska vi träna sten hårt! :) 
Nu på kvällen har jag duschat och ätit middag. Kom på att jag hade spanska läxa tills imorgon som jag inte hade tränat på ett dugg men jag tror det går bra eller jag hoppas det :P Har även gjort lite engelska och so läxa. Känns skönt! 
Imorgon är det skola igen. När skolan är slut ska vi träffa våra nya klasser i 7:an. Det ska också bra kul :P 
Där efter drar Lova hem till mig eller till henne och gör läxa som ska in senast på tisdag. Så imorgon måste den blir klar. Eller vi har inte ens börjat på den. Men det går nog fort eftersom vi är två! 
På torsdag kom jag även på att jag ska ner till Göteborg och hälsa på mormor och Brittan :) Vi hade även tänkt gå på Liseberg. Vi vill göra det nu istället för i sommar. Vi brukar alltid åka dit ner då det är den där fotbollscupen och då brukar det var en väldans massa folk. Så vi passar på nu i stället :) Ska bli jätte kul! 
Dock så missar jag träningen på torsdagen och i helgen med det går nog bra ändå.
Nu ska jag sätta mig framför tv:n :) ♥ KRAM SARA! 

Flight 211



Nu åker jag till flygplatsen! :D
Ha några underbara dagar här i Sverige!;) Jag får hoppas att jag flyger ner över ett varmt och somrigt Svarige om 3 dagar!
Ha det bäst!
KRAM ALVA ♥


Last one



Hej!
Träningen gick väldigt dåligt förutom några varv då det gick bra! Skratt blev det i alla fall och jag skyller dem dåliga gångerna på att vi inte gjorde WEBB ramsan! Då känns det skönare:P Hehe;)
Timmen framöver kommer att spenderas med att fixa i ordning det sista inför London! Vi åker hemifrån vid kansek tre eller nåt;) G R Y M T !
Igentligen skulle jag vara i Nacka sporthall just nu och vara med på en tävling och så och det känns tråkigt, men London är ju faktiskt inte så dumt! :P
Får se om jag kan blogga där men även ifall jag kan kommer jag inte lägga mycket tid på den!:D

Nu måste jag skynda mig för att hinna med allt!
Ha en fortsattbra dag och alla Alpha/BRavo tjerer, lycka till! Ni är bäst!
KRAM ALVA!

Bombnedslag med bilder

Kolla ansiksutrycket!:D HAHA

Alltid samma konstiga min! Haha:D

Lite blandad ordning men vem bryr sig!?:D

Nu åker jag iväg på gymnastik! Kommer hem strax innan ett så vi hörs då! :D

Ha en braaa dag!


This was the first one

Oredigerad eller redigerad? :)

Hej!

En riktigt rolig dag har gått! Började med en lång träning där det kanske inte gick super men jag hade roligt! Efter en dush och lite mellanmål bestämde jag och Sara oss för att ta årets första dopp:D Ida hängde med och vi doppade oss några gånger var och hade det super! Haha:D Jag hoppade i 12 gånger! Ibland måste man ju skryta!;) Hehe:P

Jag kom hem för drygt en timma sen och nu ska jag ut och äta årets första utomhusmiddag eller vad man nu ska säga:S! På menyn står grillat;) GOTT!

Nej, nu väntar familjen på mat så jag måste gå!

KRAM ALVA♥


4 hours




Godmorgon solsken! :D
Och gomorgon till er också!


Vi sitter i soffan, färdiga för träning vilken börjar om 30 minuter:) Vi ska åka när som helst och kommer inte hem fören om drygt 4 timmar:D Det är långträning idag pga KM imorgon. Det blir säkert kul! Är en aning taggad och jag hoppas att jag får lite flyt idag! Då blir det ännu bättre! :D
Nu skavi åka iväg och vi måste skynda oss att borsta tänderna och så;)
Ha en superdag så hörs vi sen!
KRAM ALVA ♥

On fire




Nu på kvällen har vi kollat på filmen allt för pengar eller nåt;) Hehe:D Den gick på ettan i alla fall;) Sen har i prtat lite med Malin och varit ute med Santos:) Det har vart kul! Imorgon är det träning redan vid 10 så det kommer nog inte bli jättesent;)
Vi kanske hörs lite senare;)
KRAAM

