Efterrätten ;)
Ingredienser
0.5 dl kesella
1 st färsk vaniljstång
1 st lime, skal
2 msk flytande honung
2 st tjocka kanelbullar
2 msk mjukt smör
0.5 l färska jordgubbar
4 msk ljust muskovadosocker
Gör så här
1. Rör ihop mascarponeost, kesella, fröna från urskrapad vaniljstång, rivet limeskal och honung.
2. Dela kanelbullen "längsmed" på mitten så att du får 4 runda skivor.
3. Bred skivorna med smör på bägge sidor, stek eller grilla dem så de får färg.
4. Tvätta, rensa och skiva jordgubbarna.
5. Bred mascarponecrémen på de varma bröden och toppa med skivade jordgubbar och muskovadosocker.
Receptet är kopierat från recept.nu. De blev inte riktigt som det skulle vara. Vi hade inte alla ingredienser fast det blev hyfast gott ändå. Inte kanon gott men inte dåligt heller ;)
Kommentarer
Trackback