Jordgubbar och mums




Nu är det dags för jordgubbar och kvällens andra film:) Får se vilken det blir:)
KRAM♥

Favorite

Nu sitter Alva och jag smaskar på Ben & Jerry. Vi ska strax mysa ner oss i soffan tillsammans med någon/några filmer:) Myys!:D Vet inte riktigt vilken vi ska kolla på men vi hittar säkert någon bra;)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! KRAM FRÅN OSS BÅDA♥




Videoblogg - för en timma sen;)


Ett litet svar



Svar: Hej Malin:)<3 Det är Sara som ska köpa grejerna:) Ibland glömmer man bort att skriva vem som skriver, haha:D <3
KRAM och ha det bäst!

H&M

Strax kommer dessa fina saker hem till mig. :) 

Play with water












Insperationen kom från Saran & medhjälparen var Nikon D300 18-200mm

Splash



Två blider jag tog för några dagar sedan. Diggar dem skarp! Vad säger ni?:)

Godmorgon & Hejsan!
Har ätit frukost fixat en grej och kollat bloggar denna morgon. Skönt faktiskt! Vaknade lite för tidigt med tanke på när jag somnade.
Gårdagen var verkligen grym! Som ni vet var jag först med Lova & Sara. Vi had det supermysigt! När vi kom hem från trollan spelade vi motherload och försökte göra våra egna islattes:P Dem var jättefina och så jättegoda ut! Men USHFYBLÄÄÄ vad dem smakade äckligt! Haha:D Kom hem strax innan 6 och vid 7 kom lite gäster:) Mycket goa&glaá vänner till oss! Vi åt grillat, åt jordgubbar och sjöng för full hals instängda i arbetsrummet. Haha:D Superstars, TikTok & Sexy Bitch är dem som sitter kvar i mitt huvud:P Kvällen var i alla fall apgrym;) I sommar åker vi till Spanien med dem och en familj till och det kommer ju bli galet!

Idag blir det Sara och Lova tror jag. Ska snacka lite med dem först;) Sedan ikväll sover Sara här för att mamma & pappa är på bröllop och Joel är på golfgrej;) Det blir coolt;)
Nu ska jag hoppa i lite kläder och dra lite i håret så jag blir klar någon gång;)
KRAAM ALVA ♥

Går och lägger mig nu.

Yes, har redan borstat tänderna och satt på mig pyjamas så nu går jag och lägger mig. 
Har haft en riktig toppen dag! 
Vi hörs imorgon ♥

Videoblogg - Swing


videoinlägg - Trollan Next


Breakfast

Godmorgon! 

Vaknade för ett litet tag sedan och sitter nu i soffan med tv:n på och chattar med Malin ♥
Frukosten är strax klar så då ska den ätas och sedan ringer jag nog Alva och ser hur långt hon har hunnit. 
Ska tillbringa dagen tillsammans med henne som sagt. Vi ska göra i ordning lunch och ta med de upp till trollan.
Ska bli jätte mysigt & kul! 
Frukosten är klar nu så jag ska dra mig mot bordet. Hörs senare idag! 
Tråkig bild från ett tag sen. Har ingen annan rolig. 

Planer hit tills


Svidiga läppar



Bild tagen för någon vecka sedan.

Tjena!

Kom alldeles nyss hem från fristående träningen. Det var kul! Vi körde i stort sett bara friståendet hela träningen i och med att det är km i helgen. Det ska bli jätte skoj!

Tänkte strax gå ut och hoppa lite studsmatta som jag inte fått gjort på ett tag. Och sen vet jag inte mer vad det blir.
Kanske lite tv. Något bra som går idag ? Men vi får se. :P

Lite mer om dagen nu.

Sóm sagt så var det ju volleybollstunering idag. Det var kul och gick ganska så bra. Vi kom till semifinal men där förlorade vi tyvär med två bollar :/ Vi var verkligen peppade i år! I 7:an så får man ju inte spela så det var sista året denna gång. Tråkigt

Efter skolan cyklade jag och Alva hem till mig. Först satt vi lite vid datorn och sedan gick vi till Trollan. Det var jätte fint väder idag, härligt härligt ! Vi tog med kameran så någon gång kommer det säkert upp lite bilder. Ska försöka fixa det så snart som möjligt. Vid fem så var det ju som sagt träning. Så har min dag sett ut ganska så exakt :D

Nu ska jag ut en sväng tror jag! KRAMR FRÅN SARA !


Mat jag vill ha mat, snart får jag min föda

Heej! 

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan vi ska äta och sedan åka iväg och träna. Någon av oss berättar säkert mer om dagen då träningen har slutat. 
Som sagt ska vi nu äta lite mat innan vi drar iväg till friståendeträningen. 
Eftermiddagen har jag spenderat med Alva nere vid sjön, super  härligt verkligen! Men som sagt mer om det senare! 
KRAM! 
Bild tagen från en fristående träning för ett tag sen ! Ni har säkert sett den förut ! 

I´m a Volley




Godmorgon! Sovit gott?
Jag har sovit sådär men sitter ändå här och äter frukost, kom bara upp en halvtimma efter klockan ringde:P
Är taggad till tisen inför volleybollturneringen! Det ska bli GRYMT! Sista chansen att vara med.
Matchkostymen sitter på och jag ska bara bortsa tänder och hår så är jag klar att sticka. Cyklar med Lovisa vid hel ungefär;)
Ni få ha en toppendag!
Kram Bönan ♥

A bean and a girl





Imorgon är jag en böna!
Jag tycker det är lite sådär halvcoolt;P Haha, nejmen här har ni min matchtröja tills imrogn!:D
Det kommer bli kanoners! :D
Nu går jag mot sängen och sover, Godnatt:)

I can se the sun

Vilken redigering gillar ni bäst? Själv gillar jag orginalet ;)

 

Hellue!

Ännu en grym dag! I skolan fick vi vara ute på skolgården och leka lekar i stället för lektion och sedan sluta 20 minuter tidigare!

Då bar det av hem till Sara tillsammans med Lova och Emma:) Bakning stod på shemat och vi gjorde makaroner som blev totalt grymma! WOW! Haha:D En halv burk nutella till fyllningen, hehe:P GOTT med stora bokstäver!När dem stod i ugnen gick vi till trollan med ännu en kompis som kallas kameran:) Tillsammans med den och en lian hade vi superroligt! Mot berget blev det jättevarmt och vi svingade oss ut över vattnet, klättrade i berget och hade allmänt trevligt! :D

Kom hem lagon till middgen som bestod av god wok. Efter som solen lyste fin och varm idag så gick jag ut och fotade i trädgården min. Riktigt roligt! :) Blev bladn annat bilden där uppe och ca 150 st till, hehe;) Det är så roligt när det är soligt som sagt! Sen dess har jag chattat med roligt folk som Ingrid, Torben, Hedda, Felicia & KICKI:DKommer träffa henne i London ju! Blir GREAT!

Imorgn är det dags för den årliga volleybollturneringen också! Mitt lag heter BaraBra (utala det barbara med lite engelsk sväng sådär;)) och jag tror vi kan ta hem detta ;) Vi är ganska grymma så det blir kanon! Mitt namn är Bönan:D Sista degen på skolveckan och den avslutas med friståendeträning;) Kul!

KRAAAAM från Bönan;)

 


Bilder från en av rasterna idag

Tänkte bara visa er några av de bilder som togs idag på lunchrasten :) 


KRAM! 

Plan


Kvällens Planer:
♥ Dusha
♥ Träna SO-presentation
♥ ZZzzZzzzz ;)

Tomorrow



Imorgon tänkte jag ha på mig detta:)
Kram Sara

Alva svarar inte på msn och jag har tråkigt




En bild på Alva och Lova för ett tag sen  ♥


Sitter i soffan och chattar med ALva men hon svarar aldrig och har bara jätte tråkigt! 
Pappa åkte alldeles nys iväg till Konsum för att köpa lite grejer så nu är jag ensam hemma. Marcus kommer väll strax hem skulle jag tro. Om inte det  så är det väll snart middag.
Pappa gav mig ett jätte svårt uppdrag innan jag åkte. Ska ta ut kycklingklubborna ur ugnen då det piper. Hoppas jag fixar det !  :P

Dagen har varit bra. Skolan var väll som alltid. Efter cyklade jag och Lova, eller ska jag kanske säga att Lova cyklade på min cykel och jag gick. Haha. Nej men hon skulle skjutsa mig men, jag gick stora delar av vägen :P
Men i nerför gick det väldigt fort. Alla andra cyklister bara susade förbi i och Lova trampade som en galning men ändå så gick det inte å mycket fortare. Mina växlar är inte så tröga. Min 1:a är som Alvas 3:a. :D   
Men tillslut lyckades vi i alla fall komma fram till mitt hus! Vi hann inte göra så mycket här för Lova skulle iväg och köpa en ny cykel!  

Hoppas ni haft en bra dag! ♥ 

Sprallig, glad & övertrött



Hejsan alla glada människor!
Gick till skolan lite halvt butter men kommer hem och är hur sprallig som helst! Allt började på mattelektionen då jag och Oskar skojade om att Sara var typ 75 år gammal och var född på 1400-talet:D Haha! Satt och pratade över henne och hon satt och gjorde småskratt som att hon ville visa att hon var cool (skämt!) som vanligt! :D Sen var jag riktigt nära att dra ner en hög med facit, det var så det började. Nästa lektion som var bild, satt vi med hörlurar och lyssnar på musik när våran lärare ska ha genomgång och jag och Lovisa sitter och pratar högt med varandra eftersom vi hade hörurar. Mina var värsta sora med gummiband och så också, det gjorde ju inte saken tråkigare! På SO:n fattade jag verkligen inte ett smack så man blev lite stressad när läraren nämnde läxtförhör...
Sist till franskan där allt var ovanligt svårt, men allt slutade med boogie woogie och vem blir inte glad av det!:D

Kraaam alla vänner
Mvh Alver

Alva pratar



Hej!
Sitter och redigerar lite bilder just nu:D Samtidigt chattar jag med Sara, men önskar att hon satt här med mig för jag behöver verkligen spralla av mig lite! :P Idag är verkligen en glad dag! 2 dagar kvar i skolan innan en veckas lov! Hur underbart!:D

KRAAM


Är med Lova nu




Måndag


Den kanske är jätteful men jag tyckte den var lite cool:)

Godmorgon solstrålar!
Låg och försökte sova i 1,5 timma igår och nu vaknar man till en mulen och trist himmel:/ Inte världens bästa morgon men det är bara bita ihop;)
Skoldagen börjat med gympa och då ska vi troligen spela vollyboll, roligt! Tidig lunch blir det också och efter det bild, SO & så slutar vi med franska:D
Jobbig men ändå skön dag!
Efter skolan kommer jag nog hem och då hörs vi då!:D
KRAM ALVA

This is who I am





Detta är jag och om ni inte gillar den personen har jag inget att erbjuda;)
Godnatt

Nu tänkte jag sova

God natt för nu tänkte jag sova. Ska bli skönt för jag är extremt trött. 
Imorgon är det ju skola igen. Denna vecka blir väldigt skön i och med att vi bara har 2 riktigt skoldagar och sen på onsdagen är det vollybolltunering! Det kommer bli riktigt roligt! Det brukar det alltid vara. Denna gång är det allt vår tur att vinna tycker jag! Vi har aldrig de två senaste åren lyckats komma på förstaplats men år ska vi kämpa! 
Men framför allt hoppas jag att vi får det roligt ! I mitt lag så är det Lovisa,Alva,Lova,Emma L och Nikolina! ♥
Men nu måste jag slå igen datorn! God natt ! 


Haha, bild från förr förra veckan i Velamsund. 

Lovisa mot Inez










Hello my friends



















Jag ääälskar sista bilden! :)

Dagen efter

What a night!:P Haha:D
Nejmen igår var det verkligen en great kväll med fina, roliga, skrattanfallsframkallande, apcoola kompisar:) Mycket skratt och kul! Det började med pannkakstårta och slutade någonstans då tre stycket höll fast och kittlade mig! haha! Det blev också massor av bilder som såklart snart kommer tillsammans med mer om kvällen!;)

Dagen efter ska jag och Sara iväg till forum:) Ska kolla i lite affärer och sånt. Ovanligt att vi åker dit ! Varje helg;)Igår fick jag massor av fina presenter varav några presentkort som kanske används idag då:)

Idag skulle jag också vilja fota lite. Vet precis vad jag ska fota, vill bara ha sol till det! Det skulle vara grymt i vilket fall som helst om den gula saken visade sig!
Önskar er en apbra dag!
KRAM ALVA


Var är deeeen?!

Med i en fototävling

Hej hej!

Är med i en foto tävling hos Sara.Titta gärna in där och gå med ni också :) !

Här är mitt bidrag :)


Snabbt svar till Malin !

Svar: Det är min ( Saras ) hund ♥ :) Kram! 

Sommaren tvåtusentio ska jag...

Och så klart mycket mycket mer ! :)

Keep on walking

Sitter i soffan och snyter mig varannan sekund. Är verkligen jätte snuvig.
Tv:n rullar i bakgrunden, det går ingen speciellt roligt men just nu tittar jag på Biggest Loser.
Börjar bli lite hungrig även fast klockan inte är mer än 11.10. Kanske tar en frukt istället så äter jag kanske om en timme.
Idag är det inte alls lika fint väder som det var igår. I går vart det ju massa sol och nu blåser det jätte mycket.
Men det stör inte mig speciellt mycket, jag sitter ju ändå bara inne hela dagen :P

Det blev hemma idag också :/

Mm, Stannar hemma idag också. Känns bäst så. Så man får vila ut sig helt och hållet. Har inte så ont i halsen längre så det känns skönt.
Idag blir det väll o vila och titta på tv tror jag. Zingo är hemma med mig så jag får ta ut honom på en sväng också.
Är bra att få lite frisk luft också.
Just nu sitter jag och sms:ar med Anna och Alva samtidigt som jag skriver detta. Ska strax göra i ordning lite frukost. Är inte speciellt hungrig men det blir nog gott. 

Kan du nudda näsan med din tunga ?



Det kan iallafall den här tuffingen!

Sitter med mammas dator i knät och har nyss laddat över några bilder från kameran. Det fungerade inte på min så vi prövade att ladda över bilder hit och då gick det!

Till middag blev det pasta och köttbullar. Gott! Det är nästan en traditionsrätt här hemma hos mig. Vi äter det minst en gång i veckan :P Men det är gott varje gång.

Får se ifall det blir någon skola imorgon. Vi får se hur läget står till imorgon bitti. Förhoppninsvis ska jag gå men jag får helt enkelt se.

När jag skrivit klart detta inlägg ska jag hämta en frukt och något att dricka och sedan sätta på tv:n och kolla om det går något bra.

Så nu önskar jag er en fortsatt fin kväll. Kramar från Sara! ♥


Power Of Love


No,No,No

Sjuk är vad jag är nu. Inte alls kul. Men jag mår betydligt mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse. Så jag tror att det blir skola imorgon! Hoppas på det iallafall. Men ingen träning blir det idag. Har inte tränat på hela veckan på grund av läxor och min hals. Det är den som jag har ont i. :/ Men med lite vila i helgen så kommer jag kunna gå på träningen på söndag. Det måste jag! För strax så är det ju km i gymnastiken. Ska bli kul men man vill ju vara hyfsat säker på det man ska göra. Känner iallfall jag. 
Top Model 12 samtidigt som jag skriver detta inlägg. Senare ikväll så blir det väll mer tv och middag.
KRAM!

Final


Nu är det så att vi har gått vidare till final i en veckans blogg tävling:D! Superroligt!
Det skulle verkligen vara super om ni ville gå in och rösta på oss som är bidrag nummer 5:)

http://madebysaraa.blogg.se/2010/may/veckans-blogg-finalister.html#comment
http://madebysaraa.blogg.se/2010/may/veckans-blogg-finalister.html#comment
http://madebysaraa.blogg.se/2010/may/veckans-blogg-finalister.html#comment
http://madebysaraa.blogg.se/2010/may/veckans-blogg-finalister.html#comment

Man håller vad man lovar

Jag kan säga att Sara har blivit smått irriterasd på mig när jag har lagt upp ´´förbjudna``bilder på bloggen... Så nu tänkte jag att jag skulle lägga upp två bilder som Sara vill att ni ska få se :P
Dem är tagna 2002 & 2003 och det kan ni lägga på minnet! Jag hade ju redan då talanger för att det litte smått konstig ut;)




När jag lärde mig göra fula grimasher och när jag lärde mig cykla på gräsmattan! Två stora ögonblick i mitt liv:D
KRAAAM

2004, what a year! :D:P





Underbart!
















Bakom varje en av dessa bilder har jag så roliga minne som gör mig glad! Sitter här och är superglad och känner mig så himla..... ja någonting!:D Kanske kommer fler, detta var bara 2002-2003 ;)

KRAM

Idag är det min födelsedag!

Hejsan bloggen ! 

Idag är det äntligen min födelsedag! Har haft världens toppen dag tack vare mina underbara vänner och min familj! ♥ I skolan så fick jag en present av min Lova. Först fick jag ett tuggummi som smakar så himlans gott och sen så fick jag en hel dag med Lova där jag får köpa något för 100:-. Tack så jätte mycket Lova! 
Av Becca och Inez fick jag även en krans som var super fin och en fläta sak som jag skulle sätta i håret.Haha
Tack så jätte mycket till er också! :) ♥ Och sen tack till alla fina grattis sms. :) ♥ Och ett sista tack till de fina korten som har kommit i min brevlåda, jätte fina! ♥ Nu tror jag att jag har tackat alla! :P
Imorse fick jag jätte fina presenter som jag är såååå glad över! 
Jag fick nämligen en sytemkamera! Jag är super super super super glad! Det var en Nikon D3000. Jippie! 
Jag fick även photoshop elements 8, en jätte fin tröja från Veromoda och ett jätte snyggt armband från Marcus.
Ännu en gång tack så jätte mycket, är super duper glad ! 
Ikväll så kommer pappa hit och då ska vi äta tårta och så. Kommer bli jätte kul!
Men nu så ska jag gå och öppna den kära godispåsen som är fylld med en massa godis. För er som inte vet så har jag godiförbud men får äta på min födelsedag vilket är idag juste nu! 
Hoppas ni haft en lika suverän dag som jag haft ! 
KRAM! SARA

Sol, sol och ännu mer sol! Så härligt!

Hej hej ! 
Har inte varit så speciellt duktig på att blogga denna helg, eller denna vecka ska jag kanske säga! 
Men nu så kommer jag komma igång, känner det! :P

Träningen idag gick faktiskt bra! Iallafall på hopp. Idag ville den där en och en halv skruven och det kändes verkligen jätte skönt! Det gick riktigt bra för många idag, det var jätte kul! 
Imorgon är det ju den 3 maj, och det betyder att det äntligen är min födelsedag! Längtar jätte mycket ! 
Födelsedagar är ju alltid lika roliga! 
Strax ska jag och pappa åka iväg och fixa lite saker tror jag. Han sa det förut iallfall! :P 
Men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen! Skönt!
Tidigare idag, härligt ! 

Med i veckans blogg tävling!

Hej ! 
Vi är med i veckans blogg tävling hos Lovisa. Ni får mer än gärna gå in där och rösta! 
Då skulle vi bli jätte glada! 


http://waesterbergs.blogg.se/2010/may/rostningsdags.html#comment
http://waesterbergs.blogg.se/2010/may/rostningsdags.html#comment
http://waesterbergs.blogg.se/2010/may/rostningsdags.html#comment
http://waesterbergs.blogg.se/2010/may/rostningsdags.html#comment




Juste!


Something is missing

Hejsan människor!

Valborg spenderade jag som planerat med Flican och Klara:) Och med det sällskapet kan det inte bli annat än bra!;) Efter att ha lagat stenklumpfryst köttfärssås med bröd och grönsaker (tacos:P) bar det av ner till brasan. Den var verkligen otroligt stor och jättefin! Vi stannade där emot väldigt kort så vi så inte när hela brann.

Vi gick i alla fall ner till vattnet. Allt var öde och det enda levande varelserna där förutom vi var en bäver (troligen) och två flamingos:S De sistnämnda var riktigt läskiga! Haha:P Vi grillade mashmellows över marsaller och satt och hade kul i någon timma mer eller mindre:D Jag kom verkligen på den 100% taktiken för att tillaga perfekta mashmellows:P;) Lite i créme brulé

När vi kom hem bäddade vi ner oss i soffan kollade på olika, ganska konstiga TV-program. Eller kollade och kollade. Mer sovande med ögonen öppna:P;) Efter en underbar dag kan man ju inte vänta sig att man får allt bra här i världen och nör jag vaknar efter knappt 5 timmars sömn med förkylningen tillbaka & ordentlig huvudvärk. Det var bara åka hem i gryningen:(

Jaja, har i alla fall haft det grymt!:)

KRAM ALVA


RSS 2.0